Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 10 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 10 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία

Ανοίγει η ψαλίδα ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προηγείται με 10 μονάδες.

Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 34%, έναντι 24% του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Prorata που δημοσιεύεται τη Δευτέρα στην Εφημερίδα των Συντακτών. Προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας που είχε γίνει τον Ιανουάριο είχε καταγράψει διαφορά της τάξης των 8 μονάδων.

Τρίτο είναι το ΚΚΕ με 13% (μια μονάδα πάνω σε σχέση με τον προηγούμενο Σφυγμό), στο 13% καταγράφεται και το Κίνημα Αλλαγής, αλλά υποχωρεί κατά 1%, η Χρυσή Αυγή που παραμένει σταθερή στο 10%. Αμέσως μετά βρίσκονται η Ένωση Κεντρώων και η Εθνική Ενότητα (Καρατζαφέρης- Μπαλτάκος) με 6% και οι ΑΝΕΛ με 6% και τέλος οι ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πλεύση Ελευθερίας και Ελληνική Λύση με δυνητική επιρροή 5%.

 

dimoskopisi

Τα ποσοστά της δυνητικής εκλογικής επιρροής των υπολοίπων κομμάτων: ΚΚΕ: 13% μια μονάδα πάνω σε σχέση με τον προηγούμενο Σφυγμό) Κίνημα Αλλαγής: 13% (αλλά υποχωρεί κατά 1% σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση) Χρυσή Αυγή: 10% Ένωση Κεντρώων: 6% Εθνική Ενότητα (Καρατζαφέρης- Μπαλτάκος) 6% ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 5% Πλεύση Ελευθερίας: 5% Ελληνική Λύση: 5%.

Μεγάλη σημασία αποδίδει η κοινωνία στη διαφάνεια στο δημόσιο βιο.

Στην ερώτηση «μεταξύ των δυο στόχων, εσείς ποιος πιστεύετε ότι είναι πιο σημαντικός;», οι ερωτηθέντες απαντούν κατά 60% η κάθαρση και κατά 30% η προστασία των θεσμών.

Πηγή:cnn.gr


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Άλλες ειδήσεις

ΔΑΚΕ εργατικού κέντρου: Το Γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!

Πέρα από κάθε τυπική, νομική αλλά και συνδικαλιστική λογική, τα μέλη του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου που προέρχονται από τις

Θέμης Μουμουλίδης: «Η επιτυχία του αναπτυξιακού σχεδίου για την Δυτική Μακεδονία, απαιτεί συναίνεση και υπερβάσεις»

Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Αντώνη Μαυρίδη στην ΕΡΑ Κοζάνης • Η κυβέρνηση βρίσκει δυναμικό βηματισμό. • Κορυφαίο πρόβλημα στην περιοχή μας

Κύπελλο Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. «Ν. Ακουμιανάκης»: Ο Γυμναστικός στις 4 ομάδες του Final-4

Οι Διόσκουροι δεν μπόρεσαν να πάρουν την νίκη με την Σιάτιστα που έπαιξε καλύτερα, είχε μεγάλη ευστοχία από την γραμμή

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*