Λαϊκή και Έντεχνη Βραδιά στη Μόρφητη Δευτέρα  17 Αυγούστου
Εθιμοτυπική συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιο Αμανατίδη.
“Οδύσσεια” στη μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου-Ακόμη και μισή ώρα αναμονής προς Θεσσαλονίκη και απίστευτη ταλαιπωρία στα διόδια Σιάτιστας και Πολυμύλου-Βίντεο
Δημοτική και Λαϊκή Βραδιά στην Εράτυρα.Τρίτη 18  Αυγούστου
Δήμος Βοΐου: Παραδόθηκε στους πολίτες το υπερσύγχρονο «Δουρμουσόγλειο» Γηροκομείο Τσοτυλίου
Στην Παναγία Σουμελά εκπροσώπησε το ΠΑΣΟΚ ο Π. Κουκουλόπουλος – Το μήνυμα από την καρδιά του Ποντιακού Ελληνισμού
πονος κοιλια
ηλιακος θερμοσιφωνας
Όλες οι αλλαγές σε επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου, ελάχιστο εγγυημένο και ανεργίας
καιρος
ΚΑΦΕΣ
Αναστάτωση σε ταβέρνα από φίδι που περνούσε κάτω από τα τραπέζια

Απουσία για όσους μαθητές παρεμποδίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία – Η απόφαση του υπ. Παιδείας

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (4264/Β’/30.09.2020) η υπουργική απόφαση, με βάση την οποία καθίσταται υποχρεωτική η σύγχρονη εξ αποστάσεων εκπαίδευση σε περιπτώσεις έκτακτων ή απρόβλεπτων γεγονότων, συμπεριλαμβανομένων και των καταλήψεων.

   Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως και της αρμόδιας υφυπουργού Σοφίας Ζαχαράκη, σε περίπτωση έκτακτου ή απρόβλεπτου γεγονότος, το οποίο καθιστά αδύνατη ή ιδιαιτέρως δυσχερή τη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε τμήμα ή σε ολόκληρη σχολική μονάδα, τα σχολεία υποχρεούνται να παρέχουν σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, υποχρεωτική τόσο για τους εκπαιδευτικούς όσο και για τους μαθητές.

Οι μαθητές που παρεμποδίζουν τη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας δεν θα επιτρέπεται να συμμετέχουν στη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και θα λαμβάνουν απουσίες για όσες διδακτικές ώρες προβλέπει το ωρολόγιο πρόγραμμα της ημέρας.

Επιπλέον, η απόφαση προβλέπει ότι οι απουσίες από κάθε διδακτική ώρα σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης θα καταγράφεται από τον εκπαιδευτικό, θα προσμετράται στο γενικό σύνολο των απουσιών και θα λαμβάνεται υπόψη για τον χαρακτηρισμό της φοίτησης.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *