Επιστολή
Kλιμάκωση των κινητοποιήσεων από του αγρότες και στο μπλόκο Σιάτιστας-Έκλεισαν για δυο ώρες, μόνο για τα φορτηγά, και τον παλιό δρόμο Κοζάνης-Γρεβενών-Τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο. Βίντεο
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για τις συνεργασίες διακυβέρνησης
Το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου – Δήμου Βοΐου  στην Παρέλαση των Ραγκουτσαρίων στην Καστοριά
Μπλόκο Φιλώτα: Κάλεσμα σε συγκέντρωση την Κυριακή
Νίκος Ανδρουλάκης
Εορτή Αγίων Αναργύρων Κοζάνης
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Παράδοση ενός σύγχρονου drone στην Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας. Βίντεο
Μπλόκο κόμβου Φιλώτα: Προχωρήσαμε σε 48ωρο αποκλεισμό
Πως μπορείτε να κινηθείτε από και προς Κοζάνη. Κλειστή Εγνατία και παλιά Εθνική Οδός στον κόμβο Σιάτιστας
Tους ανθρώπους των Λαϊκών Αγορών Δυτικής Μακεδονίας υποδέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης

Έκτακτο της ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Αναλυτική πρόγνωση

Νέα μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τις βραδινές ώρες απόψε Τρίτη (08-12-2020) από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που την Τετάρτη (09-12-2020) και την Πέμπτη (10-12-2020) θα επηρεάσουν και τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Α. Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το έκτακτο δελτίου που εξέδωσε η ΕΜΥ:

1. Από τις βραδινές ώρες της Τρίτης (08-12-2020) θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου και από αργά τη νύχτα η Ήπειρος, η δυτική Στερεά  και η δυτική Μακεδονία.

2. Την Τετάρτη (09-12-2020) εκτός από τις προαναφερθείσες περιοχές, από τις μεσημβρινές ώρες θα επηρεαστούν επίσης η κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, σταδιακά η δυτική Πελοπόννησος, η κεντρική Μακεδονία και από τις βραδινές ώρες η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.

3. Από το απόγευμα της Πέμπτης (10-12-2020), θα επηρεαστούν επίσης οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), η Εύβοια και η ανατολική Πελοπόννησος θα επηρεαστούν πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες.

Τα έντονα φαινόμενα από το μεσημέρι της Πέμπτης και από τα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν, ενώ στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα συνεχιστούν μέχρι τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (11-12-2020).

4. Από αργά το απόγευμα της Παρασκευής (11-12-2020) ο καιρός θα παρουσιάσει εκ νέου επιδείνωση στη δυτική Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες οι οποίες προβλέπεται να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (12-12-2020).

Β. Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν στα πελάγη την Τετάρτη (09-12-2020), με βαθμιαία εξασθένηση στο Ιόνιο από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (10-12-2020).

Πηγή:Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *