Γ. Δεληζήσης: Έχασε την όρασή του, αλλά κέρδισε τον… αγώνα!. Βίντεο..

by sierafm | Ιανουάριος 10, 2019 7:12 μμ

Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, μιλάει στην Χριστίνα Βραχάλη για το γεγονός ότι σε όλη του την καριέρα αγωνίζεται, ενώ βλέπει μόνο απ’ το ένα μάτι και παραδίδει μαθήματα δύναμης και θέλησης!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή δίνουμε υποσχέσεις στους εαυτούς μας. Φανταζόμαστε έναν καλύτερο εαυτό που είθισται να χάνεται μέσα στη βοή της καθημερινότητας και των (όσων θεωρεί ο καθένας) προβλημάτων.

Έτσι καταλήγουμε στα ίδια. Ξεχνάμε τα σημαντικά κι αναλωνόμαστε στα εφήμερα. Αυτός είναι ο λόγος που επιλέξαμε ν’ αρχίσουμε το 2019 με μια αθλητική, αλλά ουσιαστικά ανθρώπινη ιστορία έμπνευσης.

Επιλέξαμε να σταθούμε στο μεγαλείο ψυχής και τη δύναμη της θέλησης η οποία εκφράζεται (και) από τον Γιώργο Δεληζήση. Έναν νικητή που από τα δύο του χρόνια ζει με ενα μάτι και πρωταγωνιστεί σ’ ένα σκληρό κι ενίοτε άδικο χώρο.

Το ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ιστορία του αρχηγού του Άρη.

Πατήστε εδώ για το βίντεο gazzetta.gr[1]

Endnotes:
  1. gazzetta.gr: http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1311683/g-delizisis-ehase-tin-orasi-toy-alla-kerdise-ton-agona-gtv

Source URL: https://sierafm.gr/%ce%b3-%ce%b4%ce%b5%ce%bb%ce%b7%ce%b6%ce%ae%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%ad%cf%87%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%83%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%ce%ba/