Δήμος Βοΐου: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση Χορωδιών στην Εράτυρα
μαθητες εξετασεις σχολειο
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024
Κοζάνη: Περισσότερα από 350 παιδιά στο 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών
Πτολεμαΐδα: Ένα γιγαντιαίο προφιτερόλ 30 μέτρων γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης για πυρόπληκτο ζευγάρι
Λάμψη αστέρων στη Γαλατινή: Μια συγκινητική γιορτή του ποδοσφαίρου προς τιμήν του Νίκου Νιόπλια
Δομή Πενταλόφου: Εκδήλωση με τίτλο:  «…κάθε διαδρομή έχει μια ιστορία»
Εράτυρα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την γνωριμία με αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά.  Βίντεο και φωτογραφίες
51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του
υπολογιστης
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Βρετανίδες το «έσκασαν» από το ξενοδοχείο καραντίνας – Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου από τέσσερις Βρετανίδες, που είχαν διαγνωστεί θετικές στο κορωνοϊό.

Οι τέσσερις κοπέλες τις προηγούμενες ημέρες έφεραν ήπια συμπτώματα, έκαναν rapid test για το κορονοϊό και βγήκαν θετικά. Στην συνέχεια ίσχυσε και για αυτές το πρωτόκολλο και μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο καραντίνας στο Κερί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ermisnews.gr, τα ξημερώματα της Δευτέρας, πετούσε η πτήση τους για την Αγγλία και οι τέσσερις κοπέλες αποφάσισαν να το σκάσουν από το ξενοδοχείο καραντίνας και να πετάξουν με κορονοϊό, πίσω στην πατρίδα τους.

Από το ξενοδοχείο στο Κερί, αντιλήφθηκαν ότι οι τέσσερις Βρετανίδες λείπουν από τα δωμάτια τους, ειδοποιήσαν τον ΕΟΔΥ και αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου. Με αποτέλεσμα, όταν οι τέσσερις κοπέλες έφθασαν στο αεροδρόμιο του νησιού, να τις περιμένουν οι αστυνομικοί, όπου τις οδήγησαν σε ειδική αίθουσα του αεροδρόμιου. Από εκεί με ασθενοφόρα οδηγήθηκαν ξανά στο ξενοδοχείο καραντίνας.

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια