Η Νικολαϊδου Ευανθία υποψήφια με τον Χρήστο Ζευκλή

Η Νικολαϊδου Ευανθία υποψήφια με τον Χρήστο Ζευκλή

Γεννήθηκα το 1978 και μεγάλωσα στην Νεάπολη όπου μένω μόνιμα.

Είμαι κόρη του Γιώργου Νικολαΐδη (οδοντοτεχνίτη) από τη Δαμασκηνιά και της Νικολαΐδου Δεληπάλλα Χρυσάνθης (λογίστριας) από τον Αλιάκμονα.

Παντρεμένη με τον Νασιόπουλο Γρηγόριο από το Κρυονέρι και μητέρα δύο αγοριών.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Νεάπολης. Είμαι πτυχιούχος ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας του Τμήματος Διοικητικής Τεχνολογίας και του Δημοσίου ΙΕΚ ως Διοικητικό & Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων.

Άριστη γνώστης και κάτοχος πτυχίου Η/Υ (ECDL). Κατέχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος λογιστή Β’ τάξης.

Επίσης έχω παρακολουθήσει πλήθος φορολογικών σεμιναρίων και επιμόρφωσης πολιτιστικών και λαογραφικών θεμάτων.

Εργάστηκα στη Δ.Ο.Υ Νεάπολης Βοΐου στα πλαίσια πρακτικής άσκησης, σε ιδιωτική επιχείρηση ως βοηθός λογιστή και από το 2010 ως ελεύθερος επαγγελματίας λογιστής φοροτεχνικός.

Το 2007 εκλέχθηκα Δημοτική Σύμβουλος με τον επιτυχόντα συνδυασμό του Νίκου Αλμπάνη στο Δήμο Νεάπολης.

Διετέλεσα την περίοδο 1/2007-7/2008 Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Αθλητισμού Νεάπολης και το 2009 Αντιδήμαρχος με επίβλεψη θεμάτων οικονομικών, πολιτισμού, αθλητικών, παιδείας, νεολαίας και κοινωνικής μέριμνας.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα μας και ο λαός μας, μείναμε λίγοι νέοι και ο τόπος, μας χρειάζεται.

Ας εργαστούμε για να αναστήσουμε το Βοΐου που μας γέννησε και μας ανάθρεψε, κάνοντας και προσφέροντας όλοι μαζί ότι μπορούμε για το χατίρι των μεγαλύτερων γενεών που αγωνίστηκαν γι’ αυτό το ευλογημένο μέρος και για τα παιδιά μας που θα το παραλάβουν.


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
ΖΕΥΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Άλλες ειδήσεις

Ο Στάθης Κωνσταντινίδης σε «Εκδήλωση του ΕΒΕ Κοζάνης για την εξωστρέφεια, τις εξαγωγές και το ηλεκτρονικό εμπόριο»

Σε πρόσφατη επίσκεψή μου στον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας, διαπίστωσα τον υψηλό βαθμό γνώσης, εξειδίκευσης και εμπειρίας των στελεχών του

«Πάγωσε» το Σκοπιανό -Αλλά όχι ακόμη οριστικό ναυάγιο

Νέα εμπλοκή φαίνεται πως υπάρχει στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του Σκοπιανού, στο πιο κομβικό σημείο τους, τα τελευταία 24ωρα.

«Τελικός» για το Σολτ Λέικ

Συντηρητικά θα πάει η στήλη σήμερα, με ποντάρισμα σε έναν αγώνα, αναμένοντας περισσότερες επιλογές από το πλήρες μενού του Σαββατοκύριακου

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

<

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.