Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Βοΐου

by sierafm | Φεβρουάριος 16, 2018 10:37 μμ

Εκδηλώσεις για τις Απόκριες πραγματοποιούνται σε όλο το Δήμο Βοΐου.

 Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

-Στην Γαλατινή την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα   Γλέντι στην Κεντρική Πλατεία. Στις 8 το βράδυ άναμμα Κλαδαριάς και στις 9 το βράδυ Άναμμα Κλαδαριών σε όλες τις γειτονιές.

-Στην Εράτυρα την Κυριακή στις 9 το βράδυ    Άναμμα Κλαδαριάς σε γειτονιές του χωριού.

– Στην Τοπική Κοινότητα Καλονερίουτην Κυριακή στις 3 το μεσημέρι θα γίνει η παρέλαση καρναβαλιών, στις 7 το απόγευμα άναμμα κλαδαριάς στην πλατεία με μουσική. Την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί Πέταμα χαρταετού στην περιοχή του Σαλίγκαρου

Στην Τοπική Κοινότητα Πελεκάνου την Καθαρά Δευτέρα στις 11 το πρωί Προσφορά νηστίσιμων εδεσμάτων  στην περιοχή Δραγασιά

Στην Νεάπολη την Κυριακή στις 4:30 το απόγευμα παρέλαση αρμάτων και ακολουθεί άναμμα κλαδαριάς. Την Καθαρά Δευτέρα στις 11 το πρωί προσφορά φασολάδας και πέταμα  χαρταετού στο χώρο του Δημοτικού Καταστήματος.

Στην Τοπική Κοινότητα Τσοτυλίου την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα παρέλαση Καρναβαλιστών και στη συνέχεια άναμμα κλαδαριάς στην πλατεία Αγίας Μαρίνας. Την Καθαρά Δευτέρα στις 10 το πρωί πέταμα χαρταετού, με προσφορά φασολάδας και λαγάνας στο κτίριο του Γηροκομείου.

Στον ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ άναμμα Καψαλιάς στην γειτονιά της Φρύδως. Την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί Πέταγμα αυτοσχέδιων αερόστατων με προσφορά φασολάδας, νηστίσιμα και κρασί.

Στη Δημοτική Κοινότητα Σιάτιστας την Καθαρά Δευτέρα στις 11 το πρωί Προσφορά νηστίσιμων εδεσμάτων στο κτίριο του ΚΑΠΗ στη Σιάτιστα.

Στην Τοπική Κοινότητα Παλαιοκάστρουτην Καθαρά Δευτέρα 11:00π.μ. Προσφορά νηστίσιμων εδεσμάτων στην πλατεία

Στην Τοπική Κοινότητα Μικροκάστρου11:00π.μ. Προσφορά νηστίσιμων εδεσμάτων στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου

Source URL: https://sierafm.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%82-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf-%ce%b2/