Οι πρωταγωνιστές στο φως της μνήμης: Λαμπρή επετειακή εκδήλωση στη Σιάτιστα για τα 114 χρόνια από την Απελευθέρωσης Βίντεο και φωτογραφίες
Συμπτύξεις τμημάτων: Σε βάρος της δημόσιας εκπαίδευσης  η ακολουθούμενη πολιτική του Υπουργείου Παιδείας
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  και Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης  (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΤΝ)
Δήμος Βοΐου: Με διήμερες εκδηλώσεις τιμήθηκε η 114η επέτειος της Μάχης της Σιάτιστας. Φωτογραφίες
Μαλούτας: Ανησυχούμε για το μέλλον της Τηλεθέρμανσης, δεν επιχαίρουμε που δικαιωθήκαμε στην κριτική μας
Πέμπτος στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης ο Χάφτου Στρίντζος με ρίζες από το Καλονέρι Boϊου
Σιάτιστα: Οι εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση. Πολλές φωτογραφίες από την Δοξολογία, Κατάθεση στεφάνων και Παρέλαση
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας – ΔΕΗ: Στρατηγική συνεργασία με επίκεντρο τη νέα οικονομία της Δυτικής Μακεδονίας
Αεροπλάνο στρατός
ΔΙΑΔΥΜΑ: Πρόσκληση συμμετοχής στο πρωτάθλημα «League of Waste»
Σύλλογος Βοϊωτών Κοζάνης: Γουρ’νοχαρά στο Καλονέρι

Άγριες σκηνές έξω από τα Δικαστήρια της Κορίνθου: Κυνηγητό, επεισόδια και τραυματισμοί

Ρομά «πολιόρκησαν» το δικαστικό μέγαρο της Κορίνθου, την ώρα που προσήγαγαν τον 35χρονο που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 52χρονο και ακολούθησαν άγριες σκηνές: Πέταξαν αντικείμενα και πέτρες και ακολούθησε κυνηγητό με την αστυνομία.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το κτίριο, όμως οι Ρομά κατάφεραν κι έφτασαν μέχρι την είσοδο και προσπάθησαν να εισβάλουν στο δικαστικό μέγαρο. Επιτέθηκαν και πέταξαν διάφορα αντικείμενα και πέτρες, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν σε κυνηγητό με αστυνομικούς και κάποιοι ήρθαν ακόμα και στα χέρια.
Οι πληροφορίες θέλουν τους Ρομά να έχουν επιτεθεί σε έναν φίλο του 35χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε τον επίδοξο ληστή. Επίσης, όπως μεταδίδει ο Alpha, τραυματίστηκε ένας πολίτης που είχε μπει στο καφενείο του δικαστηρίου για να προφυλαχθεί.

Από την άλλη, υπήρχαν συγκεντρωμένοι κάτοικοι του Σολωμού Κορινθίας, οι οποίοι τάσσονται στο πλευρό του 35χρονου, που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο Ρομά.

Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε την επίθεση των Ρομά, οι οποίοι μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ ακόμα επικρατεί ένταση. Στο σημείο σπεύδουν ολοένα και περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ατμόσφαιρα παραμένει ηλεκτρισμένη.

Πηγή:Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *