• Latest
γιαννης θεοφυλακτος συριζα

Γιάννης Θεοφύλακτος στην ΕΡΤ 3: “Δεν μπορούμε να δώσουμε καθαρό μήνυμα διακυβέρνησης σε εκείνους που κατέστρεψαν και λεηλάτησαν τη χώρα”

26 Ιουνίου 2019
Καστοριά: Πυρκαγιά απείλησε κατοικία και επιχείρηση στους Αμπελόκηπους

Καστοριά: Πυρκαγιά απείλησε κατοικία και επιχείρηση στους Αμπελόκηπους

1 Αυγούστου 2026
Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό Καλοκαίρι- Τρίτη 4 Αυγούστου

Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό Καλοκαίρι- Τρίτη 4 Αυγούστου

1 Αυγούστου 2026
Κοζάνη: Πανηγύρι στη Σκ’ρκα – Τιμούμε τον Άγιο Νικάνορα

Κοζάνη: Πανηγύρι στη Σκ’ρκα – Τιμούμε τον Άγιο Νικάνορα

1 Αυγούστου 2026
Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Υφυπουργό  Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών. Βίντεο και φωτογραφίες

Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών. Βίντεο και φωτογραφίες

1 Αυγούστου 2026
Δήμος Γρεβενών: «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026»: Το Πάρκο των Μανιταριών γέμισε παιδικά χαμόγελα στα «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα»

Δήμος Γρεβενών: «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026»: Το Πάρκο των Μανιταριών γέμισε παιδικά χαμόγελα στα «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα»

1 Αυγούστου 2026
ΠΑΣΟΚ: Επίσκεψη του Υποψήφιου Προέδρου Μιχάλη Κατρίνη στον Νομό Κοζάνης

ΠΑΣΟΚ: Ο θίασος των υπουργών, τα «αγγελικά» αφηγήματα και η πολιτική υποκρισία: Ο εμπαιγμός της κυβέρνησης της ΝΔ ανά νομό στη Δυτική Μακεδονία

1 Αυγούστου 2026
Δήμος Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2026» ­- Ξεκινά ένα πλούσιο καλοκαίρι πολιτισμού, δημιουργίας και συμμετοχής

Τον «Αλωνάρη»… τα Γρεβενά γίνονται μια μεγάλη σκηνή Πολιτισμού

1 Αυγούστου 2026
Πτολεμαΐδα- Εμπορία ανθρώπων: Διακινούσε 57  αλλοδαπούς και τους εκμεταλλεύοταν

Πτολεμαΐδα- Εμπορία ανθρώπων: Διακινούσε 57 αλλοδαπούς και τους εκμεταλλεύοταν

1 Αυγούστου 2026
Χάρης Κάτανας: Τα γεγονότα στην Ισπανία υπενθυμίζουν μια αλήθεια. Η προστασία των συνόρων είναι εθνική αλλά και ευρωπαϊκή ευθύνη

Χάρης Κάτανας: Τα γεγονότα στην Ισπανία υπενθυμίζουν μια αλήθεια. Η προστασία των συνόρων είναι εθνική αλλά και ευρωπαϊκή ευθύνη

1 Αυγούστου 2026
Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας Χριστίνα Τζώνου: Αποτελέσματα ESB PROFICIENCY Δεκεμβρίου 2025

Χριστίνα Τζώνου: 100% Επιτυχία με Διακρίσεις A και B στις Εξετάσεις ESB B2 Μαΐου 2026!

1 Αυγούστου 2026
Κάλεσμα σε συνάντηση των γουνοποιών που απορρίφθηκαν από τις ενισχύσεις

Ένταξη της Πράξης για ενίσχυση των επιχειρήσεων γούνας με 17 εκ. Ευρώ

1 Αυγούστου 2026
Δήμος Βοΐου: Έναρξη λειτουργιάς των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ

Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Τι αλλάζει και ποιοι επωφελούνται μέσα από 4 ερωταπαντήσεις

1 Αυγούστου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Κυριακή, 2 Αυγούστου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιάννης Θεοφύλακτος στην ΕΡΤ 3: “Δεν μπορούμε να δώσουμε καθαρό μήνυμα διακυβέρνησης σε εκείνους που κατέστρεψαν και λεηλάτησαν τη χώρα”

sierafm by sierafm
26 Ιουνίου 2019
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
γιαννης θεοφυλακτος συριζα
0
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στην ΕΡΤ 3, στην εκπομπή “Επικοινωνία” φιλοξενήθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Θεοφύλακτος. Ο κ. Θεοφύλακτος αναφέρθηκε στη μάχη των εθνικών εκλογών τονίζοντας πως βελτιώνεται αισθητά το πρόσφατο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, σε ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

“Δεν μπορούμε να δώσουμε καθαρό μήνυμα διακυβέρνησης σε εκείνους που κατέστρεψαν και λεηλάτησαν τη χώρα” τόνισε ο κ. Θεοφυλακτος, αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ που πέραν της χώρας, χρεοκόπησαν και τον ίδιο τους τον εαυτό, υπενθυμίζοντας τα τεράστια χρέη των δύο κομμάτων.

Η κοινωνία ανταποκρίνεται θετικά στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στο σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα, κάτι που όπως ανέφερε ο κ.Θεοφύλακτος γίνεται αντιληπτό με τη σύγκριση των προγραμμάτων ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ.

“Στο επίκεντρο του σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα βρίσκεται η δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη για όλους με σεβασμό στο περιβάλλον και στους εργαζομένους” τόνισε ο κ. Θεοφύλακτος, επισημαίνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξαρχής λέει “ναι“ στην υγιή επιχειρηματικότητα και στη μεσαία τάξη.

Ο  κ. Θεοφύλακτος ανέπτυξε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ που όπως ανέφερε προβλέπει ανάπτυξη με δουλειά για όλους και κυρίως με αξιοπρεπείς μισθούς και σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα. Ειδικότερα για το Ν. Κοζάνης ο κ. Θεοφυλακτος ανέφερε πως βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη αποτελεί ο πρωτογενής τομέας. Υπενθύμισε μάλιστα την προσωπική του συμμετοχή στην τεράστια επιτυχία της Ελλάδας αναφορικά με την εξαγωγή του “Κρόκου Κοζάνης” καθώς και τις επιτυχημένες συνεργασίες του με συνεταιρισμούς και αγρότες σε όλο το Ν.Κοζάνης. Παράλληλα ο κ. Θεοφύλακτος αναφέρθηκε στον τριτογενή τομέα και ειδικότερα στο εμπόριο στο οποίο η ευρύτερη περιοχή διαθέτει διαχρονική παράδοση υπενθυμίζοντας πως δραστηριοποιούνται δυνατοί επαγγελματίες που πρέπει να ενισχυθούν περισσότερο.

Ακόμη ο κ. Θεοφύλακτος αναφέρθηκε στον πυλώνα ανάπτυξης της ΔΕΗ υπενθυμίζοντας πως η σημερινή κυβέρνηση περιέσωσε το σημαντικότερο τμήμα της ΔΕΗ και κυρίως τα δίκτυα του ΑΔΜΗΕ και τα κερδοφόρα υδροηλεκτρικά εργοστάσια, τονίζοντας πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή, ώστε να διασφαλίζεται η ανάπτυξη και οι θέσεις εργασίας. Αναφερόμενος στη δεινή οικονομική κατάσταση της ΔΕΗ  ειδικότερα κατά τα πρώτα χρόνια διακυβέρνησης, υπενθύμισε πως δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιοι κατέστρεψαν και χρεοκόπησαν τις εθνικές πλουτοπαραγωγικές μας πηγές δείχνοντας τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Για το θέμα ο κ. Θεοφύλακτος πρόσθεσε πως παρά τα σημαντικά προβλήματα η κατάσταση της ΔΕΗ έχει σταθεροποιηθεί και μπορεί πλέον να διαδραματίσει το δικό της σημαντικό ρόλο στο μέλλον.

“Ο κ. Μητσοτάκης είναι εχθρικός προς τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους της ΔΕΗ και όχι μόνο” ανέφερε ο κ. Θεοφύλακτος εστιάζοντας στις εξαγγελίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και μείωση των συντάξεων.

Κλείνοντας ο κ. Θεοφύλακτος αναφέρθηκε στο διαχρονικό πρόβλημα της ανεργίας στην περιοχή σημειώνοντας ωστόσο τη σαφή βελτίωση της εικόνας και των αριθμών.

 

Με εκτίμηση,

Πολιτικό Γραφείο Γιάννη Θεοφύλακτου

Previous Post

9 δίμηνα στο Δήμο Βοΐου. Οι προθεσμίες

Next Post

Bridges Awards για τις επιχειρήσεις και στο νομό Κοζάνης

Next Post
Επιμελητήριο Κοζάνης

Bridges Awards για τις επιχειρήσεις και στο νομό Κοζάνης

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Καστοριά: Πυρκαγιά απείλησε κατοικία και επιχείρηση στους Αμπελόκηπους
  • Δήμος Βοΐου: Πολιτιστικό Καλοκαίρι- Τρίτη 4 Αυγούστου
  • Κοζάνη: Πανηγύρι στη Σκ’ρκα – Τιμούμε τον Άγιο Νικάνορα
  • Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών. Βίντεο και φωτογραφίες
  • Δήμος Γρεβενών: «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026»: Το Πάρκο των Μανιταριών γέμισε παιδικά χαμόγελα στα «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα»

Πρόσφατα σχόλια

  1. Xris στο Δήμος Βοΐου: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε Γαλατινή, Σιάτιστα, Εράτυρα και Τσοτύλι. Φωτογραφίες
  2. sierafm στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  3. Σιμος Μιμής στο Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στη Σιάτιστα στο κέντρο
  4. Το Μυστικό μιας Ποιοτικής Καθημερινότητας - SieraFM στο Αγχος και καθημερινότητα -Οι 12 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον τρόπο ζωής σας για να το μειώσετε
  5. Οι Καλύτερες Επενδύσεις Ξεκινούν από τις Σωστές Αποφάσεις - SieraFM στο Επένδυση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Κοζάνη?
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr