Σωκράτης Βατάλης: Data Center στον Άγιο Δημήτριο: η επόμενη μέρα χρειάζεται σχέδιο, όχι μόνο ισχύ
Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας διευρύνει τις διεθνείς ερευνητικές συνεργασίες του με τη Nicolaus Copernicus Academy
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων
Σπάρτακος:  Κάλεσμα σε 3ωρη στάση εργασίας
 34η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
ΕΣΠΑ 
Δήμος Κοζάνης: Ραντεβού στη Βιβλιοθήκη – Η πρώτη πόρτα άνοιξε! 
Κοζάνη: Συνελήφθη από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων 22χρονος για διακίνηση ναρκωτικών
Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Καρδιολογία στο επίκεντρο επιστημονικής ημερίδας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το «Gigabit Voucher» – Σούπερ γρήγορο ίντερνετ σε 400.000 συνδρομητές
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»
Π. Κουκουλόπουλος: «Τρεις δεσμεύσεις για τη Δυτική Μακεδονία στις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ»

Διυπουργική: Σε όλα τα έγγραφα θα απαιτείται ο ΑΜΚΑ

Στην υποχρεωτική αναγραφεί του ΑΜΚΑ σε όλα τα έγγραφα που εκδίδουν τα ΚΕΠ προχωρά το υπουργείο Εσωτερικών με διάταξη που θα περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τη Δευτέρα στη Βουλή.

Αυτό ανακοινώθηκε λίγο μετά την ολοκλήρωση ευρείας σύσκεψης στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών, με τη συμμετοχή των υπουργών με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση και του  υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη.

Στόχο της διυπουργικής σύσκεψης αποτελεί η διαδικασία επίσπευσης της έκδοσης και της καταβολής συντάξεων, επιδομάτων και παροχών προς τους δικαιούχους.

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, με την αναγραφή του ΑΜΚΑ σε όλα τα έγγραφα γίνεται το πρώτο βήμα για την σταδιακή ψηφιοποίηση των συντάξεων.

Σημειώνεται ότι με βάση τα στατιστικά στοιχεία τα ΚΕΠ πραγματοποιούν 5 εκατ. πράξεις το χρόνο για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Πηγή:Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια