• Latest
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Βόλος: Άφησαν 6χρονο μόνο στο σπίτι – Κρεμόταν από τα κάγκελα του μπαλκονιού

21 Αυγούστου 2020
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

210 τροχονομικοί έλεγχοι για κράνος σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

5 Ιανουαρίου 2026
Eurovision

Eurovision 2026: Ποιοι είναι οι 28 φιναλίστ που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό

5 Ιανουαρίου 2026
ΚΑΡΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑ POS καρτα

Ποιες συναλλαγές ελέγχει άμεσα η ΑΑΔΕ το 2026

5 Ιανουαρίου 2026
Νέο Πρυτανικό Σχήμα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Σοφία Ζαχαράκη: Έκτακτη επιχορήγηση 369.000,00 στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για κάλυψη λειτουργικών αναγκών

5 Ιανουαρίου 2026
Το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης δώρισε για 5η συνεχόμενη χρονιά παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου στο πρώτο παιδί που γεννήθηκε το έτος 2026 στην πόλη της Κοζάνης

Το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης δώρισε για 5η συνεχόμενη χρονιά παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου στο πρώτο παιδί που γεννήθηκε το έτος 2026 στην πόλη της Κοζάνης

5 Ιανουαρίου 2026
ΚΚΕ

Συνεστίαση το Σάββατο 10 Γενάρη, στο Ioannou Resort Hotel στην Πτολεμαΐδα, από την Τ.Ε. Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ και τα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ

5 Ιανουαρίου 2026
ΔΕΥΑΒ

ΔΕΥΑΒ: 8 με 10 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης σοβαρής βλάβης σε κεντρικό αγωγό της ΔΥΠΡΑ

5 Ιανουαρίου 2026
Μπλόκο Φιλώτα με κλείσιμο δρόμου και γλέντι!!!!

Μπλόκο κόμβου Φιλώτα: Συνέλευση την Δευτέρα 05/01 στις 18:00

5 Ιανουαρίου 2026
Στήθηκε το μεγάλο μπλόκο των αγροτών στα διόδια Σιάτιστας-Έκλεισαν την Εγνατία Οδό με 300 τρακτέρ-Ανοιχτός ο παλιός δρόμος Κοζάνης-Σιάτιστας – Βίντεο και φωτογραφίες

Οι αγρότες κλείνουν τα πάντα για 48 ώρες!

4 Ιανουαρίου 2026
Σιάτιστα: Ο Λαογραφικός Όμιλος Μελίκης παρουσιάζει τα «Ρουγκάτσια»

Σιάτιστα: Ο Λαογραφικός Όμιλος Μελίκης παρουσιάζει τα «Ρουγκάτσια»

4 Ιανουαρίου 2026
Το Έθιμο των Μωμόγερων στη Νεάπολη.  Βίντεο

Το Έθιμο των Μωμόγερων στη Νεάπολη. Βίντεο

4 Ιανουαρίου 2026
ΚΑΦΕΣ

Ο καφές μπορεί να προσθέσει χρόνια στη ζωή σου, αλλά μόνο αν τον πίνεις αυτή την ώρα

4 Ιανουαρίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Βόλος: Άφησαν 6χρονο μόνο στο σπίτι – Κρεμόταν από τα κάγκελα του μπαλκονιού

sierafm by sierafm
21 Αυγούστου 2020
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
5
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το κλάμα του παιδιού αντιλήφθηκε πλήρωμα απορριμματοφόρου – «Πήγα να του πάρω τυρόπιτα» ισχυρίστηκε ο πατέρας.

Δραματικές ώρες χθες νωρίς το πρωί με πρωταγωνιστή 6χρονο αγοράκι, το οποίο είχε περάσει το ένα του πόδι έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού στον πρώτο όροφο διπλοκατοικίας και ετοιμαζόταν να πέσει.

Το παιδί έκλαιγε και φώναζε απεγνωσμένα, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr ήταν μόνο του στο σπίτι και η πόρτα κλειδωμένη.

Το γοερό κλάμα του παιδιού αντιλήφθηκε πλήρωμα απορριμματοφόρου, που έκανε αποκομιδή σκουπιδιών και ενημέρωσε τον επόπτη καθαριότητας, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Το χρονικό

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 5 χθες το πρωί. Πλήρωμα απορριμματοφόρο του Δήμου Βόλου εκτελούσε το πρωινό δρομολόγιο αποκομιδής απορριμμάτων. Βρισκόταν στη συμβολή των οδών Αναλήψεως και Ογλ, όταν άκουσε κλάματα και φωνές παιδιού. Οι υπάλληλοι κοίταξαν προς τα γύρω σπίτια και είδαν τον 6χρονο.

Έκλαιγε και φώναζε, ενώ είχε περάσει το ένα του πόδι έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού διαμερίσματος στον πρώτο όροφο διπλοκατοικίας. Άμεσα το πλήρωμα ενημέρωσε τον επόπτη καθαριότητας, ο οποίος έσπευσε επί τόπου για να δει τι έχει συμβεί. Βρήκε το παιδί σχεδόν να κρέμεται από το μπαλκόνι και έντρομος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σε λίγα λεπτά αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο. Μιλούσαν στο αγοράκι προσπαθώντας να το καθησυχάσουν, ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πυροσβέστες σήκωσαν σκάλα και κατέβασαν το παιδί με ασφάλεια στο έδαφος. Στη συνέχεια ο 6χρονος βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του, που στο μεσοδιάστημα είχε ενημερωθεί για το συμβάν.

«Πήγα να του πάρω τυρόπιτα» ισχυρίστηκε ο πατέρας

Ο 6χρονος από τις 13 Αυγούστου διαμένει βάσει δικαστικής απόφασης με τον 40χρονο πατέρα του πακιστανικής καταγωγής. Συνολικά θα διέμενε μαζί του για 20 ημέρες στο πλαίσιο του χρόνου που του παραχώρησε το δικαστήριο για να μπορεί να βλέπει το παιδί του.

Ωστόσο όπως φαίνεται, ο πατέρας άφησε το παιδί στο σπίτι κι εκείνος έφυγε. Άγνωστο πόσες ώρες ο μικρούλης ήταν μόνος του, φαίνεται να ξύπνησε και να τρόμαξε. Μην έχοντας άλλη διέξοδο, η πόρτα ήταν κλειδωμένη, βγήκε στο μπαλκόνι κλαίγοντας κι άρχισε να φωνάζει.

Από την Ασφάλεια αναζητήθηκε και εντοπίστηκε ο πατέρας, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου.

Ο ίδιος κατά την κατάθεσή του έπεσε σε αντιφάσεις. Την πρώτη φορά ισχυρίστηκε ότι ξύπνησε τον γιο του και του είπε να παραμείνει σπίτι γιατί θα έλειπε για 15 λεπτά για μία δουλειά, ενώ λίγο αργότερα υποστήριξε ότι ο ίδιος ο γιος του ήταν που του ζήτησε τυρόπιτα κι εκείνος βγήκε έξω να την αγοράσει από φούρνο.

Η Εισαγγελία Βόλου δεν πείστηκε και άσκησε σε βάρος του δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Για την υπόθεση ορίστηκε ρητή δικάσιμος. Ο 40χρονος πατέρας θα βρεθεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου στις 14 Οκτωβρίου.

Σάπια τα κάγκελα

Ο 6χρονος κινδύνευσε όπως έκρινε η Εισαγγελία Βόλου. Ήταν μόνος του στο σπίτι, χωρίς επιμέλεια, είχε βγει στο μπαλκόνι ζητώντας βοήθεια και όταν κρεμάστηκε από τα κάγκελα φέρεται να διέτρεξε σοβαρό κίνδυνο.

Τα ξύλινα κάγκελα του σπιτιού όπως διαπιστώθηκε είναι σάπια.

Στο πόδι όλη η γειτονιά

Στο πόδι σηκώθηκε όλη η γειτονιά από τα κλάματα και τις φωνές του μικρού παιδιού, που φοβήθηκε και καλούσε σε βοήθεια, με το ένα του πόδι περασμένο έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού.

Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο, που έρχεται να προστεθεί στην τρίχρονη διαμάχη ζευγαριού, που βρίσκεται σε διάσταση, με τον πατέρα να διεκδικεί να του αναγνωριστεί η πατρότητα.

Σε δικαστική διαμάχη οι γονείς

Ο 40χρονος από το Πακιστάν είχε παντρευτεί πριν από έξι χρόνια στην πατρίδα του τη Βολιώτισσα μητέρα του εξάχρονου, η οποία ενώ ήταν 8 μηνών έγκυος τον εγκατέλειψε. Φέρεται να πληροφορήθηκε ότι ο σύζυγός της ήταν δίγαμος.

Η μητέρα επέστρεψε στον Βόλο, γέννησε και αποφάσισε να φτιάξει τη ζωή της. Ο σύντροφός της ήταν εκείνος που αναγνώρισε το παιδί και του έδωσε το όνομά του.

Πριν από δύο με τρία χρόνια περίπου φαίνεται να επέστρεψε ο βιολογικός πατέρας, ο οποίος έκτοτε διεκδικεί να του αναγνωριστεί η πατρότητα και το παιδί του να πάρει το δικό του όνομα.

Το ζευγάρι βρίσκεται σε διαρκή δικαστική διαμάχη. Αρχικά με απόφαση Ειρηνοδικείου ο πατέρας είχε κερδίσει το παιδί στη δική του μερίδα και στο Ληξιαρχείο άλλαξε το όνομά του. Η μητέρα άσκησε τριτανακοπή και δικαιώθηκε με το παιδί να παίρνει και πάλι το επίθετο του συντρόφου της. Ο πατέρας συνεχίζει να διεκδικεί την αναγνώριση της πατρότητάς του. Πρόσφατα με απόφαση Πρωτοδικείου τού δόθηκε χρόνος με το παιδί του. Μεταξύ άλλων προβλεπόταν και αυτό το 20ήμερο μέσα στον Αύγουστο.

Η μητέρα, που φοβόταν και θεωρούσε ότι ο χρόνος που έχει δοθεί στον πρώην σύζυγό της με το παιδί είναι πολύς, κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για μείωση του χρόνου και ζήτησε προσωρινή διαταγή την οποία όμως απέρριψε το δικαστήριο.

Χθες, η μητέρα προσέφυγε στην Εισαγγελία απ’ όπου πήρε τον φάκελο για να ζητήσει εκ νέου προσωρινή διαταγή, μετά το περιστατικό κατά το οποίο ο 6χρονος εκτέθηκε σε κίνδυνο.

Βρέθηκαν στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή

«Δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα είχε γίνει, αν εκείνη τη στιγμή που το παιδί βρισκόταν κρεμασμένο το μισό έξω από το μπαλκόνι δεν είχε περάσει το απορριμματοφόρο και δεν είχε αντιληφθεί το κλάμα του», αναφέρει σοκαρισμένος ακόμη από το συμβάν ο επόπτης καθαριότητας της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Βόλου Βαγγέλης Αβδελάς.

Ο κ. Αβδελάς ειδοποιήθηκε στις 5:10 το πρωί από το πλήρωμα του απορριμματοφόρου που άκουσε το κλάμα του παιδιού και το είδε να κρέμεται από τα σάπια ξύλινα κάγκελα.

«Όταν έφθασα στο σημείο το παιδί έκλαιγε και φώναζε. Είχε περάσει το ένα του ποδαράκι έξω από τα κάγκελα, έτοιμο να πέσει. Κάθισα κάτω από το μπαλκόνι. Του μίλησα. Του είπα μην κάνεις τίποτα. Ηρέμησε. Έχω ειδοποιήσει τον μπαμπά σου, είπα ψέματα και περίμενα από κάτω αν έκανε κάτι, να το σώσω», περιγράφει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ τα δραματικά λεπτά που έζησε κάτω από το μπαλκόνι του 6χρονου ο κ. Αβδελάς.

Ο επόπτης καθαριότητας ήταν εκείνος που ειδοποίησε την Αστυνομία και ανέφερε το περιστατικό στον πολιτικό του προϊστάμενο αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Πράττο, ενώ περίμενε σε ετοιμότητα κάτω από το μπαλκόνι.

«Οι αστυνομικοί ήρθαν πολύ γρήγορα. Μιλούσαν στο παιδί και κατάφεραν να το ηρεμήσουν. Εκείνο πέρασε το πόδι του από τη μέσα πλευρά του μπαλκονιού και με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής το κατέβασαν. Με έπιασε ταραχή. Να βλέπεις ένα παιδάκι να κλαίει και να ετοιμάζεται να πέσει.Έκλαιγε συνέχεια», αναφέρει ο κ. Αβδελάς, χάρη στα αντανακλαστικά του οποίου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Πηγή:Newsbeast.gr

Previous Post

Στον εισαγγελέα η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το «κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο»

Next Post

Αυτό είναι το πιο βρώμικο γυναικείο αντικείμενο

Next Post
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Αυτό είναι το πιο βρώμικο γυναικείο αντικείμενο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • 210 τροχονομικοί έλεγχοι για κράνος σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας
  • Eurovision 2026: Ποιοι είναι οι 28 φιναλίστ που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό
  • Ποιες συναλλαγές ελέγχει άμεσα η ΑΑΔΕ το 2026
  • Σοφία Ζαχαράκη: Έκτακτη επιχορήγηση 369.000,00 στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για κάλυψη λειτουργικών αναγκών
  • Το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης δώρισε για 5η συνεχόμενη χρονιά παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου στο πρώτο παιδί που γεννήθηκε το έτος 2026 στην πόλη της Κοζάνης

Πρόσφατα σχόλια

  1. Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο - TsotiliNews στο Οριστικοποιήθηκε η λειτουργία Σχολής Πέτρας στον Πεντάλοφο
  2. Λόζιος κι ανακατωσια στο Σιάτιστα: Έκλεψαν λόζιο, ( φουρφούρια) για τις κλαδαριές αλλά τους έγραψε η κάμερα. Βίντεο
  3. Γιατί η online ψυχαγωγία έχει γίνει μια μικρή απόδραση για τους εργαζόμενους - SieraFM στο Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Ψυχαγωγίας στην Ελλάδα: Πέρα από τα Παραδοσιακά Όρια
  4. Αντώνης Φωτόπουλος στο Ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέδωσε στη Σχολή Πυροσβεστών Τσοτυλίου ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Νέα καζίνο για Έλληνες παίκτες

 

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr