Σιάτιστα: Υδροδότηση του κτηρίου στο χώρο του ιππικού τριάθλου

Σιάτιστα: Υδροδότηση του κτηρίου στο χώρο του ιππικού τριάθλου

Με τη συνεργασία του Δήμου Βοΐου και του Ιππικού Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας «Άγιος Μόδεστος», για την ανακατασκευή του Ιππικού Τριάθλου Σιάτιστας (περιοχή Γιάγκοβη), ολοκληρώθηκε σήμερα η 1η φάση του έργου που αφορά την υδροδότηση του κτιρίου.

Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους εκπροσώπους του Δήμου Βοΐου, τον Αντιδήμαρχο κ. Καρακουλάκη Παναγιώτη και κ. Γκερεχτέ Λάζαρο που συνέβαλαν στην ενέργεια αυτή και ευελπιστεί στην ολοκλήρωση του έργου, μέχρι τέλος του έτους!!

Για το Δ.Σ. ,
η Αντιπρόεδρος Γκίλια Ναούμα


Ετικέτες που έχουν αντιστοιχιστεί σε αυτό το άρθρο:
Ιππικός Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σιάτιστας

Άλλες ειδήσεις

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σιάτιστας Μανούσεια: Τραγούδια χρωματιστά και μυρωμένα

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σιάτιστας Μανούσεια: Τραγούδια χρωματιστά και μυρωμένα. Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 και ώρα 6.οο – 8.00 μ.μ.

Ίδρυμα Κωνσταντίνου Κλεινία- Τα κληροδοτήματα, ο θησαυρός μας

Ο Κωνσταντίνος Κλεινίας (1891-1964) είναι γιος του Νικολάου Κανατσούλη. Ο Νικόλαος απέκτησε στην συνέχεια το προσωνύμιο Κλεινίας το οποίο κράτησαν

Τουλιόπουλος: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

Με «τιμά» που ασχολείται μαζί μου βγάζοντας απωθημένα, κόμπλεξ και ιδιαίτερο μένος, η ΑΚΕ, αυτή η ετερόκλητη παρέα, ακαθορίστου πολιτικού

Χωρίς σχόλια

Γράψτε σχόλιο
Χωρίς σχόλια ακόμα! Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτή την είδηση!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί
Απαιτούμενα πεδία είναι με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.