Η δημοπρασία Μαρτίου της Saga Furs’ ξεκίνησε με υψηλότερες τιμές Silver fox και σχεδόν 100% πωλήσεις

Η δημοπρασία Μαρτίου της Saga Furs’ ξεκίνησε με υψηλότερες τιμές Silver fox και σχεδόν 100% πωλήσεις

Κατά τις δύο πρώτες ημέρες της δημοπρασίας Μαρτίου της Saga Furs, η ατμόσφαιρα ήταν θετική. Η αίθουσα ήταν γεμάτη με περισσότερους από 600 αγοραστές που ανταγωνίστηκαν δραστήρια για τα Πιστοποιημένα γουνοδέρματα Saga® Silver fox και Finnraccoon που προσφέρθηκαν κατά την πρώτη ημέρα.

Οι Silver foxes σημείωσαν αυξήσεις μεγαλύτερες του 10% σε σύγκριση με τις τιμές Δεκεμβρίου. Το σύνολο της προσφοράς αγοράστηκε κυρίως από την Ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας και την Ρωσία, Τουρκία και Ελλάδα. Οι μεταλλαγμένες αλεπούδες πουλήθηκαν σε τιμές σταθερές έως και αυξημένες στην Κορέα και στην Ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας.

Επίσης τα Finnraccoons πουλήθηκαν κυρίως στην Ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας αλλά με ισχυρή υποστήριξη από τους Ρώσους και τους Κορεάτες αγοραστές. Το επίπεδο τιμών από Finnraccoons ήταν σταθερό.

Κατά την δεύτερη ημέρα της δημοπρασίας υπήρξε καλός ανταγωνισμός μεταξύ των αγοραστών. Τα 560,000 Blue Fox που προσφέρθηκαν προς δημοπράτηση πωλήθηκαν κάτω από καλό ανταγωνισμό σχεδόν εξ ολοκλήρου σε τιμές κατά 10% χαμηλότερες.

Επίσης οι τιμές των Blue Shadow Fox και των Blue Frost Fox ακολούθησαν τα επίπεδα τιμών των Blue Fox. Τα Blue Shadow Fox πωλήθηκαν κατά 100% και τα Blue Frost Fox κατά 80%.

Οι κύριοι αγοραστές για τα Blue Fox και Blue Shadow Fox ήταν οι Κινέζοι με υποστήριξη από την Κορέα και την Τουρκία, ενώ των Blue Frost Fox από την Τουρκία και την Ρωσία.

Το Top Lot των Silver Fox αγοράστηκε από την LaoPanPicao, Harbin, Κίνα. Επίσης το  Top Lot των Blue Fox αγοράστηκε από την LOLO, Κίνα.

Η δημοπρασία θα συνεχιστεί την Παρασκευή με την πώληση των άγριων γουνοδερμάτων που θα προσφερθούν από τον συνεργάτη της Saga Furs, την Fur Harvesters Auction Inc. Οι πωλήσεις των μινκ Saga Furs ξεκινά το Σάββατο και τελειώνει την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
SAGA FURS

Άλλες ειδήσεις

Έως την Παρασκευή το επίδομα αλληλεγγύης

Προς πίστωση οι λογαριασμοί 266.407 δικαιούχων. Το αργότερο έως το πρωί της Παρασκευής 25 Αυγούστου θα πιστωθεί το Κοινωνικό Εισόδημα

Οι ξηροί καρποί βοηθάνε στην επιβίωση από καρκίνο του εντέρου

Τι έδειξε νέα μελέτη. Οι άνθρωποι που πάσχουν από καρκίνο του παχέος εντέρου, ακόμη και τρίτου σταδίου, και οι οποίοι

Ο ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας εγκωμιάζει Καρυπίδη και επιτίθεται σε Δακή-Ζεμπιλιάδου

Στις 28/06/2017 παραδόθηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής  Μακεδονίας το Διοικητήριο και σηματοδοτήθηκε η επίσημη λειτουργία του. Πρόκειται για ένα οικόπεδο

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*