Εκδήλωση πρώτων βοηθειών στο Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Τσοτυλίου διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων
Δήμος Βοΐου: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων «ΠΕΛΕΚΟΝ 2026» στη Σιάτιστα – Τιμήθηκε ο Παύλος Γερουλάνος ως απόγονος της οικογένειας Μανούση
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 17ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Πολυφύτου «Γεώργιος Πράσσος»
Ο Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων  της Ελληνικής Αστυνομίας». Φωτογραφίες
Δήμος Βοΐου: Έναρξη εργασιών επέκτασης δικτύου φυσικού αερίου στη Γαλατινή
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Οσφυαλγία – Πότε χρειάζεται ο νευροχειρουργός;”
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή
Δημόσιο: Παρουσιάστηκε το politis.gov.gr για την πορεία αιτήσεων -Πώς λειτουργεί
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
νοσοκομειο

Βαρομετρικό χαμηλό… φέρνει η «Βικτώρια» – Πού και πότε θα «χτυπήσει»

Χάρτης 1.Εκτιμώμενες μέγιστες εντάσεις των ανέμων για την Τρίτη.

Από τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης, αρχικά στο Ιόνιο και στη συνέχεια στα υπόλοιπα δυτικά τμήματα, αναμένονται βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τη διάρκεια των βραδινών και νυκτερινών ωρών θα κινηθούν ανατολικά και θα επηρεάσουν τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα και τη Δυτική Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ τοπικές χαλαζοπτώσεις αναμένονται στα νότια τμήματα.Την Τετάρτη αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, από τις πρωινές ώρες, με τα φαινόμενα να είναι ισχυρά κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα, ενώ τοπικές χαλαζοπτώσεις αναμένονται στα νησιά του Αιγαίου (Κυκλάδες και Κρήτη).

Στον παρακάτω Χάρτη 2, παρουσιάζονται το εκτιμώμενο αθροιστικό ύψος βροχής έως τις βραδινές ώρες της Τετάρτης, καθώς επίσης και οι περιοχές όπου αναμένονται τα έντονα φαινόμενα κατά τη διάρκεια του διημέρου Τρίτης και Τετάρτης. Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του φαινομένου της λασποβροχής.

Χάρτης 2. Εκτιμώμενο αθροιστικό ύψος βροχής κατά τη διάρκεια του διημέρου Τρίτης και Τετάρτης. Με κύκλο περικλείονται οι περιοχές όπου αναμένονται τα έντονα φαινόμενα.

Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται και στην περιοχή της Αττικής, όπου τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης θα είναι τοπικά ισχυρές και αναμένονται σημαντικά ύψη βροχής, όπως διακρίνεται στο Χάρτη 3.

Χάρτης 3. Εκτιμώμενο ύψος βροχής κατά τη διάρκεια των απογευματινών ωρών της Τετάρτης στην περιοχή της Αττικής.

Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια