Το Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κοζάνης χαιρετίζει τους χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους του Νομού Κοζάνης που απέχουν από την αξιολόγηση!

by sierafm | Οκτώβριος 3, 2017 8:42 πμ

      Το Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κοζάνης χαιρετίζει τους χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους του Νομού Κοζάνης, που συνεχίζουν να στηρίζουν τις συλλογικές αποφάσεις όλων των συνδικαλιστικών οργανώσεων, συμμετέχοντας στην απεργία – αποχή από όλες τις διαδικασίες της «αξιολόγησης».

Με την (Ν)τροπολογία που ψήφισε στη Βουλή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και Νέα Δημοκρατία για την αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων, επιχειρείται ευθεία παρέμβαση στη  βούληση της συντριπτικής πλειονότητας των εργαζομένων στο Δημόσιο που αγωνίζονται για να ακυρώσουν στην πράξη τις αυταρχικές – απεργοσπαστικές ρυθμίσεις της Κυβέρνησης.

Η Κυβέρνηση νομοθέτησε μία αντιδημοκρατική, αντισυνταγματική ρύθμιση -σε σύγκρουση με τις διεθνείς συμβάσεις εργασίας (87/1948, 98/1949) και τις διατάξεις του Ν.1264/82- η οποία μας γυρίζει πίσω σε μαύρες εποχές, γιατί:

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η κυβέρνηση και οι «θεσμοί» με την εφαρμογή αυτού του συστήματος αξιολόγησης, επιμένουν στη συνέχιση της επίθεσης στην κοινωνία και τους δημοσίους υπαλλήλους.

Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι, με τη συλλογική και αποφασιστική στάση μας, μπορούμε να αλλάξουμε και αυτά τα σχέδια της κυβέρνησης.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά την απεργία-αποχή που επαναπροκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και οι Ομοσπονδίες μας.

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης καλεί: 

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. παρέχει απόλυτη κάλυψη σε κάθε εργαζόμενο και  όποια απόπειρα στο μέλλον στέρησης τους δικαιώματος συμμετοχής στις κρίσεις, θα αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά. 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ! 

ΤΡΙΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ  ΧΩΡΟ!

 Από την Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κοζάνης

Source URL: https://sierafm.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%bd-%cf%84-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1-%ce%b4-%ce%b5-%ce%b4-%cf%85-%ce%ba%ce%bf%ce%b6%ce%ac%ce%bd%ce%b7%cf%82-%cf%87%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf/