• Latest
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Βόλος: Άφησαν 6χρονο μόνο στο σπίτι – Κρεμόταν από τα κάγκελα του μπαλκονιού

21 Αυγούστου 2020
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε πολλούς οικισμούς του Βοΐου την Τρίτη 25.08.2026

23 Αυγούστου 2026
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σύλληψη 32χρονου αλλοδαπού, στη Φλώρινα

23 Αυγούστου 2026
Φλώρινα: Συνελήφθη 65χρονος με ναρκωτικά

Φλώρινα: Συνελήφθη 65χρονος με ναρκωτικά

23 Αυγούστου 2026
Ε65

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ε65 στο ρεύμα προς Γρεβενά – Τι ισχύει από 24 Αυγούστου

23 Αυγούστου 2026
“Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια

“Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια

23 Αυγούστου 2026
μανιταρια

Μανιτάρια: Τι αλλάζει στο σώμα όταν τα βάζετε συχνά στο πιάτο σας

23 Αυγούστου 2026
παιδι

4χρονη πέθανε από διφθερίτιδα – Δεν είχε κάνει το εμβόλιο

23 Αυγούστου 2026
ΑΙΟΛΙΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

Νέο χωροταξικό για τις ΑΠΕ: Πού μπαίνουν τα όρια σε φωτοβολταϊκά και αιολικά

23 Αυγούστου 2026
Άγριος καυγάς οδηγού ταξί με ηλικιωμένο στην Κοζάνη-Μετά από έντονη λογομαχία ο ταξιτζής φέρεται να τον έσπρωξε-Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

ΚΤΕΛ: Συνελήφθη οδηγός ταξί που χρέωνε διπλή ταρίφα – Του είχαν αφαιρέσει και το δίπλωμα

23 Αυγούστου 2026
Χιλιάδες πόδια από κοτόπουλα και γαλοπούλες ξεβράστηκαν σε παραλία της Εύβοιας

Χιλιάδες πόδια από κοτόπουλα και γαλοπούλες ξεβράστηκαν σε παραλία της Εύβοιας

23 Αυγούστου 2026
χρημα

Αλλαγές στα τεκμήρια από το 2027 – Ποιοι επαγγελματίες θα ευνοηθούν

23 Αυγούστου 2026
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Θερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ολοκληρώνονται και τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

23 Αυγούστου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 23 Αυγούστου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Βόλος: Άφησαν 6χρονο μόνο στο σπίτι – Κρεμόταν από τα κάγκελα του μπαλκονιού

sierafm by sierafm
21 Αυγούστου 2020
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
5
SHARES
6
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το κλάμα του παιδιού αντιλήφθηκε πλήρωμα απορριμματοφόρου – «Πήγα να του πάρω τυρόπιτα» ισχυρίστηκε ο πατέρας.

Δραματικές ώρες χθες νωρίς το πρωί με πρωταγωνιστή 6χρονο αγοράκι, το οποίο είχε περάσει το ένα του πόδι έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού στον πρώτο όροφο διπλοκατοικίας και ετοιμαζόταν να πέσει.

Το παιδί έκλαιγε και φώναζε απεγνωσμένα, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr ήταν μόνο του στο σπίτι και η πόρτα κλειδωμένη.

Το γοερό κλάμα του παιδιού αντιλήφθηκε πλήρωμα απορριμματοφόρου, που έκανε αποκομιδή σκουπιδιών και ενημέρωσε τον επόπτη καθαριότητας, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Το χρονικό

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 5 χθες το πρωί. Πλήρωμα απορριμματοφόρο του Δήμου Βόλου εκτελούσε το πρωινό δρομολόγιο αποκομιδής απορριμμάτων. Βρισκόταν στη συμβολή των οδών Αναλήψεως και Ογλ, όταν άκουσε κλάματα και φωνές παιδιού. Οι υπάλληλοι κοίταξαν προς τα γύρω σπίτια και είδαν τον 6χρονο.

Έκλαιγε και φώναζε, ενώ είχε περάσει το ένα του πόδι έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού διαμερίσματος στον πρώτο όροφο διπλοκατοικίας. Άμεσα το πλήρωμα ενημέρωσε τον επόπτη καθαριότητας, ο οποίος έσπευσε επί τόπου για να δει τι έχει συμβεί. Βρήκε το παιδί σχεδόν να κρέμεται από το μπαλκόνι και έντρομος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σε λίγα λεπτά αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο. Μιλούσαν στο αγοράκι προσπαθώντας να το καθησυχάσουν, ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πυροσβέστες σήκωσαν σκάλα και κατέβασαν το παιδί με ασφάλεια στο έδαφος. Στη συνέχεια ο 6χρονος βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του, που στο μεσοδιάστημα είχε ενημερωθεί για το συμβάν.

«Πήγα να του πάρω τυρόπιτα» ισχυρίστηκε ο πατέρας

Ο 6χρονος από τις 13 Αυγούστου διαμένει βάσει δικαστικής απόφασης με τον 40χρονο πατέρα του πακιστανικής καταγωγής. Συνολικά θα διέμενε μαζί του για 20 ημέρες στο πλαίσιο του χρόνου που του παραχώρησε το δικαστήριο για να μπορεί να βλέπει το παιδί του.

Ωστόσο όπως φαίνεται, ο πατέρας άφησε το παιδί στο σπίτι κι εκείνος έφυγε. Άγνωστο πόσες ώρες ο μικρούλης ήταν μόνος του, φαίνεται να ξύπνησε και να τρόμαξε. Μην έχοντας άλλη διέξοδο, η πόρτα ήταν κλειδωμένη, βγήκε στο μπαλκόνι κλαίγοντας κι άρχισε να φωνάζει.

Από την Ασφάλεια αναζητήθηκε και εντοπίστηκε ο πατέρας, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου.

Ο ίδιος κατά την κατάθεσή του έπεσε σε αντιφάσεις. Την πρώτη φορά ισχυρίστηκε ότι ξύπνησε τον γιο του και του είπε να παραμείνει σπίτι γιατί θα έλειπε για 15 λεπτά για μία δουλειά, ενώ λίγο αργότερα υποστήριξε ότι ο ίδιος ο γιος του ήταν που του ζήτησε τυρόπιτα κι εκείνος βγήκε έξω να την αγοράσει από φούρνο.

Η Εισαγγελία Βόλου δεν πείστηκε και άσκησε σε βάρος του δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Για την υπόθεση ορίστηκε ρητή δικάσιμος. Ο 40χρονος πατέρας θα βρεθεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου στις 14 Οκτωβρίου.

Σάπια τα κάγκελα

Ο 6χρονος κινδύνευσε όπως έκρινε η Εισαγγελία Βόλου. Ήταν μόνος του στο σπίτι, χωρίς επιμέλεια, είχε βγει στο μπαλκόνι ζητώντας βοήθεια και όταν κρεμάστηκε από τα κάγκελα φέρεται να διέτρεξε σοβαρό κίνδυνο.

Τα ξύλινα κάγκελα του σπιτιού όπως διαπιστώθηκε είναι σάπια.

Στο πόδι όλη η γειτονιά

Στο πόδι σηκώθηκε όλη η γειτονιά από τα κλάματα και τις φωνές του μικρού παιδιού, που φοβήθηκε και καλούσε σε βοήθεια, με το ένα του πόδι περασμένο έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού.

Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο, που έρχεται να προστεθεί στην τρίχρονη διαμάχη ζευγαριού, που βρίσκεται σε διάσταση, με τον πατέρα να διεκδικεί να του αναγνωριστεί η πατρότητα.

Σε δικαστική διαμάχη οι γονείς

Ο 40χρονος από το Πακιστάν είχε παντρευτεί πριν από έξι χρόνια στην πατρίδα του τη Βολιώτισσα μητέρα του εξάχρονου, η οποία ενώ ήταν 8 μηνών έγκυος τον εγκατέλειψε. Φέρεται να πληροφορήθηκε ότι ο σύζυγός της ήταν δίγαμος.

Η μητέρα επέστρεψε στον Βόλο, γέννησε και αποφάσισε να φτιάξει τη ζωή της. Ο σύντροφός της ήταν εκείνος που αναγνώρισε το παιδί και του έδωσε το όνομά του.

Πριν από δύο με τρία χρόνια περίπου φαίνεται να επέστρεψε ο βιολογικός πατέρας, ο οποίος έκτοτε διεκδικεί να του αναγνωριστεί η πατρότητα και το παιδί του να πάρει το δικό του όνομα.

Το ζευγάρι βρίσκεται σε διαρκή δικαστική διαμάχη. Αρχικά με απόφαση Ειρηνοδικείου ο πατέρας είχε κερδίσει το παιδί στη δική του μερίδα και στο Ληξιαρχείο άλλαξε το όνομά του. Η μητέρα άσκησε τριτανακοπή και δικαιώθηκε με το παιδί να παίρνει και πάλι το επίθετο του συντρόφου της. Ο πατέρας συνεχίζει να διεκδικεί την αναγνώριση της πατρότητάς του. Πρόσφατα με απόφαση Πρωτοδικείου τού δόθηκε χρόνος με το παιδί του. Μεταξύ άλλων προβλεπόταν και αυτό το 20ήμερο μέσα στον Αύγουστο.

Η μητέρα, που φοβόταν και θεωρούσε ότι ο χρόνος που έχει δοθεί στον πρώην σύζυγό της με το παιδί είναι πολύς, κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για μείωση του χρόνου και ζήτησε προσωρινή διαταγή την οποία όμως απέρριψε το δικαστήριο.

Χθες, η μητέρα προσέφυγε στην Εισαγγελία απ’ όπου πήρε τον φάκελο για να ζητήσει εκ νέου προσωρινή διαταγή, μετά το περιστατικό κατά το οποίο ο 6χρονος εκτέθηκε σε κίνδυνο.

Βρέθηκαν στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή

«Δεν θέλω ούτε να σκεφτώ τι θα είχε γίνει, αν εκείνη τη στιγμή που το παιδί βρισκόταν κρεμασμένο το μισό έξω από το μπαλκόνι δεν είχε περάσει το απορριμματοφόρο και δεν είχε αντιληφθεί το κλάμα του», αναφέρει σοκαρισμένος ακόμη από το συμβάν ο επόπτης καθαριότητας της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Βόλου Βαγγέλης Αβδελάς.

Ο κ. Αβδελάς ειδοποιήθηκε στις 5:10 το πρωί από το πλήρωμα του απορριμματοφόρου που άκουσε το κλάμα του παιδιού και το είδε να κρέμεται από τα σάπια ξύλινα κάγκελα.

«Όταν έφθασα στο σημείο το παιδί έκλαιγε και φώναζε. Είχε περάσει το ένα του ποδαράκι έξω από τα κάγκελα, έτοιμο να πέσει. Κάθισα κάτω από το μπαλκόνι. Του μίλησα. Του είπα μην κάνεις τίποτα. Ηρέμησε. Έχω ειδοποιήσει τον μπαμπά σου, είπα ψέματα και περίμενα από κάτω αν έκανε κάτι, να το σώσω», περιγράφει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ τα δραματικά λεπτά που έζησε κάτω από το μπαλκόνι του 6χρονου ο κ. Αβδελάς.

Ο επόπτης καθαριότητας ήταν εκείνος που ειδοποίησε την Αστυνομία και ανέφερε το περιστατικό στον πολιτικό του προϊστάμενο αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Πράττο, ενώ περίμενε σε ετοιμότητα κάτω από το μπαλκόνι.

«Οι αστυνομικοί ήρθαν πολύ γρήγορα. Μιλούσαν στο παιδί και κατάφεραν να το ηρεμήσουν. Εκείνο πέρασε το πόδι του από τη μέσα πλευρά του μπαλκονιού και με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής το κατέβασαν. Με έπιασε ταραχή. Να βλέπεις ένα παιδάκι να κλαίει και να ετοιμάζεται να πέσει.Έκλαιγε συνέχεια», αναφέρει ο κ. Αβδελάς, χάρη στα αντανακλαστικά του οποίου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Πηγή:Newsbeast.gr

Previous Post

Στον εισαγγελέα η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το «κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο»

Next Post

Αυτό είναι το πιο βρώμικο γυναικείο αντικείμενο

Next Post
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Αυτό είναι το πιο βρώμικο γυναικείο αντικείμενο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε πολλούς οικισμούς του Βοΐου την Τρίτη 25.08.2026
  • Σύλληψη 32χρονου αλλοδαπού, στη Φλώρινα
  • Φλώρινα: Συνελήφθη 65χρονος με ναρκωτικά
  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ε65 στο ρεύμα προς Γρεβενά – Τι ισχύει από 24 Αυγούστου
  • “Le Marron”-Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πολυκάστανο Βοΐου. Βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου - TsotiliNews στο Ανακήρυξη ως Ευεργέτη του Παναγιώτη Ξενόπουλου από το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου
  2. Vangelis Tzelepis στο Σιάτιστα- Δεκαπενταύγουστος: Η παρέα ” Τα Λεβεντόπαιδα”. Βίντεο και φωτογραφίες
  3. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
  4. sierafm στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  5. Σιμος Μιμής στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr