Τελέστηκαν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη. Δελτίο τύπου

by sierafm | Σεπτέμβριος 25, 2017 10:39 μμ

Παρουσία εκπροσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας, τοπικών αρχών, πολιτικών παραγόντων και πλήθος κόσμου έγιναν το πρωί της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2017 τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του πεσόντα εν ώρα καθήκοντος Ειδικού Φρουρού Στάθη Λαζαρίδη, στη γενέτειρά του, το Τσοτύλι.

Τα αποκαλυπτήρια έκαναν ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ο Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής κ. Ιωάννης Μαθιουδάκης, ο πατέρας, η σύζυγος και η κόρη του Στάθη Λαζαρίδη.

[1]
Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Ντζιοβάρας, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, οι Βουλευτές Ν. Κοζάνης κ. Μίμης Δημητριάδης και κ. Ιωάννης Θεοφύλακτος, ο Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Ηλίας Κάτανας, ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ελευθέριος Τζιλίνης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Αναστάσιος Ευθυμιάδης και κ. Ιωάννης Χατζής, οι Αστυνομικοί Διευθυντές κ. Χαράλαμπος Θεοχάρης και κ. Γεώργιος Αμαραντίδης, ο επίτιμος επιτελάρχης του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος εν αποστρατεία κ. Στέφανος Σκότης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης κ. Ζήσης Λιάκος και εκπρόσωποι του Δ.Σ. της ένωσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης κ. Χρήστος Τσανακτσίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Πουρσαϊτίδης, ο Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής κ. Ιωάννης Μαθιουδάκης, ο Πρόεδρος του Σώματος Ασφαλείας Κοζάνης κ. Κωνσταντίνος Μπουγάτσιας, εκπρόσωποι της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, εκπρόσωποι της ΠΟΑΞΙΑ, εκπρόσωποι της πανελλήνιας ομοσπονδίας συνοριακών φυλάκων, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νεάπολης κ. Γρηγόρης Θεοχάρους, η οικογένεια, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι του Στάθη Λαζαρίδη.

[2]
Το μνημείο τοποθετήθηκε στην είσοδο της πόλης, σε χώρο που παραχωρήθηκε από το Δήμο. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης, ενώ τις δαπάνες κατασκευής ανέλαβε ο Όμιλος Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής.

[3]
Ως ένδειξη τιμής, μετά την τελετή αποκαλυπτηρίων οι διοργανωτές παρέδωσαν την ελληνική σημαία στην κόρη του Στάθη Λαζαρίδη.[4] [5]

Endnotes:
  1. [Image]: http://sierafm.gr/wp-content/uploads/2017/09/IMG_3018.jpg
  2. [Image]: http://sierafm.gr/wp-content/uploads/2017/09/IMG_2975.jpg
  3. [Image]: http://sierafm.gr/wp-content/uploads/2017/09/IMG_2985.jpg
  4. [Image]: http://sierafm.gr/wp-content/uploads/2017/09/IMG_2934.jpg
  5. [Image]: http://sierafm.gr/wp-content/uploads/2017/09/IMG_2792.jpg

Source URL: https://sierafm.gr/%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%80%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%bd%ce%b7%ce%bc/