• Latest
ΕΚΛΟΓΕΣ

Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Τι “παιζουν” οι στοιχηματικές εταιρείες για τις περιφέρειες

26 Σεπτεμβρίου 2023
καιρός

Καιρός: Από τα κοντομάνικα στα μπουφάν – Μπόρες και ψύχρα τις επόμενες ημέρες

11 Μαΐου 2025
Αλτσχάιμερ ανοια

Αλτσχάιμερ: Νέο, καινοτόμο εμβόλιο κατά της νόσου αναπτύσσει το Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού

11 Μαΐου 2025
Έρευνα λέει ότι τα κατοικίδια βελτιώνουν τη ζωή μας όσο και ένας σύντροφος – Κυριολεκτικά

Σύστημα Al υπόσχεται να μεταφράσει στην ανθρωπινή γλώσσα τι σκέφτεται ο σκύλος σας

11 Μαΐου 2025
Φιλόζωη φαγώθηκε από τα σκυλιά της

Φιλόζωη φαγώθηκε από τα σκυλιά της

11 Μαΐου 2025
Δρομολόγιο τρόμου για οδηγό λεωφορείου – Του πέταξαν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι: «Έχω μια μικρή ρωγμή στο κρανίο»

Δρομολόγιο τρόμου για οδηγό λεωφορείου – Του πέταξαν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι: «Έχω μια μικρή ρωγμή στο κρανίο»

11 Μαΐου 2025
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του

Αλβανός μαχαίρωσε αστυνομικό κάτω από το σπίτι του – «Είχε ξαναστήσει καρτέρι»

11 Μαΐου 2025
Προσοχή στις απάτες τύπου Caller ID spoofing: Από πλαστές τηλεφωνικές κλήσεις μέχρι deepfake φωνές και βίντεο χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι

Προσωπικός Αριθμός: Τα βήματα για την έκδοση

11 Μαΐου 2025
Ηλικιωμένη

Το Ανθρωποκτονιών ανέλαβε την υπόθεση με τους τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια στο Ελληνικό μέσα διάστημα 13 ημερών

11 Μαΐου 2025
Το Κ.Φ.Α.Α Πενταλόφου στο Kozani Youth Fest 2025

Το Κ.Φ.Α.Α Πενταλόφου στο Kozani Youth Fest 2025

10 Μαΐου 2025
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Σχολής Γονέων στη Σιάτιστα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Σχολής Γονέων στη Σιάτιστα

11 Μαΐου 2025
Ταξική ενότητα

Η Ταξική Ενότητα για την εκλογοαπολογιστικη συνέλευση του εκτάκτου 38ου Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης

10 Μαΐου 2025
Πραγματοποιήθηκε η Εαρινή Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας. Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εαρινή Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας. Βίντεο

10 Μαΐου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Τι “παιζουν” οι στοιχηματικές εταιρείες για τις περιφέρειες

sierafm by sierafm
26 Σεπτεμβρίου 2023
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΕΚΛΟΓΕΣ
0
SHARES
56
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Υπενθυμίζεται ότι σε σχέση με τις εκλογές του 2019, υπάρχουν δύο σημαντικές αλλαγές. Συγκεκριμένα, νικητής θα είναι όποιος συγκεντρώσει ποσοστό άνω του 43% (δηλαδή 43% + μια ψήφο). Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, οι δυο πρώτοι θα οδηγηθούν σε δεύτερο γύρο. Η θητεία τους θα είναι πενταετής και θα διαρκέσει από την 1η Ιανουαρίου 2024 έως την 31η Δεκεμβρίου 2028.

Τι δίνουν οι στοιχηματικές για της περιφέρειες της χώρας

Στην Περιφέρεια Αττικής, φαβορί, για τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι ο υποψήφιος της ΝΔ, Νίκος Χαρδαλιάς, που η απόδοση του βρίσκεται 1,01. Στην δεύτερη θέση βρίσκουμε τον Γιώργο Ιωακειμίδη με 7, ενώ τον ακολουθεί ο Γιάννης Σγουρός με 12. Τέλος, σε απόδοση 20 βρίσκουμε τον Γιάννη Πρωτούλη και την Μαριάννα Τσίχλη.

Στην Στερεά Ελλάδα, ο νυν περιφερειάρχης Φώτης Σπανός, βλέπει την απόδοση του να είναι σε επίπεδα της τάξεως του 1,01. Ενώ, η απόδοση του γνωστού ηθοποιού και πρώην δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλετσου βρίσκεται στο 5,5. Στην τρίτη θέση πλασσάρεται ο Κώστας Μαρκόπουλος με 15, ενώ τον ακολουθούν ο Κώστας Μπασδέκης και ο Λουκάς Αποστολίδης με 20.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με την εκλογή του νυν περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, από τον α΄ γύρο να έχει απόδοση 1,16, ενώ απλώς να εκλεγεί 1,01.  Από τους αντιπάλους του ο  Γιάννησ Μυλόπουλος, βρίσκεται σε απόδοση 7, και οι υπόλοιποι μεγαλύτερη του 50.

Στην Περιφέρεια Κρήτης, ο Σταύρος Αρναουτάκης, είναι στην ίδια κατηγορία με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, με την απόδοση να είναι ακόμα μικρότερη για να κερδίσει 1,05 από την πρώτη Κυριακή, ενώ, για να κερδίσει απλά τις εκλογές δίνει 1,001, με τον επόμενο υποψήφιο να βρίσκουμε τον Σπύρο Δανέλλη (ΣΥΡΙΖΑ) στο  7, και τους υπόλοιπους δύο υποψηφίους, Αλέξανδρο Μαρινάκη και Νίκο Ζουμπουλάκη να τους βρίσκουμε σε απόδοση 10 και 50 αντίστοιχα.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Θράκης και Μακεδονίας, οι αποδόσεις δίνουν ένα μικρό ντέρμπι για την νίκη. Στην πρώτη θέση βρίσκουμε τον Χρήστο Μέτιο με 1,35 και στην δεύτερη θέση τον Χριστόδουλο Τοψίδη με 2. Με τους επόμενους διεκδικητές να βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση.

Στην Περιφέρεια Ηπείρου, σαν φαβορί δίνεταει ο νυν Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης με απόδοση 1,07 ενώ τον ακολουθεί ο Σπύρος Ριζόπουλος με 4,50. Τέλος, οι επόμενοι υποψήφιοι περιφερειάρχες με εξαίρεση τον Λάμπρο Γεωργόπουλου που είναι σε απόδοση 10, τους βρίσκουμε πάνω από 20.

Στην Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων, οι στοιχηματικές εταιρίες, βλέπουν την νυν περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου να χάνει την μάχη της Περιφέρειας από τον Γιάννη Τρεπεκλή. Συγκεκριμένα, στον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Τρεπεκλή, οι στοιχηματικές του δίνουν μια απόδοση στο 1,40, ενώ στην νυν περιφερειάρχη 2,6. Όσο για τον πρώην περιφερειάρχη και υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Θόφωρο Γαλατσιάτο η απόδοσή του είναι στο 5.

Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, οι στοιχηματικές βλέπουν ντέρμπι μεταξύ του νυν περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη και του Αλκιβιάδη Στεφανή, ενώ ακολουθεί η Βασιλική Χοχλάκα.  Συγκεκριμένα, οι εταιρίες δίνουν ένα μικρό προβάδισμα στον Αλκιβιάδη Στεφανή με απόδοση 1,70 έναντι του Κώστα Μουτζούρη με 1,9. Τέλος, η Βασιλική Χοχλάκα βρίσκεται στο 7.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σαν πρώτο φαβορί δίνεται ο Δημήτρης Πτωχός με 1,60, με τον Πέτρο Τατούλη να τον ακολουθεί σε κοντινή απόσταση με 2,15. Στην τρίτη θέση βρίσκουμε τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Κουτσούλη με 8. Με τους υπόλοιπους υποψηφίους να είναι είναι σε μεγάλες αποδόσεις.

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τα πράγματα μάλλον είναι εύκολα για τον νυν Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο. Σύμφωνα, με τις στοιχηματικές, ο νυν περιφερειάρχης είναι σε απόδοση 1,01 για να κερδίσει, ενώ για να καταφέρει να κερδίσει από την πρώτη Κυριακή αυτή τη απόδοση ανεβαίνει στο 1,15. Τέλος, στην δεύτερη θέση σύμφωνα με τις στοιχηματικές βρίσκουμε την Χρύσα Καραγιάννη με 8 και στην τρίτη θέση τον Νικηφόρο Παπανικόλα με 15.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος,  ο νυν περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, δείχνει να έχει κλειδώσει την νίκη και την ανανέωση της θητείας του στην περιφέρεια. Συγκεκριμένα, οι στοιχηματικές εταιρίες του δίνουν την απόδοση του 1,01 έναντι του δεύτερου και υποψηφίου με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, Σπύρο Σκιαδαρέση που είναι σε απόδοση 8. Τέλος στην τρίτη θέση είναι ο Βασίλης Χατζηλάμπρου με 10. Οι επόμενοι υποψήφιοι είναι σε μεγάλες αποδόσεις.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ως φαβορί εμφανίζεται ο Γιώργος Αμανατίδης με απόδοση 1,30, ενώ ο νυν περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης βρίσκεται αρκετά υψηλότερα (2,6). Όσο για την κοινή υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ Γ. Ζεμπιλιάδου, φτάνει το 5.

Τέλος, μετά τις φονικές πλημμύρες, δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό η Περιφέρεια Θεσσαλίας, για αυτό και δεν υπάρχει η ανάλυση της.

Πηγή aftodioikisi.gr

 

Tags: ΕΚΛΟΓΕΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Previous Post

Διάθεση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στις πληγέντες περιοχές της Θεσσαλίας από την Ένωση στρατιωτικών Κοζάνης

Next Post

Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για το «Σπίτι μου» της ΔΥΠΑ

Next Post
ΔΥΠΑ, ΟΑΕΔ

Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για το «Σπίτι μου» της ΔΥΠΑ

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Καιρός: Από τα κοντομάνικα στα μπουφάν – Μπόρες και ψύχρα τις επόμενες ημέρες
  • Αλτσχάιμερ: Νέο, καινοτόμο εμβόλιο κατά της νόσου αναπτύσσει το Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού
  • Σύστημα Al υπόσχεται να μεταφράσει στην ανθρωπινή γλώσσα τι σκέφτεται ο σκύλος σας
  • Φιλόζωη φαγώθηκε από τα σκυλιά της
  • Δρομολόγιο τρόμου για οδηγό λεωφορείου – Του πέταξαν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι: «Έχω μια μικρή ρωγμή στο κρανίο»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ελπίδα στο Πάτρα: «Δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά, έστω και αφορμή έστω» – Η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη φυλακή
  2. Σιάτιστα: Η ενορία Αγίου Δημητρίου υποδέχθηκε την εικόνα της Παναγίας Μικροκάστρου - Orizontes στο Σιάτιστα: Η Ενορία Αγίου Δημητρίου υποδέχθηκε την Εικόνα της Παναγίας Μικροκάστρου. Βίντεο
  3. sierafm στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
  4. Μπάμπης στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
  5. sierafm στο Τι ισχύει με την αναρρωτική άδεια και το επίδομα ασθενείας, πώς πληρώνεται, ποιος το χορηγεί
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr