Η Saga Furs συμμετείχε για τρίτη χρονιά στη φετινή διοργάνωση «Summer School» της Fur Europe

Η Saga Furs συμμετείχε για τρίτη χρονιά στη φετινή διοργάνωση «Summer School» της Fur Europe

H Saga Furs, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχει στο ‘Καλοκαιρινό Σχολείο’ της Fur Europe που οργανώνεται στην Ελλάδα από την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας.

Με τον τρόπο αυτό, στηρίζει την πρωτοβουλία με την παροχή της πολύτιμης τεχνογνωσίας της, στα πλαίσια της γενικότερης υποστήριξης που παρέχει η Saga Furs στον κλάδο της ελληνικής γουνοποιίας.

Στο φετινό Καλοκαιρινό σχολείο παρευρέθηκε κ Per Reinkilde, CEO του Saga Furs Design Center και η κα Rebecca Reinkilde, Marketing Director.

Οι εξαιρετικές τους ομιλίες έτυχαν ιδιαίτερης ανταπόκρισης από τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο οι οποίοι συμμετείχαν με πολλές ερωτήσεις και συζήτηση.

Η παρουσίαση του δημοπρατηρίου της Saga Furs έγινε από την αντιπρόσωπο της Saga Furs κα. Σοφία Δημητρίου Κουρκοπούλου, στην συνέχεια η κα Rebecca Reinkilde, Marketing Director, μίλησε για την σημαντικότητα της Πιστοποίησης και τα πιστοποιημένα γουνοδέρματα που δημοπρατεί η Saga Furs πάνω από 10 χρόνια και ο κ Per Reinkilde, CEO του Saga Furs Design Center, μετέδωσε την δημιουργική εμπειρία 52 χρόνων συγκεντρώνοντας το απόλυτο ενδιαφέρον των μαθητών.

Στο τέλος της παρουσίας ο κ Per Reinkilde, χαιρέτησε την πρωτοβουλία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες του σεμιναρίου.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Γούνα

Άλλες ειδήσεις

Ο Ντιμιτρόφ ζητάει αλλαγή ονομασίας και της ελληνικής Μακεδονίας

«ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ» Νέο επεισόδιο στο διπλωματικό σήριαλ για την ονομασία των Σκοπίων αναμένεται να ξεκινήσει μετά

Μαρκίδες Πούλιου: Ξεκινάνε οι πρόβες των χορευτικών!

Ξεκινάνε την Κυριακή  6/8/2017 οι πρόβες TOY ΣYΛΛOΓOY MAPKIΔEΣ ΩΣ EΞHΣ: 7MM ΠAIΔIKO TMHMA 7:30M.M. ΠAIΔIA Δ. E.ΣT TAΞH ΔHMOTIKOY

Οι 7 τροφές που μπλοκάρουν τη γήρανση

Εάν αναζητάτε την πηγή της αιώνιας νεότητας, το πιο πιθανό είναι να την βρείτε στην κουζίνα σας! Οι διατροφικές μας

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*