Σε πλήρη εξέλιξη η εκτέλεση των αντιπλημμυρικών έργων στο Δήμο Κοζάνης- Λύσεις σε χρόνια προβλήματα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εκτέλεση αντιπλημμυρικών εργασιών σε περιοχές του Δήμου Κοζάνης, που αντιμετωπίζουν διαχρονικά  μεγάλα προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις. Ένα μεγάλο συνολικό έργο που η μελέτη του, η δημοπράτηση του και η ολοκλήρωση του γίνεται με ίδιους πόρους του Δήμου Κοζάνης, υλοποιώντας κατά γράμμα  το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Κοζάνης.

Εργασίες ολοκληρώθηκαν, είναι σε εξέλιξη  ή αναμένεται να ξεκινήσουν  σε Χρώμιο, Βατερό, Μεταμόρφωση, Κάτω Κώμη, Λευκοπηγή, Σκήτη, Ξηρολίμνη, Δρέπανο και στην περιοχή Παναγία της πόλης της Κοζάνης.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αριστοτέλης Πουτακίδης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Βατερό και στο Δρέπανο για να δει την πρόοδο των εργασιών εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το σημαντικό αυτό έργο και για την ταχύτητα υλοποίησης του.

Η Τεχνική Υπηρεσία έχει καταγράψει προβλήματα και σε άλλα σημεία του Δήμου ώστε να δρομολογηθούν λύσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Κοζάνη

Άλλες ειδήσεις

Δημοτική βραδιά στην Εράτυρα!

Δημοτική βραδιά θα πραγματοποιηθεί στην Εράτυρα το Σάββατο 26 Αυγούστου

Καστοριά: 5χρονος έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ένα πεντάχρονο αγόρι από την Καστοριά. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΣΕΝΤΡΑΣ, παρά τις προσπάθειες

Σιάτιστα: Ενημερωτική εκδήλωση για τους αμπελουργούς

Ο σύλλογος Αμπελουργών Οινοπαραγωγών Σιάτιστας «Ο Άγιος Τρύφων», σας καλεί στην Ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας. Η

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*