Επίσκεψη της «Δύναμης Επανεκκίνησης» σε Δαφνερό, Παλαιόκαστρο, Καλονέρι και Μικρόκαστρο

Επίσκεψη της «Δύναμης Επανεκκίνησης» σε Δαφνερό, Παλαιόκαστρο, Καλονέρι και Μικρόκαστρο

Με τις χθεσινές και σημερινές μας επισκέψεις σε Δαφνερό, Παλαιόκαστρο, Καλονέρι και Μικρόκαστρο κλείνει ένας κύκλος επισκέψεων και επαφών μας με τους δημότες του Βοΐου.

Τους τελευταίους τρεις μήνες βρεθήκαμε σε όλα τα χωριά του Δήμου μας, ενός μεγάλου σε έκταση δήμου, και συναντήσαμε τους ανθρώπους τους. Βρήκαμε παλιούς φίλους και κάναμε καινούργιους.

Στόχος ήταν να ακούσουμε και να καταγράψουμε τις ανησυχίες τους, τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Όλα αυτά μας βοήθησαν να καταστρώσουμε το σχέδιό μας για την επόμενη μέρα, και αποτέλεσαν πρώτη ύλη για το πρόγραμμα το οποίο συνθέσαμε.

Για αυτό λοιπόν, θεωρούμε ότι το πρόγραμμα της «Δύναμης Επανεκκίνησης» είναι ένα έργο τόσο δικό μας, όσο και δικό σας. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ζούμε σε έναν τόπο μοναδικό, που συνδυάζει ομορφιές όλων των ειδών, και που δυστυχώς έχει παραμεληθεί.

Τα περισσότερα προβλήματα, μικρά ή μεγάλα, είναι κοινά για όλους, και αυτοί που θα κληθούν να τα αντιμετωπίσουν σίγουρα θα έχουν δύσκολο έργο. Εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε πως διαθέτουμε και την γνώση, και την εμπειρία, και τις ιδέες και πάνω απο όλα την όρεξη για να φέρουμε εις πέρας το έργο αυτό.

Έτσι, στις 26 του Μάη, σας καλούμε να μας στηρίξετε και να μας δώσετε την ευκαιρία να το αποδείξουμε.

Γιατί πιστεύουμε πως αυτό που χρειάζεται ο τόπος μας για να προχωρήσει στην επόμενη μέρα είναι μια ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ!


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΖΕΥΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Άλλες ειδήσεις

«Γέφυρα Ζωής» τελευταία Αιμοδοσία του 2018

            Καλές οι ευχές και τα δωράκια, όμως υπάρχει και το πραγματικό δώρο ΖΩΗΣ!!! Κάνε ένα πραγματικό δώρο… Δώρο Ζωής!

Ευχές για την ονομαστική του εορτή θα δεχθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης θα δεχθεί ευχές για την ονομαστική του εορτή, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, στο

Και τώρα Πανεπιστήμιο: Ξεκινούν οι ηλεκτρονικές εγγραφές των φοιτητών -Οσα πρέπει να γνωρίζουν

Το σύστημα υποχρεωτικής ηλεκτρονικής εγγραφής θα ισχύσει και φέτος, για την εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2018 στις

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.