ΔΕΥΑΚ
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
τιμολόγια ρεύματος
ψευτικος, ανθρωπος, ψεμματα, μασκα
χερια, δαχτυλιδι, γαμος
ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
σχολειο
Σούπερ μάρκετ, super market
ΔΥΠΑ, ΟΑΕΔ
ΑΠΑΤΗ
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Τρόμος για 20χρονη φοιτήτρια από οδηγό ταξί – Πώς κατάφερε να σωθεί από τα χέρια του – Τι κατήγγειλε

Το βράδυ της 4ης Μαΐου η 20χρονη φοιτήτρια διασκέδαζε στα Εξάρχεια. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σ’ ένα ταξί από την πιάτσα της περιοχής για να πάει στο Γαλάτσι.

Οπως κατήγγειλε, σε έναν ερημικό δρόμο ο οδηγός του ταξί σταμάτησε το όχημα και κλείδωσε τις πόρτες. Ξεκίνησε να την παρενοχλεί σεξουαλικά και της επιτέθηκε. Την έπιασε από τα πόδια και προσπάθησε να της βγάλει το παντελόνι για να τη βιάσει. Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει.

Ο ταξιτζής, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία της φοιτήτριας είναι αλλοδαπός, κατά πάσα πιθανότητα Αλβανός, συνέχισε απτόητος παρά τις εκκλήσεις της και σταμάτησε μόνο όταν από το σημείο πέρασε μια παρέα που άκουσε τις φωνές της.

Ο οδηγός του ταξί φοβήθηκε την αντίδραση της παρέας και ξεκλείδωσε τις πόρτες του οχήματος. Η κοπέλα βγήκε από το ταξί έντρομη, πήγε στο σπίτι της, είπε όσα εφιαλτικά έζησε στους γονείς της και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν περισσότερα στοιχεία προκειμένου να εντοπίσουν τον οδηγό.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nako