• Latest
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας

Απάντηση της ΑΔΗ-ΔΜ σε δημοσίευμα του Kozanimedia: «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει!»

4 Σεπτεμβρίου 2019
Συγκέντρωση τρακτέρ στη Νεάπολη

Συγκέντρωση τρακτέρ στη Νεάπολη

3 Δεκεμβρίου 2025
Ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας

Ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας

3 Δεκεμβρίου 2025
Τον πολιούχο και προστάτη της Άγιο Νικόλαο γιορτάζει η Κοζάνη

Κοζάνη: Ο εορτασμός για τον Πολιούχο Άγιο Νικόλαο

3 Δεκεμβρίου 2025
4η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027: Απτά αποτελέσματα για τις τοπικές κοινωνίες

4η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027: Απτά αποτελέσματα για τις τοπικές κοινωνίες

3 Δεκεμβρίου 2025
Γρεβενά: Εορταστικό Πρόγραμμα Εμπορικών Καταστημάτων Πάσχα 2025

Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών: Το ωράριο για την περίοδο των γιορτών

3 Δεκεμβρίου 2025
Ατύχημα με νταλίκα γεμάτη με…πυρομαχικά του στρατού μέσα στο Καπνοχώρι-Έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ!-Φωτογραφίες

Ατύχημα με νταλίκα γεμάτη με…πυρομαχικά του στρατού μέσα στο Καπνοχώρι-Έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ!-Φωτογραφίες

3 Δεκεμβρίου 2025
Οι αγρότες του Φιλώτα, κλείνουν το τελωνείο της Νίκης

Μπλόκο Φιλώτα: Πότε θα κλείσει ο δρόμος

3 Δεκεμβρίου 2025
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Φλώρινα: Ανήλικος έβαζε φωτιά σε θυροτηλέφωνα

3 Δεκεμβρίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας απαιτεί αλλαγή νοοτροπίας, αναβάθμιση υποδομών κι έμφαση στην εκπαίδευση, όχι μόνο καταστολή και πρόστιμα» – Ομιλία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

3 Δεκεμβρίου 2025
αστυνομια, συλληψη

Συνελήφθη 36χρονος στην πόλη της Κοζάνης, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ένταλμα Σύλληψης

3 Δεκεμβρίου 2025
Τα Σέρβια και οι Κοινότητες του Δήμου ζωντανεύουν με τις γιορτές των Χριστουγέννων

Τα Σέρβια και οι Κοινότητες του Δήμου ζωντανεύουν με τις γιορτές των Χριστουγέννων

3 Δεκεμβρίου 2025
ευαγγελιο εκκλησια

Πανήγυρη Παρεκκλησίου Αγίας Βαρβάρας πλησίον Υψηλής Γέφυρας Σερβίων

3 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απάντηση της ΑΔΗ-ΔΜ σε δημοσίευμα του Kozanimedia: «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει!»

sierafm by sierafm
4 Σεπτεμβρίου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας
1
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μια από τις βασικές αρχές του δημοσιογραφικού επαγγέλματος-λειτουργήματος είναι η δημοσιοποίηση όλης της αλήθειας.

Λόγω του ελλείμματος που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες από τον διαδικτυακό τόπο Kozanimedia (σκοπίμως ή μη, χωρίς να αναλογιστούμε τι είναι χειρότερο από τα δυο), ως Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας αναγκαζόμαστε εκ των πραγμάτων να εκφράσουμε την άποψή μας, – η οποία δεν ζητήθηκε καν για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας – για την πλήρη σύνθεση της εικόνας και την εξαγωγή των όποιων συμπερασμάτων της κοινής γνώμης.

Στις 2-9-2019 δημοσιεύτηκε από το συγκεκριμένο site ως είδηση, η απουσία του Γενικού Γραμματέα Γιάννη Μιχελάκη (καταρχάς) και Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βασίλη Μιχελάκη (σε δεύτερο χρόνο), από την τελετή ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής στη Δυτική Μακεδονία, γεγονός που σχολιάστηκε από τους παριστάμενους και προκάλεσε μάλιστα αλγεινή εντύπωση, σύμφωνα με τον υπογράφοντα της στήλης κ. Παναγιώτη Πλιάτσιο.

  1. Όταν ένας δημοσιογράφος δεν γνωρίζει επαρκώς τις βαθμίδες διοίκησης και τους διακριτούς τίτλους που φέρουν οι επικεφαλής φορέων και οργανισμών, καταδεικνύει την προσωπική του ανεπάρκεια γνώσης και πληροφόρησης η οποία δυστυχώς μεταφέρεται αβίαστα και στην κοινή γνώμη, ως αξιόπιστο στοιχείο.
  2. Κανείς δεν γνωρίζει το λόγο που επέλεξε ο κ. Μιχελάκης να μην δώσει το «παρών», σημειώνει δηκτικά ο δημοσιογράφος στο ίδιο κείμενο-είδηση.

Θεωρούμε ότι είναι πράγματι πολύ εύκολο σε κάποιον που δημοσιογραφεί αν θέλει πραγματικά να υπηρετεί την αλήθεια, να σηκώσει το τηλέφωνο και να επικοινωνήσει με τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης προκειμένου να μάθει από την «πηγή» τον λόγο απουσίας του από την ορκωμοσία και να μην παραπληροφορεί.

Αν έκανε το αυτονόητο, θα μάθαινε ότι ο λόγος απουσίας έγκειται σε σοβαρή οικογενειακή υποχρέωση και μόνο. Έτσι όμως δεν θα υπήρχε η πολύκροτη είδηση!

  1. Ο θεσμός που εκπροσωπεί ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειος Μιχελάκης «προσώρας» σύμφωνα με τον κ. Πλιάτσιο, θεωρούμε ότι εκφράζει ευσεβείς πόθους είτε του ιδίου είτε των «κύκλων» στους οποίους ο ίδιος άγεται και φέρεται.

Η πορεία του καθενός στην μικρή κοινωνία που ζούμε φαίνεται και δοκιμάζεται καθημερινά. Άλλωστε δείγματα γραφής «των πυροτεχνημάτων» του συγκεκριμένου δημοσιογράφου είχαμε και στις 27-8-2019 με το αποκλειστικό του ρεπορτάζ για το «πρωτοφανές λάθος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη διαδικασία διαχωρισμού του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού».

Και σε αυτή την περίπτωση πριν τη διασταύρωση των πληροφοριών και την έρευνα για την ακρίβεια της είδησης, η τηλεφωνική έστω επικοινωνία με τον φορέα που διέπραξε το «πρωτοφανές λάθος» θεωρήθηκε από πλευράς του, περιττή και ανούσια λεπτομέρεια.

Έτσι δόθηκε στη δημοσιότητα μια διαστρεβλωμένη είδηση από την οποία απέκρυψε τα πραγματικά στοιχεία, προκαλώντας (για ποιο σκοπό;) αναστάτωση στους εργαζόμενους του καταργούμενου Δήμου. Κατά τα λοιπά για την εν λόγω υπόθεση παραπέμπουμε στην καταγραφή των πραγματικών γεγονότων, όπως αυτά αποτυπώθηκαν στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στις 30-8-2019 και δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ.

Για την αντικειμενική και σφαιρική κάλυψη κάθε γεγονότος ή είδησης που άπτεται των αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, ο Συντονιστής κ. Βασίλειος Μιχελάκης παραμένει στη διάθεση των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ.

 

Previous Post

Τέσσερις (4) υποτροφίες αξίας 500 € από το Ίδρυμα Παπαγεωργίου

Next Post

Φραγή στην υποβολή αναλυτικών περιοδικών δηλώσεων για τους ασυνεπείς εργοδότες

Next Post
Επιμελητήριο Κοζάνης

Φραγή στην υποβολή αναλυτικών περιοδικών δηλώσεων για τους ασυνεπείς εργοδότες

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Συγκέντρωση τρακτέρ στη Νεάπολη
  • Ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας
  • Κοζάνη: Ο εορτασμός για τον Πολιούχο Άγιο Νικόλαο
  • 4η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027: Απτά αποτελέσματα για τις τοπικές κοινωνίες
  • Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών: Το ωράριο για την περίοδο των γιορτών

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr