Η Χρυσή Αυγή για το πετρέλαιο θέρμανσης

Η Χρυσή Αυγή για το πετρέλαιο θέρμανσης

Ήδη σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας έπεσαν τα πρώτα χιόνια και το κρύο είναι έντονο, λογικό διότι φτάσαμε στα τέλη Νοεμβρίου, όμως οι επισημάνσεις της Χρυσής Αυγής και οι ερωτήσεις στη Βουλή σχετικά με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και του κουτσουρεμένου επιδόματος θέρμανσης δεν συγκινούν κανέναν από τους τοπικούς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η Χρυσή Αυγή με ερώτηση της στη Βουλή στις 01.08.2017 έθεσε την βάση της συζήτησης και τα αιτήματα του χειμαζόμενου πληθυσμού της Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης που κυμαίνεται σήμερα στο 1,00 € / λίτρο. Και πάλι καλά να λέμε που η παγκόσμια τιμή του πετρελαίου είναι σχετικά χαμηλή.

Οι του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά, υπόσχονταν πετρέλαιο θέρμανσης στα 0,40 λεπτά, το οποίο θα ήταν αποχρωματισμένο, ειδικά για περιοχές με έντονο κρύο κλπ. και άλλα πράσινα άλογα. Αυτά τα έλεγε «επιστημονική επιτροπή» του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς ειδικοί στο παίγνιο του «Παπά».

Αντί αυτού, μόλις έγιναν κυβέρνηση, αύξησαν τον ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης. Υπενθυμίζουμε ότι την εξίσωση του ΕΦΚ για πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης είχε υπερψηφίσει και η Μαρία Αντωνίου όταν ήταν κυβέρνηση η ΝΔ (2012-2014).

Άλλη μία «κατάκτηση» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι και η μείωση κατά 50% του επιδόματος θέρμανσης για το 2017-2018, στο ήδη κουτσουρεμένο επίδομα με τη δαιδαλώδη διαδικασία, όπου έναν συνταξιούχος ή μεγάλης ηλικίας άνθρωπος δεν μπορεί να ολοκληρώσει λόγω της δυσκολίας της διαδικασίας.

Η ουσία είναι ότι η βουλευτής κα. Τελιγιορίδου είναι εξαφανισμένη και πλέον οι εξελίξεις την έχουν αφήσει πίσω. Δεν λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον του Νομού Καστοριάς αλλά προσπαθεί να σώσει τον εαυτό της από την επερχόμενη αποκαθήλωση.

Θυμίζουμε τις 14.000 υπογραφές των Καστοριανών για μειωμένο ΕΦΚ στο πετρέλαιο που η κυβέρνηση τότε της ΝΔ τις πέταξε στο καλάθι των αχρήστων, με ΑΠΟΥΣΑ ΠΑΛΙ την κα. Αντωνίου που πάλι πρόδωσε τον κοσμάκη.
Θυμίζουμε ότι και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Τελιγιορίδου-Διαμαντόπουλος, ουδέποτε έκαναν κάτι ουσιαστικό για να ανακουφιστεί η Καστοριά και η ευρύτερη Δυτική Μακεδονία από το ακριβό πετρέλαιο θέρμανσης. Μόνο λόγια και δηλώσεις για να κουκουλωθεί το πρόβλημα.

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλλες ειδήσεις

Το ΣΕΕΝ καταδικάζει τις απολύσεις στον προμηθευτικό συνεταιρισμό της ΔΕΗ

Το ΣΕΕΝ «Εργατική Αλληλεγγύη» καταδικάζει τις απαράδεκτες ενέργειες του Δ.Σ προμηθευτικού συνεταιρισμού προσωπικού ΔΕΗ και του προέδρου του που ως

«Παράγοντες» σε κρίση.. του Πάρη Ιωαννίδη, δημοτικού συμβούλου Κοζάνης. (Για το Σκοπιανό)

Οι «παράγοντες» στην πολιτική ζωή της χώρας μας, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, κινούμενοι στο περιθώριο, αναζητούσαν  ρόλο και κοινό

Συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου  2017,  και ώρα 16:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*