• Latest
ασεπ

ΑΣΕΠ: Έρχεται μεγάλη προκήρυξη για 1.600 μόνιμες προσλήψεις σε δήμους -Χρονοδιάγραμμα & θέσεις

25 Αυγούστου 2021

Έφτιαχνε πισίνα στο σπίτι του, βρήκε θησαυρό και τον κράτησε

7 Νοεμβρίου 2025
Δήμος Βοΐου: 8η Γουρ’νοχαρά στη Βουχωρίνα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βουχωρίνας «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Δήμος Βοΐου: 8η Γουρ’νοχαρά στη Βουχωρίνα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βουχωρίνας «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

7 Νοεμβρίου 2025
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος

7 Νοεμβρίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Η κυβέρνηση ούτε θέλει, ούτε μπορεί να πάρει γενναία μέτρα για τη μείωση των ανισοτήτων και την στήριξη των πολιτών»

7 Νοεμβρίου 2025
Επιμελητήριο Κοζάνης

Aνοιχτή εκδήλωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης Κοβεντάρειο – Συνάντηση με επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί στα προγράμματα του ΔΑΜ

7 Νοεμβρίου 2025

Εορτή Αγίου Νεκταρίου 8 και 9 Νοεμβρίου 2025

7 Νοεμβρίου 2025
Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από τρεις 16χρονες – Στο νοσοκομείο το κορίτσι

Σεσημασμένος παιδόφιλος επιχείρησε να απαγάγει αγοράκι (ΒΙΝΤΕΟ)

7 Νοεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Μοιράζονται την κορυφή Σιάτιστα και Εορδαϊκός

ΕΠΣ Κοζάνης: Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου

7 Νοεμβρίου 2025
Επίδομα στέγασης: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την πληρωμή Ιανουαρίου -Τι αλλάζει από το 2025

Επιστροφή ενοικίου: Πότε καταβάλλεται και πώς θα γίνει η πληρωμή

7 Νοεμβρίου 2025
ΕΠΣ Κοζάνης: Με τεσσάρα πέρασε ο Μακεδονικός Σιάτιστας από την Άρδασσα

Γ’ Εθνική: Κοζάνη στην Εξοχή, Εορδαϊκός στο Νέο Κεραμίδι

7 Νοεμβρίου 2025
Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Στο «μικροσκόπιο» οι επικοινωνίες του ανιψιού – Τα ερωτήματα και το μυστήριο με το λευκό αυτοκίνητο

Φοινικούντα: Στην τελική ευθεία για την εξιχνίαση του διπλού φονικού

7 Νοεμβρίου 2025
Δομή Ανηλίκων Πενταλόφου: Ενημέρωση για τη σωματεμπορία

Δήμος Βοΐου: Πρόσληψη δύο ατόμων στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Πενταλόφου

7 Νοεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

ΑΣΕΠ: Έρχεται μεγάλη προκήρυξη για 1.600 μόνιμες προσλήψεις σε δήμους -Χρονοδιάγραμμα & θέσεις

sierafm by sierafm
25 Αυγούστου 2021
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ασεπ
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στην τελική ευθεία για την έκδοση της μεγάλης προκήρυξης μόνιμων θέσεων που αφορά την πρόσληψη σχεδόν 1.6οο μόνιμων σε δήμους της χώρας βρίσκονται το ΑΣΕΠ και τα αρμόδια υπουργεία.

Σύμφωνα πληροφορίες η συγκεκριμένη προκήρυξη βρίσκεται ήδη στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΑΣΕΠ και αναμένεται να βγεί στον «αέρα» στα μέσα του Φθινοπώρου. Πηγές του ΑΣΕΠ μάλιστα προσδιόριζαν την αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο μέσα στον Οκτώβριο. Βάσει του χρονοδιαγράμματος η προκήρυξη θα εκδοθεί είτε το τελευταίο 1οήμερο του Οκτωβρίου είτε αρχές Νοεμβρίου προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα  και οι αιτήσεις.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το ΑΣΕΠ κινείται στην επεξεργασία των τελευταίων λεπτομερειών της προκήρυξης. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, η προκήρυξη προέβλεπε αρχικά τη δημιουργία 845 μόνιμων θέσεων, ωστόσο μετά από αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών για επιπλέον περίπου 750 θέσεις, ο τελικός αριθμός θα προσεγγίσει τις 1.600 θέσεις.

Όπως σημείωσαν στην aftodioikisi.gr πηγές του ΥΠΕΣ στόχος του υπουργείου και της κυβέρνησης ήταν να αυξηθούν οι μόνιμες θέσεις. Όπως σημείωσαν οι ίδιες πηγές αφορούν στην συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι θέσεις μηχανικών, οικονομολόγων και στελεχών πληροφορικής προκειμένου να συμβάλουν στην κατασκευή μικρών και μεγάλων έργων από τους δήμους, το πέρασμα στην ψηφιακή εποχή αλλά και στο συνολικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας.

Ειδικότητες και δήμοι

Σε αυτή την κατεύθυνση οι ειδικότητες μεταξύ άλλων θα αφορούν, ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών,ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, ΠΕ Γεωτεχνικών – Κτηνιατρικής, ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, ΠΕ Γεωτεχνικών (Κτηνίατρος), ΠΕ Γεωτεχνικών (Γεωπόνος), ΠΕ Μηχανικών (Αρχιτεκτόνων), ΠΕ Γεωτεχνικών (Δασολόγος), ΠΕ Μηχανικών (Αγρονόμος – Τοπογράφος), ΠΕ Μηχανικών (Πολιτικός Μηχανικός), ΠΕ Περιβάλλοντος, ΤΕ Μηχανικών, ΤΕ Τεχνολόγων Τροφίμων, ΠΕ Γεωτεχνικών Κτηνιάτρων, ΤΕ Μηχανικών (Δομικών Έργων / Έργων Υποδομής), ΤΕ Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (Κοινωνικών Λειτουργών).

Τέλος η προκήρυξη θα προβλέπει προσλήψεις,  μεταξύ άλλων, στους δήμους και τις Περιφέρειες:  Δήμος Αθηναίων, Δήμος Ηρακλείου Κρήτης, Δήμος Ιωαννιτών, Δήμος Ορεστιάδας, Δήμος Πολυγύρου, Δήμος Ρεθύμνης, Δήμος Σητείας, Δήμος Χανίων, Δήμος Ωρωπού, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Περιφέρεια Αττικής, Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Περιφέρεια Ηπείρου, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφέρεια Κρήτης, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Περιφέρεια Στερεάς.
Πηγή: aftodioikisi.gr
Tags: ΑΣΕΠ
Previous Post

Ξάνθη: Πατέρας παρέσυρε και σκότωσε τον γιο του με τη θεριζοαλωνιστική μηχανή

Next Post

Φωτιές: Τράπεζα ζητά τόκους από πυρόπληκτο – Τι καταγγέλλει δικηγόρος

Next Post
πυροσβεστικη φωτια

Φωτιές: Τράπεζα ζητά τόκους από πυρόπληκτο – Τι καταγγέλλει δικηγόρος

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Έφτιαχνε πισίνα στο σπίτι του, βρήκε θησαυρό και τον κράτησε
  • Δήμος Βοΐου: 8η Γουρ’νοχαρά στη Βουχωρίνα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βουχωρίνας «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
  • Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος
  • Καλλιόπη Βέττα: «Η κυβέρνηση ούτε θέλει, ούτε μπορεί να πάρει γενναία μέτρα για τη μείωση των ανισοτήτων και την στήριξη των πολιτών»
  • Aνοιχτή εκδήλωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης Κοβεντάρειο – Συνάντηση με επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί στα προγράμματα του ΔΑΜ

Πρόσφατα σχόλια

  1. Νεάπολη Βοΐου: Τελετή τιμής για τους ήρωες του Α’ Βαλκανικού Πολέμου - TsotiliNews στο Νεάπολη: Τίμησαν τους νεκρούς μαχητές Α΄ Βαλκανικού Πολέμου
  2. Τυρνα Μπινου Ελενη Οδοντιατρος Αριδαι Ν.Πελλας στο Το πρόγραμμα εορτασμού στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αυγερινού
  3. Τυρνα Μπινου Ελενη Οδοντιατρος Αριδαι Ν.Πελλας στο Σιάτιστα: Έφυγε από τη ζωή ο Λαογράφος Γεώργιος Μπόντας
  4. Chris στο Σιάτιστα: Έφυγε από τη ζωή ο Λαογράφος Γεώργιος Μπόντας
  5. Παύλος στο Τσοτύλι: Η απάντηση για την παιδική χαρά
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr