Η Σιάτιστα είναι ο επόμενος σταθμός του 50ού Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» 
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Σπήλαιο του Δράκου
Στη Δυτική Μακεδονία το δεύτερο Εργοστάσιο Τεχνητής Νοημοσύνης της χώρας
Ορειβατικός Σύλλογος Σιάτιστας
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
Δήμος Κοζάνης: Εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης/Εκπαιδευτική χρονιά 2026 – 2027
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας
ΑΡΣΙΣ
Δήμος Βοΐου: Ο Μπούρινος φιλοξένησε τον τελευταίο σταθμό του «VoioRace Series 2026»

Διαρρήκτες «κλείστηκαν» στο ασανσέρ

«Θύματα» ενός παλαιάς τεχνολογίας ασανσέρ έπεσαν τρεις Γεωργιανοί διαρρήκτες, σε πολυκατοικία, στου Γκύζη.

Καθώς προσπαθούσαν να διαφύγουν από την πολυκατοικία, άκουσαν φωνές στο κλιμακοστάσιο και για να μην έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με ενοίκους ή άλλους ανθρώπους, αποφάσισαν να «κρυφτούν», χρησιμοποιώντας το ασανσέρ.

Οι τρεις διαρρήκτες μπήκαν στην μικρή καμπίνα του παλαιάς τεχνολογίας ασανσέρ, το οποίο λόγω υπερφόρτωσης παρουσίασε βλάβη, εγκλωβίζοντας τους τρεις κακοποιούς.

Οι τρεις άνδρες έβαλαν τις φωνές, οι ένοικοι έσπευσαν να καλέσουν την Πυροσβεστική, αλλά και την Αστυνομία, καθώς διαπιστώθηκε η δράση των διαρρητκών.

Έτσι, μετά τους πυροσβέστες, που απεγκλώβισαν τους τρεις άνδρες, ανέλαβαν δράση οι αστυνομικοί…

Η συνέχεια εδώ

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *