Ευχαριστήριο για το 2ο Fur Shopping Festival

Ευχαριστήριο για το 2ο Fur Shopping Festival

Μετά το πέρας του 2nd Fur Shopping Festival το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει  θερμά όλους τους φορείς που συνέδραμαν στην άρτια διεξαγωγή του και συνέβαλαν στην οργανωτική επιτυχία του event.

Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς και ιδιαίτερα τον Αστυνομικό Διευθυντή Καστοριάς, Ευθύμιο Αμαραντίδη, καθώς και όλο το προσωπικό της για την μεγάλη συμβολή τους στα θέματα φύλαξης και ασφάλειας του Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας και των εμπορευμάτων, καθώς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς και τον διοικητή, Κωνσταντίνο Τσαλίκη, για τη συνδρομή των ανδρών του στα θέματα πυρασφάλειας.

Το προσωπικό του Αεροδρομίου Καστοριάς και, ιδίως, τον Αερολιμενάρχη, Γεώργιο Δαρλαγιάννη, για την επιτυχή διεξαγωγή και των δύο πτήσεων charter που πραγματοποιήθηκαν στο αεροδρόμιο της Καστοριάς, αλλά και τους δημάρχους Καστοριάς, Ανέστη Αγγελή, και Άργους Ορεστικού, για τη θερμή τους υποστήριξη.

Τους συνδιοργανωτές του Fur Shopping Festival, που ήταν η ΔΕΘ – HELEXPO και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, και τους χορηγούς: Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας, Δήμος Καστοριάς, BLACKGLAMA, NAFA, KOPENHAGEN FUR, SAGA FURS, REGENCY KAZINO, ELLINAIR, MOUZENIDIS GROUP, MICILLO.

Επιπλέον, ευχαριστούμε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του τοπικού και πανελλαδικού Τύπου για τη δημοσιογραφική κάλυψη όλων των δράσεών μας, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια της Καστοριάς που συνεργάστηκαν με τον  Σύνδεσμο για τη φιλοξενία των επισκεπτών.

Από βάθους καρδιάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκθέτες του 2nd Fur Shopping Festival για τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη τους στον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας».


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Fur shopping festival

Άλλες ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στις 18:30 στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα για

Πρόσβαση γουνοποιιτικών επιχειρήσεων στο terminal υποδοχής τουριστών υψηλού οικονομικού προφίλ

Την Καστοριά και συγκεκριμένα την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης εν όψει της συμμετοχής της ΕΟΓ στην ΕΣΕΕ

Να πόσα μαλλιά πρέπει να σου πέφτουν κάθε μέρα

Μαλλιά με διαφορετικό μήκος, χρώμα και ύφος. Σίγουρα ένα από τα κομμάτια της προσωπικότητας αλλά και της εμφάνισης που κάθε

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*