Πώς να κάνετε πιο ζουμερό το κρέας

Πώς να κάνετε πιο ζουμερό το κρέας

Χρήσιμο μυστικό για την κουζίνα.

Θέλετε το κρέας που μαγειρεύετε να γίνει πιο μαλακό αλλά δε ξέρετε τον τρόπο;

Για να είναι πιο τρυφερό και ζουμερό το χοιρινό ή το μοσχαρίσιο κρέας που κάνουμε ψητό στο φούρνο ή στη σχάρα και για να ψηθεί λίγο πιο γρήγορα, χρησιμοποιούμε το εξής κόλπο:

Γεμίζουμε με το χυμό ενός πορτοκαλιού μια σύριγγα και κάνουμε «ενέσεις» με το χυμό σε διάφορα σημεία του ωμού κρέατος. Αφήνουμε το κρέας για μια ώρα και μετά το ψήνουμε.

Πηγή: neadiatrofis.gr


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΦΑΓΗΤΟ

Άλλες ειδήσεις

Στην Αθλητική Ένωση Ποντίων οι Ζαγκουντίνος και Σβίρος

Σε δύο νέες μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η ομάδα της ΑΕ Ποντίων Έπειτα από τις τέσσερις πρώτες μεταγραφές της Αθλητικής Ένωσης

Κύμα καύσωνα από σήμερα -Πού θα φτάσει το θερμόμετρο σε όλη την Ελλάδα

Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία σήμερα, Σάββατο. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρεις διευθύνσεις

Εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας: «Ώρα προέλευσης στο εξεταστικό κέντρο για το ΚΠΓ Δεκεμβρίου 2017».

«Ώρα προέλευσης στο εξεταστικό κέντρο για το ΚΠΓ Δεκεμβρίου 2017».   Παρακαλούνται οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στις εξετάσεις του Κρατικού

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*