Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης
Κοζάνη: «Γνωρίζω – Προλαμβάνω – Στηρίζω: Το μήνυμα του Μαμάτσειου Νοσοκομείου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS»
Φωτιά σε διπλοκατοικία στη Λευκόβρυση Κοζάνης
Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Ελληνικής Αστυνομίας
Η Μαγεία των Εορταστικών Εκδηλώσεων στο Βόιο
Εράτυρα: Οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου
Πολυτίμη Φαρμάκη
Δήμος Γρεβενών: Εργασίες κλάδευσης στις οδούς πέριξ της Πλατείας Ελευθερίας (Λαχαναγορά) την Τρίτη 2/12
Μπλόκο αγροτών στα διόδια Μαλγάρων – Κλειστά και τα δύο ρεύματα
ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
εργατικο κεντρο

Διαρρήκτες «κλείστηκαν» στο ασανσέρ

«Θύματα» ενός παλαιάς τεχνολογίας ασανσέρ έπεσαν τρεις Γεωργιανοί διαρρήκτες, σε πολυκατοικία, στου Γκύζη.

Καθώς προσπαθούσαν να διαφύγουν από την πολυκατοικία, άκουσαν φωνές στο κλιμακοστάσιο και για να μην έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με ενοίκους ή άλλους ανθρώπους, αποφάσισαν να «κρυφτούν», χρησιμοποιώντας το ασανσέρ.

Οι τρεις διαρρήκτες μπήκαν στην μικρή καμπίνα του παλαιάς τεχνολογίας ασανσέρ, το οποίο λόγω υπερφόρτωσης παρουσίασε βλάβη, εγκλωβίζοντας τους τρεις κακοποιούς.

Οι τρεις άνδρες έβαλαν τις φωνές, οι ένοικοι έσπευσαν να καλέσουν την Πυροσβεστική, αλλά και την Αστυνομία, καθώς διαπιστώθηκε η δράση των διαρρητκών.

Έτσι, μετά τους πυροσβέστες, που απεγκλώβισαν τους τρεις άνδρες, ανέλαβαν δράση οι αστυνομικοί…

Η συνέχεια εδώ

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *