Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης
Κοζάνη: «Γνωρίζω – Προλαμβάνω – Στηρίζω: Το μήνυμα του Μαμάτσειου Νοσοκομείου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS»
Φωτιά σε διπλοκατοικία στη Λευκόβρυση Κοζάνης
Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Ελληνικής Αστυνομίας
Η Μαγεία των Εορταστικών Εκδηλώσεων στο Βόιο
Εράτυρα: Οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου
Πολυτίμη Φαρμάκη
Δήμος Γρεβενών: Εργασίες κλάδευσης στις οδούς πέριξ της Πλατείας Ελευθερίας (Λαχαναγορά) την Τρίτη 2/12
Μπλόκο αγροτών στα διόδια Μαλγάρων – Κλειστά και τα δύο ρεύματα
ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
εργατικο κεντρο

Βγήκαν μαχαίρια στον καβγά – Ένας 18χρονος στο νοσοκομείο

Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ δύο νεαρών ανδρών Ρομά ηλικίας 18 και 28 ετών, το βράδυ της Τρίτης σε συνοικία της νότιας Λαμίας.

Ο καβγάς ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 και κάποια στιγμή αγρίεψε, καθώς ο 28χρονος τράβηξε μαχαίρι και χτύπησε με αυτό τον 18χρονο.

Αιμόφυρτος ο τελευταίος μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που είναι γνώριμος στις αρχές.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *