Έγιναν οι εκλογές στον Φιλοζωικό Σύλλογο Σιάτιστας “Η Ευθύνη”
Κυνηγετικός – Σκοπευτικός Σύλλογος Βοΐου: Άρχισε η έκδοση αδειών για το κυνήγι
Ανακοίνωση Αυτοτελούς Γραφείου Διαχείρισης Ζώων Συντροφιάς Δήμου Κοζάνης
Κοζάνη: Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Ιθάκη» του Αλέξης Τσίπρα – Κριτική για απολιγνιτοποίηση, ενέργεια και διεθνείς εξελίξεις
ΣΥΡΙΖΑ
Π. Κουκουλόπουλος: «Τρεις δεσμεύσεις για τη Δυτική Μακεδονία στις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ»
Σιάτιστα: Έκθεση ζωγραφικής από την Εθελοντική Δράση Πολιτών
Στοχευμένες δράσεις της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς για την πρόληψη κλοπών και απατών
Εράτυρα: Σε ένα μικρό Σχολείο γεννιούνται μεγάλα όνειρα – 14η θέση Πανελλαδικά
Συνάντηση του Δημάρχου Γρεβενών με τον νέο Διοικητή της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας.

Αποκαλύψεις σοκ για Μολδαβή μαστροπό που εξέδιδε ανήλικες: Οι βιασμοί και τα βασανιστήρια

Χειροπέδες σε μία 29χρονη μαστροπό από τη Μολδαβία, που καταζητούνταν από τις Αρχές της χώρας της με διεθνές ένταλμα σύλληψης για σεξουαλική εκμετάλλευση και πορνεία ανήλικων κοριτσιών σε βαθμό κακουργήματος και είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα, πέρασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη γυναίκα μέσω του λογαριασμού της στο Facebook αλλά και του στίγματος του κινητού της τηλεφώνου.

Από τις έρευνες που έκαναν κατάφεραν σύντομα να εντοπίσουν και το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία στην οδό Λεμεσού, στην πλατεία Αμερικής, και άρχισαν να την παρακολουθούν για να διαπιστώσουν εάν έχει αναπτύξει παράλληλη δράση και στη χώρα μας, προωθώντας στην πορνεία ανήλικα κορίτσια.

Όταν διαπίστωσαν πως απλώς κρύβεται στην Ελλάδα, τη συνέλαβαν και κινούν τις διαδικασίες για την έκδοση της στη Μολδαβία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές της Μολδαβίας, ερευνούσαν το 2018 ένα εκτεταμένο δίκτυο σωματεμπόρων, που προωθούσαν μέσω ειδικών ιστοσελίδων στην πορνεία ανήλικες, πολλές από τις οποίες τις είχαν απαγάγει εκμεταλλευόμενοι τη δεινή τους οικονομική κατάσταση.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, η 29χρονη και ένας συνομήλικος συνεργός της είχαν απαγάγει μία 16χρονη και την κρατούσαν φυλακισμένη σε ένα διαμέρισμα στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας, όπου τη βίαζαν για να την εξαναγκάζουν να δέχεται πελάτες και τη βασάνιζαν εάν αρνούνταν να συμμετάσχει σε ερωτικά όργια με ηλικιωμένους.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον συνεργό, όμως η 29χρονη κατάφερε να περάσει τα σύνορα και να φτάσει στην Ελλάδα, όπου πίστευε πως θα χάνονταν τα ίχνη της.

 

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *