• Latest

Αποκατάσταση αλήθειας σχετικά με το τιμολόγιο που εκδόθηκε από τον Ισαάκ Ελευθεριάδη, Γεωλόγο ΕΔΕ, προς το Δήμο Κοζάνης

24 Μαρτίου 2019
Φωτορεπορτάζ από τα Μπουμπουσάρια της Εράτυρας.  Δείτε πολλές φωτογραφίες

Φωτορεπορτάζ από τα Μπουμπουσάρια της Εράτυρας. Δείτε πολλές φωτογραφίες

2 Ιανουαρίου 2026
Εράτυρα: Ξεκαρδιστική σάτιρα στα Μπουμπουσάρια.  Βίντεο

Εράτυρα: Ξεκαρδιστική σάτιρα στα Μπουμπουσάρια. Βίντεο

2 Ιανουαρίου 2026
Δήμος Βοΐου: Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για Φυσικό Αέριο και Ενεργειακές Κοινότητες – Χρήστος Ζευκλής: Μειώνουμε το ενεργειακό κόστος για τους Δημότες

Η επίσημη απόφαση για ορισμό αντιδημάρχων στο Δήμο Βοΐου

2 Ιανουαρίου 2026
λίμνη Πολυφύτου

Θεοφάνεια στη Λίμνη Πολυφύτου

2 Ιανουαρίου 2026
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους

Πτολεμαΐδα: Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής κατά συναυτουργία

2 Ιανουαρίου 2026
πανσελινος

«Φεγγάρι του Λύκου»: Πότε θα δούμε την πρώτη πανσέληνο του 2026, γιατί ονομάστηκε έτσι

2 Ιανουαρίου 2026
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Στη ΜΕΘ 16χρονος που τραυματίστηκε από όπλο στο κεφάλι – Υποβλήθηκε σε πολύωρη εγχείρηση

2 Ιανουαρίου 2026
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Δημόσιο -Νέο πειθαρχικό: Τέθηκε σε ισχύ από την Πρωτοχρονιά με εξοντωτικές ποινές

2 Ιανουαρίου 2026
bullying, βια, ξυλο, σχολειο, ξυλοδαρμος

43χρονος παρενόχλησε 20χρονη σε μπαρ και αυτή τον έδειρε μαζί με τον σύντροφό της

2 Ιανουαρίου 2026
Εντυπωσιακή υποδοχή του νέου έτους στην Καστοριά με τον Τόνι Σφήνο

Εντυπωσιακή υποδοχή του νέου έτους στην Καστοριά με τον Τόνι Σφήνο

2 Ιανουαρίου 2026
Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Μόνο ηλεκτρονικά οι συναλλαγές με το Ταμείο του Δήμου Κοζάνης έως την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2026

2 Ιανουαρίου 2026
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροκάστρου έψαλε τα κάλαντα στο Μοναστήρι. Βίντεο και φωτογραφίες

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροκάστρου έψαλε τα κάλαντα στο Μοναστήρι. Βίντεο και φωτογραφίες

2 Ιανουαρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Σάββατο, 3 Ιανουαρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποκατάσταση αλήθειας σχετικά με το τιμολόγιο που εκδόθηκε από τον Ισαάκ Ελευθεριάδη, Γεωλόγο ΕΔΕ, προς το Δήμο Κοζάνης

sierafm by sierafm
24 Μαρτίου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
1
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, σχετικά με το υπ’ αριθμ. 420/08.11.2012 τιμολόγιο που εκδόθηκε από τον Ισαάκ Ελευθεριάδη, Γεωλόγο ΕΔΕ, προς το Δήμο Κοζάνης και αφορά σε εξαγωγή αντλητικού – επισκευή και επανατοποθέτηση του στη γεώτρηση στην Τοπική Κοινότητα Λευκοπηγής, ποσού 2.829,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, και το οποίο παρουσιάστηκε μαζί με τη σύμβαση του Δήμου Κοζάνης στον προβολέα (προτζέκτορα), στη Γενική Συνέλευση της 13ης Δεκεμβρίου 2018 που συγκάλεσε η Επιτροπής Άρδευσης Τοπικής Κοινότητας Λευκοπηγής, αποτελούμενη από την Πρόεδρο της Επιτροπής και Αντιδήμαρχο Οικονομικής Ανάπτυξης Κοζάνης Χρύσα Αθανασιάδου, το μέλος και μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Λευκοπηγής Κωνσταντίνο Βόμβα και το μέλος – υδρονομέα Βασίλειο Πάσχο, παρουσία του Δημάρχου Κοζάνης, των Αντιδημάρχων και ενώπιον των Δημοτών της Λευκοπηγής, με την αναφορά της ανωτέρω Επιτροπής ότι το συγκεκριμένο τιμολόγιο εξοφλήθηκε το έτος 2012 από το Δήμο Κοζάνης πρέπει να διορθωθεί στο ορθό και αληθές ότι το συγκεκριμένο τιμολόγιο εξοφλήθηκε από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λευκοπηγής Ευάγγελο Ζαμίχο και από  23 ιδιοκτήτες – καλλιεργητές που κατέβαλαν από 50,00 ευρώ έκαστος και ουδέποτε ο Δήμος Κοζάνης το εξόφλησε ή έδωσε τα χρήματα στους ως άνω που επιβαρύνθηκαν με την εξόφλησή του γι’ αυτό άλλωστε και το τιμολόγιο αυτό βρίσκεται στην κατοχή του Ευάγγελου Ζαμίχου και ο Δήμος Κοζάνης δεν έχει εκδώσει ένταλμα πληρωμής μέχρι σήμερα.

Τέλος το υπ’ αριθμ. 415/06.08.2012 τιμολόγιο που επίσης εκδόθηκε από τον Ισαάκ Ελευθεριάδη, ποσού 2.829,00 ευρώ, και εξοφλήθηκε από το Δήμο, αφορά σε εργασίες καταγραφής υδροληψίας νερού του Δήμου Κοζάνης και ουδεμία σχέση έχει με τις εργασίες που αναφέρονται στο ανωτέρω υπ’ αριθμ. 420/08.11.2012 τιμολόγιο που εξέδωσε ο ίδιος.

Η Επιτροπή Άρδευσης (Πρόεδρος και μέλη αυτής) της Τοπικής Κοινότητας Λευκοπηγής, όφειλε, ως δεσμεύτηκε προφορικώς και συμφωνήθηκε προσέτι κι ενώπιον του Δημάρχου Κοζάνης, σε κατ ιδία συνάντησή μας, διά του κ. Κωνσταντίνου Βόμβα (μέλους της ανωτέρω επιτροπής), να εκδώσει και να δημοσιεύσει τη σχετική ανακοίνωση στα ΜΜΕ Κοζάνης (έγγραφο και ηλεκτρονικό τύπο) προς αποκατάσταση της αλήθειας έτσι ώστε το ελάχιστο που μπορούσε να πράξει ήταν να εκφράσει την δημόσια συγγνώμη της προς εμάς.

Όμως, από τότε, ήτοι από τη μεταξύ ημών συμφωνία για τη δημοσίευση της δημόσιας ανακοίνωσης παρήλθε μήνας και παρά τις οχλήσεις μας προς την Επιτροπή Άρδευσης και τον κ. Κωνσταντίνο Βόμβα αυτοί μας αγνοούν.

Συνεπεία της ανωτέρω, ακατανόητης και αδικαιολόγητης για εμάς στάσης της, δηλαδή με το να μην δημοσιεύει ανακοίνωση συγγνώμης, τα ονόματά μας, του μεν πρώτου Ευάγγελου Ζαμίχου Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λευκοπηγής, του δε δεύτερου Ισαάκ Ελευθεριάδη Γεωλόγου ΕΔΕ, διασύρονται καθημερινώς δημόσια, καθώς οι συμπολίτες μας εσφαλμένως θεωρούν ότι, ο μεν Ευάγγελος Ζαμίχος δεν επέστρεψε στους καλλιεργητές τα χρήματα που του έδωσαν, ο δε Ισαάκ Ελευθεριάδης εισέπραξε δύο φορές για το ίδιο έργο, ήτοι από τον Ευάγγελο Ζαμίχο και τους καλλιεργητές και από τον Δήμο. Κάτι όμως που δεν ισχύει σύμφωνα με τα ανωτέρω γιατί το συγκεκριμένο τιμολόγιο ΔΕΝ το εξόφλησε ο Δήμος Κοζάνης.

Μετά τα ανωτέρω, σε εμάς τους δύο, δημιουργούνται προβληματισμοί και ερωτήματα και ειδικότερα :

  1. Για ποιο λόγο η Επιτροπή Άρδευσης της Τοπικής Κοινότητας Λευκοπηγής καθυστερεί την δημοσίευση της συμφωνηθείσας ανακοίνωσης που σκοπό είχε να καθαρίσει τα ονόματά μας από τον δημόσιο διασυρμό που υπέστημεν.
  2. Πως το επίμαχο τιμολόγιο που έχει στην κατοχή του ο κ. Ευάγγελος Ζαμίχος βρέθηκε στα χέρια του κ. Κωνσταντίνου Βόμβα και της Επιτροπής Άρδευσης και παρουσιάστηκε στην Γ.Σ. ως δήθεν εξοφλημένο από τον Δήμο Κοζάνης.

 

Αυτά για να γνωρίζει ο κόσμος της αλήθεια και πλέον επιφυλασσόμαστε για τις επόμενες νομικές ενέργειές μας.

 

Κοζάνη, 08.03.2019.

 

Ευάγγελος Ζαμίχος

Πρόεδρος Τ.Κ. Λευκοπηγής

 

Ισαάκ Ελευθεριάδης

Γεωλόγος ΕΔΕ

 

Tags: ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ
Previous Post

Αφιέρωματικη συναυλία στην αίθουσα τέχνης της Κοζάνης

Next Post

Μήνυμα νίκης εξέπεμψε η Καστοριά κατά την εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων του συνδυασμού «αλλάζουμε πορεία»

Next Post

Μήνυμα νίκης εξέπεμψε η Καστοριά κατά την εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων του συνδυασμού «αλλάζουμε πορεία»

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Φωτορεπορτάζ από τα Μπουμπουσάρια της Εράτυρας. Δείτε πολλές φωτογραφίες
  • Εράτυρα: Ξεκαρδιστική σάτιρα στα Μπουμπουσάρια. Βίντεο
  • Η επίσημη απόφαση για ορισμό αντιδημάρχων στο Δήμο Βοΐου
  • Θεοφάνεια στη Λίμνη Πολυφύτου
  • Πτολεμαΐδα: Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής κατά συναυτουργία

Πρόσφατα σχόλια

  1. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  2. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  3. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
  4. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα καζίνο για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr