Με γρήγορους ρυθμούς η πλακόστρωση στο κέντρο της Σιάτιστας. Φωτογραφίες
Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης – Παράσταση θεάτρου κούκλας REDICOLO
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λειτουργία περιπτέρου του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας «Let’s Get Together»
Δήμος Κοζάνης: «Μια ιστορία μπορεί να…» – Όταν το διαφορετικό βρίσκει τη θέση του (Φωτογραφίες)
Κοζάνη: 51χρονος εξαπατήθηκε μετά από εύρεση αγγελίας πώλησης αυτοκινήτου σε ιστοσελίδα – Κατέθεσε ως προκαταβολή  2.500  ευρώ
Ευλογιά προβάτων: Στο μικροσκόπιο η προέλευση των κρουσμάτων – Τα μέτρα που ελήφθησαν
Σιάτιστα: Φωτιά σε κάδο ανακύκλωσης. Κινδύνεψε κατοικία. Σοβαρές ζημιές
Επίσκεψη της Υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κα. Σέβης Βολουδάκη στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου Δήμου Βοΐου
ΚΑΦΕΣ
Επίδομα στέγασης: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την πληρωμή Ιανουαρίου -Τι αλλάζει από το 2025
καταστήματα
«Quishing»: Η νέα απάτη μέσω QR code που παρακάμπτει τα φίλτρα ασφαλείας

Ασέλγεια σε 5χρονη στο Κορωπί: Τι φέρεται να είπε στη μητέρα της η ανήλικη

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το περιστατικό ασέλγειας σε βάρος ενός 5χρονου κοριτσιού από έναν 19χρονο Πακιστανό, το πρωί του Σαββάτου σε ιππικό όμιλο στο Κορωπί. Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του και έχει ήδη προφυλακιστεί.

Μητέρα και κόρη είχαν πάει στον ιππικό όμιλο για αποκτήσει η μικρούλα επαφή με τα ζώα και να κάνει ιππασία. Κατά την επίσκεψη τους, η 5χρονη τάισε κάποια μικρά άλογα που υπήρχαν κι άρχισε να τριγυρίζει στις εγκαταστάσεις προκειμένου να ταΐσει κι άλλα ζώα που υπήρχαν. Ο 19χρονος Πακιστανός φαίνεται, όμως, πως την παρακολουθούσε και μόλις η ανήλικη χάθηκε από το οπτικό πεδίο της μητέρας της, κατάφερε να την απομονώσει σε ένα σχετικά ερημικό σημείο του ιππικού ομίλου.

Εκεί, σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε αργότερα στη μητέρα της η 5χρονη, ο νεαρός άνδρας της αφαίρεσε τα ρούχα από τη μέση και κάτω και την ακούμπησε πάνω του. Όταν ο ανήλικη αντέδρασε κι έβαλε τα κλάματα, την έντυσε και την άφησε να φύγει πιστεύοντας ότι δεν θα αποκαλυφθεί. Ωστόσο, η 5χρονη είπε στη μητέρα της τι ακριβώς και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που εντόπισαν τον 19χρονο Πακιστανό και του πέρασαν χειροπέδες.

Κατά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα φέρεται να ομολόγησε την πράξη και οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κάνουν φύλλο και φτερό το παρελθόν του για να διαπιστώσουν εάν εμπλέκεται και σε άλλη παρόμοια υπόθεση.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Το κοριτσάκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν εντόπισε ίχνη βιασμού αλλά γενετήσιες πράξεις και ασέλγεια. Ωστόσο η κατηγορία για τις περιπτώσεις ανήλικων κάτω των 12 ετών είναι ο βιασμός. Ειδικός ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. ήταν «παρών» στη διαδικασία των καταθέσεων και συνέδραμε ψυχολογικά το ανήλικο παιδί.

Πηγή:Reader.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *