Ο Ευθυμιάδης Αναστάσιος υποψήφιος με τον Χρήστο Ζευκλή.

Ο Ευθυμιάδης Αναστάσιος υποψήφιος με τον Χρήστο Ζευκλή.

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ

Ο Ευθυμιάδης Αναστάσιος γεννήθηκε στις 10-2-1965 στη Δραγασιά Βοίου Κοζάνης. Αποφοίητησε απο το Ιστορικό Γυμνάσιο Τσοτυλίου. Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό επί 30μήνου ως έφεδρος ανθυπολοχαγός μηχανικού. Στην συνέχεια εισήχθει στην Ακαδημία της Αστυνομίας από όπου συνταξιοδωτήθηκε το 2011. Έκτοτε εργάζεται στην οικογενειακή αγροτική επιχείρηση της συζήγου του, η οποία κατάγεται απο τον Πεντάλοφο. Έχει δύο κόρες. Έχει υπάρξει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις προηγούμενες εκλογές, και στις πρόσφατες εκλογές εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Βοίου, αντιπρόεδρος νομικού προσώπου του Δήμου, και αντιπρόεδρος της Δ.Υ.ΠΡΑ.

Έχοντας την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία πήρε την απόφαση και σε αυτές τις εκλογές να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των συνδημοτών του, προκειμένου να συνεχίζει να προσφέρει της υπηρεσίες του στον τόπο του.


Άλλες ειδήσεις

Πολύτεκνοι: Πώς απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας

Για την χορήγηση απαλλαγής από το τέλος ταξινόμησης επιβατικού αυτοκινήτου σε πολύτεκνο αποτελεί επαρκές δικαιολογητικό, για την αρμόδια τελωνειακή αρχή,

Τα χάλια της παιδείας μέσα από τα μάτια της μικρής Αφροδίτης – Η επιστολή που σαρώνει το διαδίκτυο

Μια μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού στην Κεφαλονιά περιγράφει την κατάσταση που βιώνει. Η ΑΔΕΔΥ την επιβεβαιώνει… Μια μαθήτρια δημοτικού στην

Πόσο και πότε μας παχαίνει ένας καφές

H σωστή διαχείριση και ο έλεγχος του σωματικού μας βάρους σχετίζεται άμεσα τόσο με την εμφάνιση όσο και με την

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.