Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη επισκέφθηκε η Πολιτική Σύμβουλος του Καναδά Debbie DesRosiers

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη επισκέφθηκε η Πολιτική Σύμβουλος του Καναδά Debbie DesRosiers

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη επισκέφθηκε την Τρίτη 6 Μαρτίου, η Πολιτική Σύμβουλος της Πρεσβείας του Καναδά κα. Debbie DesRosiers, συνοδευόμενη από την Υπεύθυνη Πολιτικών και Δημοσίων Υποθέσεων κα. Ζωή Δελήμπαση.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης η κα. DesRosiers εξέφρασε την χαρά της που βρίσκεται στην περιοχή, και έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους ανθρώπους της και να μοιραστεί μαζί τους όλα όσα συνδέουν τον Καναδά με την Ελλάδα.

«Δέχθηκα μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη σήμερα, από την αντιπροσωπεία από τον Καναδά, από μια χώρα όπου δραστηριοποιούνται πολλοί Δυτικομακεδόνες και οι διαχρονικές σχέσεις φιλίας μεταξύ των δύο λαών είναι δεδομένες» σημείωσε μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης.

«Ενημέρωσα για τις πρωτοβουλίες που παίρνουμε σε αναπτυξιακό επίπεδο, για τις δυνατότητες που διαθέτει η περιοχή και για τις δράσεις που θα υλοποιήσουμε το επόμενο διάστημα, για να μπορέσουν να υπάρξουν επιπρόσθετες εμπορικές και όχι μόνο συνεργασίες μεταξύ των δυο χωρών αλλά και με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας», υπογράμμισε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
καρυπιδης

Άλλες ειδήσεις

Τέλη Σεπτέμβρη στην Βουλή, οι ρυθμίσεις για Αναργύρους και Ακρινή

Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να έρθει ως ειδικό άρθρο και να έχει ψηφισθεί στην Βουλή,  το θέμα της κήρυξης

«Όταν οι Παραδόσεις αντέχουν στο χρόνο»: Έκθεση φωτογραφίας για την Αποκριά στην Κοζάνη, από 5 έως 16 Φεβρουαρίου 2018

 «Όταν οι Παραδόσεις αντέχουν στο χρόνο»: Έκθεση φωτογραφίας για την Αποκριά στην Κοζάνη, από 5 έως 16 Φεβρουαρίου 2018 Η

“Σύγχρονο Επιμελητήριο” – Νίκος Σαρρής από την Πτολεμαΐδα: Στήριξη του επιχειρηματία με όλα τα κατάλληλα εργαλεία

Στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατά σειρά παρουσίαση (στις έδρες των

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*