Ενορία Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας: Αγιασμός και έναρξη κατηχητικής χρονιάς 2017-2018

Ενορία Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας: Αγιασμός και έναρξη κατηχητικής χρονιάς 2017-2018

Τo Σάββατο 14 Οκτωβρίου Με την Χάρη του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. κ. Παύλου έγινε και φέτος ο Αγιασμός των Κατηχητικών Σχολείων και των άλλων δραστηριοτήτων της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας.


Η έναρξη της νέας κατηχητικής περιόδου έγινε με την συμμετοχή των παιδιών Λυκείου, Γυμνασίου και Δημοτικού, γονέων αλλά και ενοριτών, στην Αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων της Ενορίας μας.

Η αίθουσα γέμισε με τις χαρούμενες φωνές των παιδιών, τα οποία μετά το πέρας των θερινών διακοπών και λίγο μετά την έναρξη της σχολικής τους χρονιάς ήλθαν και πάλι για να εγγραφούν στα Τμήματα των Κατηχητικών και να ξεκινήσουν με ζήλο για μια ακόμη χρονιά την μάθηση των αληθειών του Ευαγγελίου και της Πίστεως.


Ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Πάυλος μετα την απόλυση του Αγιασμού καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς, τους ευχαρίστησε για την ομολογιακή παρουσία τους αλλά και την εμπιστοσύνη, που δείχνουν καθημερινά προς την Αγία μας Εκκλησία και την Ενορία και περιέγραψε σε αδρές γραμμές τον προγραμματισμό για την νέα Κατηχητική Χρονιά, συμπαραστατούμενος και από τους
Αρχ. Στέφανο Λαμπρόπουλο και Λαζόγκα Μάρκο του Ιωάννου  για μαθητές του Δημοτικού Σχολείου των τάξεων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄, για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της ενορίας, καθώς και τις κατηχητικές συνάξεις των ενηλίκων.

Πρεσβ. Γρηγόριο Κεσελόπουλο και Δίακονο Διδίλη Προκόπιο για τους μαθητές των τάξεων Α, Β΄, και Γ΄ του Δημοτικού Σχολείου.

Και ως βοηθούς κατηχητές τους :
Λαζόγκα Θεοδώρα για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας.
κατηχητές της Ενορίας μας.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Άλλες ειδήσεις

Χρυσή Αυγή: Πρόσκληση για την εκδήλωση μνήμης στο Βίτσι 2017

Η Τοπική Οργάνωση Καστοριάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή προσκαλεί όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες στις εκδηλώσεις μνήμης που θα

Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 31-1-2018

Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί την 31η Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00, στην αίθουσα

Πυρκαγιά στην Πανάρετη Βοΐου!

Η μια μετά την άλλη προκύπτουν οι πυρκαγιές τις τελευταίες μέρες στο Δήμο Βοΐου. Πυρκαγιές οι οποίες κατά κύριο λόγο

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*