Κεχαγιάς προς Λαμπρόπουλο «θέλει την οπισθοδρόμηση του Δήμου Βοΐου; – Φαίνεται ότι ο Δήμαρχος βαδίζει ολοταχώς προς διάλυση του συνδυασμού του»!!! Συνέντευξη για τη ΔΥΠΡΑ!!

Κεχαγιάς προς Λαμπρόπουλο «θέλει την οπισθοδρόμηση του Δήμου Βοΐου; – Φαίνεται ότι ο Δήμαρχος βαδίζει ολοταχώς προς διάλυση του συνδυασμού του»!!! Συνέντευξη για τη ΔΥΠΡΑ!!

Λάβρος εναντίον του Δημάρχου Βοΐου ο περιφερειακός σύμβουλος Βοΐου Φώτης Κεχαγιάς σε συνέντευξη του στον siera fm, με αφορμή την αντικατάσταση μελών του Δ.Σ. της ΔΥΠΡΑ.

Ο Δήμαρχος θέλει την οπισθοδρόμηση του Δήμου Βοΐου; είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλο σημείο είπε πως ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Λυσσαρίδης οδηγεί το Δήμαρχο σε επικίνδυνους ατραπούς.

Η περιφέρεια ως μέτοχος θα τους ελέγχει σε όλα τα έξοδα.. αν δεν έχει πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και φοβάται να το φέρει εκεί το θέμα είναι δικό του πρόβλημα.. παίρνει κι άλλους υπαλλήλους με προσωπική εντολή… ξέρει τι του γίνεται;…. τι πραξικοπηματικά είναι αυτά!!! ..θέλει να κάνει τα μικρορουσφέτια του και τις πονηριές του.. Φαίνεται ότι ο Δήμαρχος βαδίζει ολοταχώς προς διάλυση του συνδυασμού του… είναι κάποιες από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Κος Κεχαγιάς.

Αφού ανέφερε όλες τις οφειλές της ΔΥΠΡΑ είπε ότι θα προσβάλει την απόφαση στην αποκεντρωμένη διοίκηση.

Στη συζήτηση με παρέμβασή της η πρώην Δήμαρχος Παναγιώτα Ορφανίδου, αναφέρθηκε στις ενέργειες της δικής της θητείας για να στηθεί η ΔΥΠΡΑ και να λειτουργήσει καθώς και στα προβλήματα που αντιμετώπισε.

Τέλος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Λυσσαρίδης είπε ο Φώτης Κεχαγιάς είναι ψεύτης και πως δεν έγιναν προσλήψεις νέες στη ΔΥΠΡΑ, πως απασχολούνται 8 εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν από την Κα Ζιάρα και τον Κο Κεχαγιά. ( Ο Φώτης Κεχαγιάς μας ενημέρωσε ότι οι προσλήψεις έγιναν στη ΔΕΥΑΒ και όχι στη ΔΥΠΡΑ όπως εκ παραδρομής ανέφερε).

Υπεραμύνθηκε των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν από το Δήμαρχο και είπε ότι είναι απολύτως νόμιμες, ενώ ζήτησε από τον Κο Κεχαγιά να μην ασχολείται με το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου.


Άλλες ειδήσεις

Νέα πρωτοβουλία εθνικού επιπέδου του Θ. Καρυπίδη, ώστε να λάβουν υπεραξία τα συνέδρια παραγωγικής ανασυγκρότησης

Μια νέα πρωτοβουλία εθνικού επιπέδου ανέλαβε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, ο οποίος με επιστολή του προς τον υπουργό

Πρόγραμμα ενημερώσεων σε σχολικές μονάδες από την ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.

Στις 16 με 19 Ιανουαρίου η ΔΙΑΔΥΜΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου υλοποίησε το πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης ¨Ανακύκλωση, ανακαλύπτοντας

Συλλήψεις σε Γρεβενά και Πτολεμαΐδα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (09-02-2018) σε περιοχή των Γρεβενών και στην Πτολεμαΐδα, δυο (2) ημεδαποί, 46 και 35 χρονών, για κατοχή ναρκωτικών