Σιάτιστα: Η εκδήλωση για την άνοια από το Ενιαίο Κοινωνικό Δίκτυο Δυτικής Μακεδονίας. Βίντεο και φωτογραφίες
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
Έγκυος στον 7ο μήνα έχασε τη ζωή της από ανεύρυσμα – Σε θερμοκοιτίδα μεταφέρθηκε το νεογνό
Οι ΑΗΣ και τα Ορυχεία είναι περιουσία του λαού,  εμπεριέχουν ιδρώτα και αίμα εργατών
Με επίσημη τελετή εγκαινίων άνοιξε τις πύλες της η 34η Έκθεση Κοίλων. Βίντεο και φωτογραφίες
Μιχάλης Παπαδόπουλος: Συνάντηση εργασίας για τη στήριξη των εκτροφέων γουνοφόρων ζώων
Έναρξη προετοιμασίας για την ομάδα της ΚΟΖΑΝΗΣ και Αγιασμός την Πέμπτη 8 Αυγούστου
Έναρξη Χορευτικής Χρονιάς 2026-2027 από τον Μορφωτικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Σιάτιστας «Μαρκίδες Πούλιου»
Τιμητική εκδήλωση για τους χορηγούς του Ευρωπαϊκού Έργου ProLight
Πένθος
Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου η συναυλία της Κωνσταντίνας Τούνη στην 34η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας

Άγριες σκηνές έξω από τα Δικαστήρια της Κορίνθου: Κυνηγητό, επεισόδια και τραυματισμοί

Ρομά «πολιόρκησαν» το δικαστικό μέγαρο της Κορίνθου, την ώρα που προσήγαγαν τον 35χρονο που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 52χρονο και ακολούθησαν άγριες σκηνές: Πέταξαν αντικείμενα και πέτρες και ακολούθησε κυνηγητό με την αστυνομία.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το κτίριο, όμως οι Ρομά κατάφεραν κι έφτασαν μέχρι την είσοδο και προσπάθησαν να εισβάλουν στο δικαστικό μέγαρο. Επιτέθηκαν και πέταξαν διάφορα αντικείμενα και πέτρες, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν σε κυνηγητό με αστυνομικούς και κάποιοι ήρθαν ακόμα και στα χέρια.
Οι πληροφορίες θέλουν τους Ρομά να έχουν επιτεθεί σε έναν φίλο του 35χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε τον επίδοξο ληστή. Επίσης, όπως μεταδίδει ο Alpha, τραυματίστηκε ένας πολίτης που είχε μπει στο καφενείο του δικαστηρίου για να προφυλαχθεί.

Από την άλλη, υπήρχαν συγκεντρωμένοι κάτοικοι του Σολωμού Κορινθίας, οι οποίοι τάσσονται στο πλευρό του 35χρονου, που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο Ρομά.

Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε την επίθεση των Ρομά, οι οποίοι μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ ακόμα επικρατεί ένταση. Στο σημείο σπεύδουν ολοένα και περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ατμόσφαιρα παραμένει ηλεκτρισμένη.

Πηγή:Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *