Έκτακτη, συνάντηση εργασίας, του δικτύου των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ

Έκτακτη, συνάντηση εργασίας, του δικτύου των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ

Έκτακτη, συνάντηση εργασίας, του δικτύου των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του άξονα της Εγνατίας Οδού, πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 1 Οκτωβρίου στην πόλη της Κοζάνης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν τα ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, Βέροιας, Κομοτηνής και Ιωαννίνων. Κατά τις εργασίες της συνάντησης, οι Πρόεδροι των ΔΗΠΕΘΕ αναφέρθηκαν σε κάποια από τα κυριότερα θέματα, που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα ΔΗΠΕΘΕ της χώρας μας το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα αναλύθηκαν διεξοδικά, οι δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες και τα προβλήματα που προκύπτουν σχετικά με την πρόσληψη καλλιτεχνικών διευθυντών στους οργανισμούς τους, η αντιφατική απαίτηση του Υπουργείου Πολιτισμού για την άμεση τοποθέτηση καλλιτεχνικών διευθυντών ώστε να συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται προγραμματικά από το Υπουργείο, καθώς και το μέλλον των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων στην χώρα μας.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις, με την Πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Κα Λίλα Καφαντάρη και με τον Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης και Σκηνοθέτη, Κο Θέμη Μουμουλίδη.

Οι εκπρόσωποι των ΔΗΠΕΘΕ είχαν επίσης την ευκαιρία, να παρακολουθήσουν και την παράσταση, συμπαραγωγής ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και Λυρικής σκηνής «Και άλλαξε δέρμα η γη»


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΔΗΠΕΘΕ

Άλλες ειδήσεις

Μπάσκετ: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις των καρτών διαρκείας του Γυμναστικού Συλλόγου

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις των καρτών διαρκείας του Γυμναστικού Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018!!! Μπορείτε να τις προμηθευτείτε από

Φούσκωμα: 6 αιτίες και πότε να συμβουλευτείτε γιατρό

Το φούσκωμα του στομάχου είναι δυσάρεστο και ενοχλητικό, μπορεί όμως να αποτελεί και σύμπτωμα κάποιας σοβαρής πάθησης. Ως φούσκωμα ορίζεται

Ενορία Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας: Αγιασμός και έναρξη κατηχητικής χρονιάς 2017-2018

Τo Σάββατο 14 Οκτωβρίου Με την Χάρη του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. κ.

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*