Επίσκεψη του ΕΒΕ Κοζάνης στον Περιφερειάρχη

Επίσκεψη του ΕΒΕ Κοζάνης στον Περιφερειάρχη

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη επισκέφθηκαν την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ο νέος Πρόεδρος Νικόλαος Σαρρής και το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Κοζάνης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τα μέλη της νέας διοίκησης του ΕΒΕ για την εκλογή τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν, τονίζοντας ότι θα είναι δίπλα τους και συμπαραστάτης τους.

«Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική οικονομία και το δείχνουμε εμπράκτως στα τρία χρόνια της θητείας μας, δίνοντας στα Επιμελητήρια, εργαλεία και πόρους, ενώ ταυτόχρονα εργαζόμαστε για ένα πλαίσιο κανονιστικό σε ένα κράτος δικαίου, που να μην αδικεί την υγιή επιχειρηματικότητα. Φτιάξαμε διάφορα εργαλεία με κυριότερο ένα πρωτοπόρο και καινοτόμο, το Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, που έχει βραβευτεί και από την Ευρωπαϊκή κοινότητα» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Άλλες ειδήσεις

Θεοφάνεια 2018, στο πέτρινο γεφύρι Ανθοχωρίου

Θεοφάνεια 2018, στο πέτρινο γεφύρι Ανθοχωρίου. Δείτε την ανακοίνωση της Μητρόπολης

Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Στο δήμο Σερβίων Βελβεντού δοκιμάζονται Σιάτιστα και Νεάπολη.Το πρόγραμμα σε όλες τις κατηγορίες

Με 23 παιχνίδια συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο τα τρία πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Κοζάνης. Ο Μακεδονικός Σιάτιστας, έχει εκτός έδρας αποστολή στο

Τοποθετήθηκαν οι πρώτοι υπόγειοι κάδοι στην Κοζάνη

Τοποθετήθηκαν την Παρασκευή το πρωί οι πρώτοι υπόγειοι κάδοι συλλογής απορριμμάτων, που περιλαμβάνονται στο πιλοτικό πρόγραμμα του Δήμου Κοζάνης. Οι

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*