Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Κοζάνης καταγγέλει εκ νέου τη Δημοτική Αρχή Σερβίων Βελβεντού

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Κοζάνης καταγγέλει εκ νέου τη Δημοτική Αρχή Σερβίων Βελβεντού

Πριν στεγνώσει  το μελάνι από την καταγγελία μας για την ανυπαρξία προστασίας των εργαζομένων από επιθέσεις πολιτών στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, σε  κανέναν από τη Διοίκηση  δεν « ίδρωσε το αυτί ».

Το   τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούνται  φαινόμενα όπου συγκεκριμένοι  πολίτες  χωρίς κάποιο θεσμικό ρόλο ελέγχουν ακόμα και τις καταστάσεις προσέλευσης – αποχώρησης  των υπαλλήλων, ψάχνουν τους κάδους ανακύκλωσης  χάρτου ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ  για δημόσια έγγραφα και γενικά κινούνται με ένα τρόπο σα να τους  έχει δώσει κάποιος το «ελεύθερο»!
Ενώ συμβαίνουν αυτά, από πλευράς της  Διοίκησης  του Δήμου,  δεν έχει διαπιστωθεί καμία ενέργεια  γα την  αντιμετώπιση  τέτοιων φαινομένων.
 Εκτός αυτού,  έχουμε γίνει δέκτες  καταγγελιών  ότι  η  Διοίκηση του Δήμου τελευταία έχει βάλει στο στόχαστρο τους συναδέλφους  με οχτάμηνη σύμβαση («επωφελούμενους») οι οποίοι βιώνουν καθημερινές πιέσεις και εκφοβισμούς.       
Η θέση μας είναι διατυπωμένη πολλάκις:  Οι εργαζόμενοι είναι συνεργάτες  της  δημοτικής αρχής,  υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον  και  πρέπει η Διοίκηση να τους  προστατεύει από κακότροπους πολίτες και  να τους διασφαλίζει  τις κατάλληλες συνθήκες για την εκτέλεση της εργασίας τους.
Για να λειτουργεί ένας δήμος με ροή , να προσδίδει όραμα και να υπηρετεί  τους σκοπούς που η  πολιτεία του έχει αναθέσει , θα πρέπει η  Διοίκηση και οι  υπάλληλοι να έχουν άψογη συνεργασία.  Χωρίς ρεβανσιστικούς αποκλεισμούς , η δημοτική αρχή οφείλει  να δίνει όραμα και μέσω του παραδείγματος να ηγείται και όχι να δίνει διαταγές μη υλοποιήσιμες και κατόπιν να ψάχνει για φαντάσματα και ευθύνες και να «διοικεί» μέσω τιμωριών και απειλών.

Υπενθυμίζουμε την ταμπέλα που υπάρχει στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού:
«Αι πόλεις άριστα οικούνται εάν οι πολίται τοις άρχουσι πείθονται , οι δε άρχοντες τας νόμοις».
                                                         Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Κοζάνης

Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΣΥΠΟΤΑ

Άλλες ειδήσεις

Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς: Προτάσεις για το νέο Δημιουργικό της 43ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς προσκαλεί όλες τις ενδιαφερόμενες εταιρίες να παρουσιάσουν προτάσεις για το νέο Δημιουργικό της 43ης Διεθνούς Έκθεσης

Κάλεσμα βοήθειας για το νεαρό Αλέξανδρο από την Κοζάνη

Ο μικρός Αλέξανδρος από την Κοζάνη χρειάζεται την προσοχή μας και τη βοήθειά μας !!!!!! Ο μικρός Αλέξανδρος πάσχει από

Πόσα θα παρει η εφορία απο το Ντάνο, το νικητή του survivor

Το Survivor τέλειωσε, οι παίκτες επέστρεψαν στην Ελλάδα, ο Ντάνος είναι ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ και πλέον εκτός

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*