• Latest
ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

Δασταμάνης για Φυσικό Αέριο: «Ένα όραμα του Γρεβενιώτικου Λαού που με συγκροτημένο σχέδιο, πολυετή δουλειά και μεγάλη επιμονή γίνεται επιτέλους πράξη»

4 Μαρτίου 2021
Κοζάνη: Σύλληψη 32χρονης για κλοπή

Συνελήφθησαν 2 άτομα για λήψη φωτογραφίας κατά τη διάρκεια δικαστικής συνεδρίασης στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης

4 Δεκεμβρίου 2025
Καθηγητής Λυκείου κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε μαθήτρια – Τέθηκε σε αργία

Οικογένεια Ρομά άρπαξε 16χρονη για να τη βιάσει ο 19χρονος γιος τους

4 Δεκεμβρίου 2025
ΚΚΕ

Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ: Η πρόσφατη πρόσκρουση φορτηγού στο Καπνοχώρι Κοζάνης σε κολόνα του ΔΕΔΔΗΕ που μετέφερε πολεμικό υλικό προς στρατόπεδο της Κοζάνης επιβεβαιώνει πως η ασφάλεια του λαού βρίσκεται σε κίνδυνο

4 Δεκεμβρίου 2025
Καστοριά: Περιμένουν την υποχώρηση των νερών για να απεγκλωβιστούν οι πέντε κτηνοτρόφοι στον Γράμμο

Επιπλέον 50 εκ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για αποζημιώσεις και απώλεια εισοδήματος και σε Περιφέρειες για λειτουργικές δαπάνες για την αντιμετώπιση της ευλογιάς

4 Δεκεμβρίου 2025
καιρος

Εκτακτο της ΕΜΥ: 48ωρο με ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα

4 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Βοΐου: Η μαγεία των Χριστουγέννων ξεκινά…

Δήμος Βοΐου: Η μαγεία των Χριστουγέννων ξεκινά…

4 Δεκεμβρίου 2025
Στο νοσοκομείο 12χρονη μετά από πτώση από ταράτσα

Νεκρός οδηγός λεωφορείου που μετέφερε εργαζομένους της ΔΕΗ – Υπέστη ανακοπή την ώρα του δρομολογίου

4 Δεκεμβρίου 2025
ΑΤΜ, ΤΡΑΠΕΖΑ, χρημα

“Ανατροπή” στα ΑΤΜ με μετρητά χωρίς κάρτα -Πώς γίνονται οι αναλήψεις

4 Δεκεμβρίου 2025
σπιτια, ενοικιο

Έρχεται νέα επιβάρυνση για τα ακίνητα: Θεσμοθετείται «τέλος τοπικής ανάπτυξης»

4 Δεκεμβρίου 2025
ΔΥΠΑ

Κοινωνικός Τουρισμός: Αυξάνεται η χρονική διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος

4 Δεκεμβρίου 2025
Βιωματική Διαιώνιση της Πολιτισμικής Μνήμης και η Παρακαταθήκη του Λαογράφου Γεωργίου Μ Μπόντα (1933-2025)

Βιωματική Διαιώνιση της Πολιτισμικής Μνήμης και η Παρακαταθήκη του Λαογράφου Γεωργίου Μ Μπόντα (1933-2025)

4 Δεκεμβρίου 2025
ΔΕΥΑΒ

ΔΕΥΑΒ: Προσωρινή διακοπή υδροδότησης στην Νεάπολη λόγω βλάβης

4 Δεκεμβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δασταμάνης για Φυσικό Αέριο: «Ένα όραμα του Γρεβενιώτικου Λαού που με συγκροτημένο σχέδιο, πολυετή δουλειά και μεγάλη επιμονή γίνεται επιτέλους πράξη»

sierafm by sierafm
4 Μαρτίου 2021
in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
0
ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τις αισιόδοξες εξελίξεις αναφορικά με την έλευση του φυσικού αερίου στον Δήμο Γρεβενών χαιρέτησε ο Δήμαρχος κ.Γιώργος Δασταμάνης μετά και τις επίσημες ανακοινώσεις της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) για την υλοποίηση των δικτύων στην Περιφέρειά μας μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία 2014-2020».

Το έργο, προϋπολογισμού 22,86 εκατομμυρίων ευρώ, αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα καθώς στόχος της εταιρείας είναι να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής μέσα στο καλοκαίρι του τρέχοντος έτους και με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος του 2023.

«Η απόφαση της ΔΕΔΑ για την έναρξη κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στα Γρεβενά, εντός των προσεχών μηνών, αποτελεί μία επιτυχία του Γρεβενιώτικου Λαού καθώς το όραμά του γίνεται επιτέλους πράξη μετά από συγκροτημένο σχέδιο, πολυετή δουλειά και μεγάλη επιμονή» τόνισε ο κ.Δασταμάνης και πρόσθεσε: «Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα πραγματοποιούνται ταυτόχρονα με την πορεία του έργου και οι ανάλογες συνδέσεις σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσια κτίρια προκειμένου να μπει όσο πιο γρήγορα γίνεται ένα οριστικό τέλος στην μάστιγα της ενεργειακής φτώχειας που ταλανίζει διαχρονικά τον τόπο μας.  

Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω για μια ακόμη φορά τις θερμές μου ευχαριστίες σε όσους συνέβαλλαν αποφασιστικά για τη θετική έκβαση του σπουδαίου αυτού έργου όπως είναι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ.Γιώργος Κασαπίδης, ο Βουλευτής Γρεβενών κ.Ανδρέας Πάτσης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ κ.Μάριος Τσάκας. Βέβαια, επειδή στην πολιτική υπάρχει πάντα συνέχεια, δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω από καρδιάς και τους πρώην Περιφερειάρχες κ.Γιώργο Δακή και κ.Θόδωρο Καρυπίδη αλλά και τον τέως Βουλευτή κ.Χρήστο Μπγιάλα καθώς από την πλευρά τους θέσανε τις πρώτες και γερές βάσεις για την έλευση του φυσικού αερίου στην Περιφέρειά μας. Τέλος, δεν θα λησμονήσω και τον αείμνηστο φίλο μου Χαράλαμπο Κιουρτσίδη ο οποίος από τη θέση του επικεφαλής της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής είχε “τρέξει” ακούραστα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες».

Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών ενέκρινε τον περασμένο Νοέμβριο την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής για δωρεάν παραχώρηση δημοτικών εκτάσεων στη ΔΕΔΑ ώστε η επιχείρηση να δημιουργήσει εκεί τους απαραίτητους σταθμούς αποσυμπίεσης για τη διανομή του φυσικού αερίου το οποίο θα συμβάλλει στην μείωση του ενεργειακού κόστους των δημοτών και στην οικονομική ανάπτυξη των Γρεβενών.

Εν κατακλείδι, ο Δήμος Γρεβενών προχώρησε στην υλοποίηση όλων των απαραίτητων εκείνων διεργασιών που απαιτούνταν προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά το μεγάλο έργο της εγκατάστασης δικτύου διανομής φυσικού αερίου στον τόπο μας.

Tags: ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Previous Post

Η δημοπρασία Μαρτίου της Saga Furs ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία

Next Post

Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας: Ξεκινούν εκ νέου οι διαδικασίες υλοποίησης της πράξης «Συμβουλευτική- Κατάρτιση – Πιστοποίηση Ανέργων στον τομέα παραγωγής και εμπορίας Γούνας»

Next Post
ΤΣ

Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας: Ξεκινούν εκ νέου οι διαδικασίες υλοποίησης της πράξης «Συμβουλευτική- Κατάρτιση - Πιστοποίηση Ανέργων στον τομέα παραγωγής και εμπορίας Γούνας»

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Πρόσφατα άρθρα

  • Συνελήφθησαν 2 άτομα για λήψη φωτογραφίας κατά τη διάρκεια δικαστικής συνεδρίασης στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης
  • Οικογένεια Ρομά άρπαξε 16χρονη για να τη βιάσει ο 19χρονος γιος τους
  • Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ: Η πρόσφατη πρόσκρουση φορτηγού στο Καπνοχώρι Κοζάνης σε κολόνα του ΔΕΔΔΗΕ που μετέφερε πολεμικό υλικό προς στρατόπεδο της Κοζάνης επιβεβαιώνει πως η ασφάλεια του λαού βρίσκεται σε κίνδυνο
  • Επιπλέον 50 εκ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για αποζημιώσεις και απώλεια εισοδήματος και σε Περιφέρειες για λειτουργικές δαπάνες για την αντιμετώπιση της ευλογιάς
  • Εκτακτο της ΕΜΥ: 48ωρο με ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Πρόσφατα σχόλια

  1. Ευδοκία Λιάτου στο Ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης Δημοσθένης Μαυρίδης για τις φυλακές: «Να δούμε την ευκαιρία, όχι τον φόβο»
  2. Άγνωστος φίλος Βοίου στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  3. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  4. sierafm στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
  5. Ανδρομάχη Τσιώρα στο Νεάπολη: Προβλήματα και παράπονα από την απαγόρευση στάθμευσης στον κεντρικό δρόμο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Plinko.gr

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr