Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Νεάπολης “Οι Αυτόνομοι” για τα επεισόδια στον αγώνα με την Κοζάνη: “Ποιά είναι η ΕΠΣ Κοζάνης που ζημιώνει το ελληνικό δημόσιο για να φωνάξει την αστυνομία στο γήπεδο;”

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Νεάπολης “Οι Αυτόνομοι” για τα επεισόδια στον αγώνα με την Κοζάνη: “Ποιά είναι η ΕΠΣ Κοζάνης που ζημιώνει το ελληνικό δημόσιο για να φωνάξει την αστυνομία στο γήπεδο;”

Θα θέλαμε να πάρουμε θέση για τα γεγονότα της Κυριακής στο γήπεδο της Νεάπολης.

Επειδή ακούγονται πολλά για την φιλοξενεία της Νεάπολης. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουν όλοι να λένε για το Βόϊο και την φιλοξενεία του.

Ο μόνος υπεύθηνος την Κυριακή ήταν ο διαιτητής ο οποίος ήταν προκλητικός επί 90 λεπτά κατά της ομάδος μας ,λες και εμείς δεν ξέρουμε από ποδόσφαιρο!
Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ζήσει μία μεγάλη αντιπάθεια κατά της Νεάπολης από ανθρώπους της Κοζάνης, διότι θέλουν να έχουν τον έλεγχο αυτοί.
Την Κυριακή πάμε στο γήπεδο και ξαφνικά βλέπουμε αστυνομία και ασφάλεια, και ρώταμε : Τι γίνεται;
Μετά από λίγο έρχεται ο πρόεδρος της Κοζάνης με συνοδεία αστυνομίας. Γιατί; Τι φοβόταν; Δεν του είπαν οτι είμαστε πολύ φιλόξενοι;… Μάλλον είχε την φωλιά του λερωμένη!!!
Εμείς κύριοι,αγαπάμε την ομάδα μας,πάμε την Κυριακή στο γήπεδο να υποστηρίξουμε την ομάδα μας χωρις να έχουμε δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα!
Εμείς έχουμε ακαδημίες και γυναικεία ομάδα που την Κυριακή πάνε στο γήπεδο για να μαθαίνουν τον σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο.
Και ρωτάμε : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;;;;;!!!!
Βλέπουμε στο ίντερνετ πολλούς στην Κοζάνη να μας ειρωνεύονται και να λένε : Σας αδίκησε ο διαιτητής. Και τι έγινε;;!

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα η διοίκηση της ομάδας ζητούσε εξαίρεση του διαίτητη κ.Καρατέρπου και στην τελική όρισαν τον συγκεκριμένο διαίτητη!Γιατί;;!

Εμάς δεν μας εκφράζει ούτε ο κύριος Κοσμίδης ούτε ο κύριος Πασχάλης ούτε η διοίκηση της ομάδας και δεν ζητάμε συγγνώμη, γιατί συγγνώμη ζητάς όταν φταις! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ(!) ΦΤΑΙΜΕ!!!!!!!!

Μέσα στην Κοζάνη,μόλις τελείωσε ο αγώνας, φίλαθλοι της Κοζάνης επιτέθηκαν λεκτικά σε φίλαθλο της Νεάπολης που ειναι σε αναπηρικό αμάξωμα!! τότε γιατί δεν πήρε θέση η διοίκηση της Κοζάνης;;!
Λοιπόν κύριοι,από δω και πέρα αφού δεν μας σέβεστε θα μας ΦΟΒΑΣΤΕ!!!!

Υ.Γ. Κάτω τα χέρια από τον Θωμά Παπαγούσια!!!!!
Υ.Γ.2 Την επόμενη φορά φέρτε και μία κλούβα ματ!!!!
Με εκτίμηση, ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΝΕΑΠΟΛΗΣ!!!
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!


Άλλες ειδήσεις

Πρόσκληση για συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κοζάνης

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημαρχείο (Πλ. Νίκης 1) την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 και ώρα

Ο κουρκουμάς αποδεικνύεται σοβαρός «εχθρός» των καρκινικών κυττάρων

Σύμφωνα με μια έρευνα στην οποία αναφερθήκαμε πρόσφατα, και είχε διεξαχθεί στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ, τα πικάντικα φαγητά

Καστοριανός στρατιωτικός περνάει στρατοδικείο, επειδή αρνήθηκε να υπηρετήσει μετανάστες

Αρνήθηκε να υπηρετήσει τους παράνομους μετανάστες στα hotspots Σύμφωνα με πληροφορίες του SVOURA, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, δικάζεται ο Καστοριανός

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*