Κοπή πίτας των συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας

by sierafm | Ιανουάριος 14, 2018 6:59 μμ

 Στην οικογενειακή ταβέρνα: «Ζήνων» στην Κοζάνη, έλαβε χώρα η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των Συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας/Περιφερειακό τμήμα Κοζάνης, το βράδυ του Σαββάτου 13/1.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Λευτέρης Μεταξιώτης ευχήθηκε καλή χρονιά στους συναδέλφους, λέγοντας: «Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά, υγεία, και οικογενειακή ευτυχία», ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει για ακόμη φορά πως: «Ο Σύλλογος δεν έχει κομματική ταυτότητα.

Το νέο Δ.Σ. θα συνεχίσει τον αγώνα του. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ».

Ο κ. Μεταξιώτης κάλεσε τους συναδέλφους του να βοηθήσουν οικονομικά τον μικρό Αλέξανδρο που πάσχει από σοβαρή ασθένεια, τονίζοντας:

«Πως πρέπει να προσφέρουμε την αγάπη, το συναίσθημα και ότι άλλο μπορούμε». Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Ομίλου ΟΤΕ , κ. Άγγελος Βουκαντσής, που απηύθυνε με τη σειρά χαιρετισμό. Καθημερινά το γραφείο του παραρτήματος Κοζάνης είναι ανοικτό τις πρωινές ώρες.

Source URL: https://sierafm.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%ae-%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%87%cf%89%ce%bd-%ce%bf%cf%84%ce%b5-%ce%b4%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba/