Νέο Δ.Σ. των συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας

Νέο Δ.Σ. των συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας

Ο Λευτέρης Μεταξιώτης, εκλέχθηκε για τέταρτη θητεία, πρόεδρος στο Δ.Σ. των συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας, και μέλος της Γενικής Αντιπροσωπευτικής συνέλευσης Αθηνών (ΓΑΣ)

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στον Πανελλήνιο Σύλλογο συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών-Ομίλου ΟΤΕ, ο Λευτέρης Μεταξιώτης, εκλέχθηκε για τέταρτη θητεία, πρόεδρος στο Δ.Σ. των συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας, και μέλος της Γενικής Αντιπροσωπευτικής συνέλευσης Αθηνών (ΓΑΣ), με υψηλό ποσοστό προτίμησης των μελών, και όπως τόνισε ο ίδιος αυτό οφείλεται στο ότι στάθηκε πάντοτε, αρωγός, στα προβλήματα των μελών χωρίς καμιά διάκριση.

Μακριά από κάθε κομματική σκοπιμότητα, γιατί πιστεύει ότι τα προβλήματα είναι κοινά, και δε λύνονται με κομματικές αντιπαραθέσεις.

Επίσης, ευχαριστεί όλα τα μέλη για την αθρόα συμμετοχή τους στις εκλογές και για την εκτίμηση που του έδειξαν με την ψήφο τους, ενώ υποσχέθηκε πως και πάλι θα σταθεί με όλη τη δύναμη του κοντά τους, χωρίς καμιά διάκριση.

Τα νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Ελευθέριος Μεταξιώτης
Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Σερέγκος
Γραμματέας: Ιωάννης Δαδαμόγιας
Ειδικός Γραμματέας: Ιωάννης Δημάκος
Ταμίας: Γεώργιος Ευκολίδης


Άλλες ειδήσεις

Οι εκλογές για την κεντροαριστερά. Που ψηφίζει το Βόιο

Ψηφίζουμε για την εκλογή του επικεφαλής του νέου φορέα της προοδευτικής/δημοκρατικής παράταξης. Μπορείς να ψηφίσεις σε όποιο τμήμα θέλεις. Δεν

Ο Δήμος Κοζάνης συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων

  Η Δ/νση Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων  (European Week for Waste Reduction). Οι δράσεις

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*