Εισοδηματικά κριτήρια για το φθηνότερο ρεύμα!!!

Εισοδηματικά κριτήρια για το φθηνότερο ρεύμα!!!

Από 50 έως 100 ευρώ το μέγιστο θα εξοικονομήσουν ετησίως 140.000 νοικοκυριά στους τέσσερις νομούς της Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Μεγαλόπολης, ώστε να υπάρξει αντιστάθμισμα για τη ρύπανση των περιοχών από τις λιγνιτικές μονάδες.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη ρύθμιση που έρχεται με απόφαση του πρωθυπουργού, δεν θα ισχύσει για όλα τα νοικοκυριά, καθώς, θα μπουν εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη πως θα ενισχυθούν τα νοικοκυριά.

Για αδικία κάνουν λόγο γειτονικές περιοχές στην Μεγαλόπολη που δεν θα πάρουν την έκπτωση, ενώ στην Κοζάνη λένε ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την έκπτωση για να χρυσώσει το χάπι, για την επικείμενη πώληση μονάδων και λιγνιτορυχείων.

Αν αναλογιστεί κανείς πάντως την αύξηση στους φόρους του πετρελαίου θέρμανσης και τις περικοπές του επιδόματος, θα διαπιστωθεί με απλούς υπολογισμούς ότι τα χρήματα της έκπτωσης τα έχει προεισπράξει το κράτος από τα νοικοκυριά τρεις με τέσσερις φορές.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΔΕΗ

Άλλες ειδήσεις

Τα χαρακτηριστικά του κακομαθημένου παιδιού

Πολλές φορές οι μαμάδες αναρωτιούνται αν πρέπει να ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε κλάμα του μωρού τους ή αν με αυτή

Μπλόκο στις επιστροφές φόρου λόγω ΕΝΦΙΑ

Αφορά όσους από τους περίπου 600.000 φορολογουμένους έχουν ακίνητη περιουσία και ενώ έχουν «λαμβάνειν» θα δουν τα χρήματα αυτά να

Νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης ο κ. Νικόλαος Σαρρής. Δελτίο τύπου

Νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την επόμενη τετραετία εξελέγη o κ. Νικόλαος Σαρρής, με εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*