Αννίτσα: Εκεί όπου γράφτηκε μια σημαντική σελίδα της ιστορίας της Ελλάδας με παγκόσμιο αντίκτυπο
Πένθος
ΔΕΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑ
Ημερίδα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:  «Το Ελεγκτικό Συνέδριο κατά τη διενέργεια του προσυμβατικού ελέγχου  των δημοσίων συμβάσεων»
Πώς το pace και οι κατοχές αλλάζουν την ανάγνωση ενός αγώνα μπάσκετ
Ημερίδα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:  «Το Ελεγκτικό Συνέδριο κατά τη διενέργεια του προσυμβατικού ελέγχου  των δημοσίων συμβάσεων»
Δήμος Βοΐου: Κριτσμάς – Γιορτή Καπνού στο Μικρόκαστρο
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου
Υπογράφηκε η σύμβαση για τη βελτίωση αγροτικών οδών στο αγρόκτημα Σερβίων
Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Νέας Νικοπόλεως Κοζάνης — Το πρόγραμμα των ακολουθιών
Εκδόθηκε η πρόσκληση 27εκ. €,  για τη δημιουργία Κέντρου Ολιστικής Διαχείρισης Καρκίνου  στο «Μποδοσάκειο» Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Δήμος Κοζάνης: Μνημόνιο Συνεργασίας της ΑΝΔΗΚΟ με το Ινστιτούτο Δίκαιης Μετάβασης Ελλάδας (JTIG)

Άγριες σκηνές έξω από τα Δικαστήρια της Κορίνθου: Κυνηγητό, επεισόδια και τραυματισμοί

Ρομά «πολιόρκησαν» το δικαστικό μέγαρο της Κορίνθου, την ώρα που προσήγαγαν τον 35χρονο που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 52χρονο και ακολούθησαν άγριες σκηνές: Πέταξαν αντικείμενα και πέτρες και ακολούθησε κυνηγητό με την αστυνομία.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το κτίριο, όμως οι Ρομά κατάφεραν κι έφτασαν μέχρι την είσοδο και προσπάθησαν να εισβάλουν στο δικαστικό μέγαρο. Επιτέθηκαν και πέταξαν διάφορα αντικείμενα και πέτρες, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν σε κυνηγητό με αστυνομικούς και κάποιοι ήρθαν ακόμα και στα χέρια.
Οι πληροφορίες θέλουν τους Ρομά να έχουν επιτεθεί σε έναν φίλο του 35χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε τον επίδοξο ληστή. Επίσης, όπως μεταδίδει ο Alpha, τραυματίστηκε ένας πολίτης που είχε μπει στο καφενείο του δικαστηρίου για να προφυλαχθεί.

Από την άλλη, υπήρχαν συγκεντρωμένοι κάτοικοι του Σολωμού Κορινθίας, οι οποίοι τάσσονται στο πλευρό του 35χρονου, που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο Ρομά.

Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε την επίθεση των Ρομά, οι οποίοι μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ ακόμα επικρατεί ένταση. Στο σημείο σπεύδουν ολοένα και περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ατμόσφαιρα παραμένει ηλεκτρισμένη.

Πηγή:Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *