Πρόσβαση γουνοποιιτικών επιχειρήσεων στο terminal υποδοχής τουριστών υψηλού οικονομικού προφίλ

Πρόσβαση γουνοποιιτικών επιχειρήσεων στο terminal υποδοχής τουριστών υψηλού οικονομικού προφίλ

Την Καστοριά και συγκεκριμένα την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης εν όψει της συμμετοχής της ΕΟΓ στην ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας).

Μια καινοτόμος πρόταση όμως προέκυψε κατά την συνάντηση. Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ ενημέρωσε τα στελέχη της ΕΟΓ και άλλων φορέων της γούνας, για τη δημιουργία του ναυτιλιακού cluster που έχει μέλος την ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και μέσω αυτού, την πρόσβαση γουνοποιιτικών επιχειρήσεων στο terminal υποδοχής τουριστών υψηλού οικονομικού προφίλ. Συγκεκριμένα ο κ. Κορκίδηςανέφερε:

«Η ένταξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας στην ΕΣΕΕείναι δική μας τιμή, που μας επέλεξε εμάς τον κοινωνικό εταίρο που λέγεται ΕΣΕΕ, μας τιμά ιδιαιτέρως αλλά μας γεννά και κάποιες ευθύνες. Εμείς πρέπει αυτό να το ανταποδώσουμε με συγκεκριμένες πράξεις, όχι με λόγια, εμείς δεν είμαστε πολιτικοί.

Το πρώτο θέμα μας είναι όπως σας είπε και ο Δημήτρης (Κοσμίδης), το πρώτο ναυτιλιακό cluster που δημιουργήθηκε.

Και εκεί η συμμετοχή σας είναι πάρα πολυ σημαντική, όπως επίσης και αυτή η ενέργεια αυτή έχει δρμολογηθεί, έχει υλοποιηθεί έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Έχει μέλος του cluster, τον πελάτη, που είναι ηένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και τα 4,500 Ελληνόκτητα πλοία με ότι αυτό συνεπάγεται. Άρα έχουμε μια δεξαμενή, έαν πελατολόγιο το οποίο είναι μέσου και υψηλού εισοδήματος.

Εκεί λοιπόν θα μπορείτε σε συννενόηση απευθείας με τη διοίκηση του ΟΛΠ, επειδή εκεί θα δημιουργηθεί ένα terminal υποδοχής επιβατών κρουαζιεροπλοίων που θα διαμορφωθεί με εμπορικά καταστήματα, να δημιουργήσετε εσείς εκεί ένα σημείο που θα είναι γνωστό σε όλους τους επιβάτες των κρουαζιεροπλοίων ως το σημείο γούνας της Ελληνικής κρουαζιέρας.

Ξεκινάμε με ένα σημείο και βεβαίως στη συνέχεια θα δημιουργηθούν και άλλα.» ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ σχετικά με το project δημιουργίας terminal υποδοχής επιβατών κρουαζιεροπολοίων που θα αντικρύζουν άμεσα με το πρώτο βήμα στην στεριά του Πειραιά, εμπορικά καταστήματα και ανάμεσα σε αυτά εταιρίες γουναρικών που θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα εμπορεύματα τους σε 3,500,000 δυνητικούς αγοραστές – πελάτες,όσοι θα είναι κατά τα λεγόμενα του κ. Κορκίδη οι επιβάτες της χρονιάς που έρχεται.

Μετά από σχετική ερώτηση συνεργατών της ΕΟΓ ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για ζώνη ελευθέρων συναλλαγών ή Duty Free, ωστόσο ανέφερε ότι υφίσταται δυνατότητα για αφορολόγητες συναλλαγές σε επίπεδο χονδρικής.

Δείτε το σχετικό video (δείτε τo video μέχρι το τέλος όταν αναφέρεται το θέμα των αφορολόγητων συναλλαγών χονδρικής):

clusternautical-cluster


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΓούναΟμοσπονδία Γούνας

Άλλες ειδήσεις

Έξωση στον Μ.Ο. Σιάτιστας από τα γραφεία που του είχε παραχωρήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή!

Αυτό που είχε προαναγγελθεί στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βοΐου, πήρε τον δρόμο της υλοποίησης τη Δευτέρα 26 Ιουνίου

5 σημεία του σώματος που «γερνάνε» κι ενδεχομένως δεν το έχεις κατά νου

Ξέρουμε πως το πρόσωπο χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, προκειμένου να νικήσει το γήρας και να παραμείνει νεανικό.   Ωστόσο, δεν είναι

Τσικνοπέμπτη: Ολη η Ελλάδα σε μπάρμπεκιου σήμερα -Τι γιορτάζουμε, γιατί ψήνουμε κρέας στη σχάρα

Η Τσικνοπέμπτη είναι η πιο ξεχωριστή -για κάποιους, αν όχι για τους περισσότερους, η πιο γευστική- ημέρα της δεύτερης εβδομάδας

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*