Καλλιόπη Βέττα: «Η τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των ανθρώπων κι όχι εργαλείο για την όξυνση των ανισοτήτων»
Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δ. Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση του έργου “RRI-LEADERS: Leadership for Territorial Development through Responsible Science and Innovation”
Δήμος Βοΐου: Μουσική Συναυλία της Φιλαρμονικής Κορακιάνας Κέρκυρας «Σπύρος Σαμάρας» στη Σιάτιστα
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης
Ενημερωτική διάλεξη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «Ελένη Δημητρίου από το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Φλώρινας
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων
bullying, βια, ξυλο, σχολειο, ξυλοδαρμος
Υπογραφή Σύμβασης για την «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ – ΕΛΑΤΗΣ» από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνο Βύζα
ΑΔΕΔΥ
ΔΕΥΑΒ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΕΛΗ

Βιασμός 14χρονης Βρετανίδας σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας – Συνελήφθη ο δράστης

Συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας ένας 32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθ ομολογίαν του, βίασε ένα 14χρονο κορίτσι.

Το συμβάν φέρεται να έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε δωμάτιο ξενοδοχειακής μονάδας στη Δασιά. Σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη είναι υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας και έκανε διακοπές στη Κέρκυρα με την οικογένεια της.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας και ο Διοικητής Χρήστος Συνδρεβέλης, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 32χρονο φερόμενο δράστη του βιασμού της 14χρονης Βρετανής.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *