«Γίνεται χαμός με το Despacito στα πανηγύρια» δηλώνει ο Νίκος Σερέφας στο protothema.gr.

«Γίνεται χαμός με το Despacito στα πανηγύρια» δηλώνει ο Νίκος Σερέφας στο protothema.gr.

«Είναι το αγαπημένο της νεολαίας», είπε στο protothema.gr ο 23χρονος Νίκος Σερέφας και το συγκρότημα του «Χάλκινη Πανδαισία» από τη Σιάτιστα

Μεγάλωσε στη Σιάτιστα, παίζει κλαρίνο από 10 ετών, πήγε σε μουσικό σχολείο και συνέχισε τις σπουδές του στην λαϊκή παραδοσιακή μουσική σε σχολή της Άρτας.

Ο 23χρονος Νίκος Σερέφας και το συγκρότημα του «Χάλκινη Πανδαισία» είναι ιδιαίτερα γνωστοί στην περιοχή τους και συνηθίζουν να παίζουν παραδοσιακή μουσική σε εκδηλώσεις, γάμους και γιορτές. Παραμονή του Δεκαπενταύγουστου κλήθηκαν σε εκδήλωση του Ιππικού Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας «Άγιος Μόδεστος» και ξεσήκωσαν τα πλήθη επιλέγοντας να μεταφέρουν το γνωστό Despacito στο κλαρίνο.

«Η μουσική δεν έχει σύνορα. Δεν έχει όρια. Έχουμε παίξει κι άλλες επιτυχίες ξένες κι ελληνικές. Το despacito είναι το αγαπημένο τραγούδι της νεολαίας, το επιλέξαμε κι έγινε χαμός. Κι εμείς παραδοσιακή ορχήστρα είμαστε αλλά ότι μπορούμε να παίξουμε, το παίζουμε», λέει στο protothema.gr ο κ. Σερέφας.

Η «Χάλκινη Πανδαισία» δημιουργήθηκε το 2004 από τέσσερις φίλους οι οποίοι προσπαθούν να φέρουν τους νέους σε επαφή με την λαϊκή μουσική και τα παραδοσιακά όργανα, τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν όλα τα είδη μουσικής.

«Στην τρομπέτα είναι ο Ανδρέας Μόντσιος, στα ντραμς ο Μαρκος Τζιούκαλιας και στο σαξόφωνο ο Μάκης Τσαπαλιάνας. Παίζουμε σε γάμους, σε συναυλίες, σε εκδηλώσεις και στόχος μας είναι να αναδείξουμε την ιστορία και παράδοση του τόπου μας», τονίζει ο κ. Σερεφας.


Άλλες ειδήσεις

Θέμης Μουμουλίδης: «Η Κοζάνη ως διαχρονική μητρόπολη πολιτισμού, δικαιούται το δικό της καλλιτεχνικό σχολείο»

Η σπουδή στις τέχνες ακολουθεί το παγκόσμιο μοντέλο υψηλής εξειδίκευσης σε όλες τις επιστήμες. Έτσι λοιπόν, οι τέχνες παγκοσμίως σήμερα

Ήλιος: Δείτε εκπληκτική φωτογραφία μιας ηλιακής έκλαμψης!

Ο Ήλιος έστειλε χθες την πιο ισχυρή ηλιακή του έκλαμψη εδώ και 12 χρόνια – Προβλήματα για μια ώρα σε

Ερχονται αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης -Τι προβλέπει το πολυνομοσχέδιο

Οι παραστάσεις και το νέο σύστημα εξετάσεων για τα διπλώματα οδήγησης αλλάζει. Σύμφωνα με το άρθρο 219 του πολυνομοσχεδίου οι

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*