Αγριογούρουνο τραυμάτισε στο πόδι 65χρονο κυνηγό σε περιοχή ανάμεσα σε Σκαφίδι και Βατερό
Πτολεμαΐδα: Τρεις μητέρες Ρομά, καταγγέλλουν οδηγό ταξί για κακομεταχείριση των παιδιών τους
Π. Κουκουλόπουλος: «Πληθωρισμός με την υπογραφή του καθεστώτος Μητσοτάκη»
Μπουμπουσάρια στη Σιάτιστα. 5 και 6 Ιανουαρίου
Βόιο: Οι εκδηλώσεις της Κυριακής 4 Ιανουαρίου 2026
Κοζάνη: Παρέμβαση διαμαρτυρίας από το ΚΚΕ για την επίθεση των Αμερικανών στην Βενεζουέλα
ναρκωτικα
Βενεζουέλα: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία από τη σύλληψη Μαδούρο
ΔΥΠΑ
κυνηγι καραμπινα
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Αγόρι 8 ετών κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του
Νεάπολη: Τριήμερο εκδηλώσεων από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων

Διυπουργική: Σε όλα τα έγγραφα θα απαιτείται ο ΑΜΚΑ

Στην υποχρεωτική αναγραφεί του ΑΜΚΑ σε όλα τα έγγραφα που εκδίδουν τα ΚΕΠ προχωρά το υπουργείο Εσωτερικών με διάταξη που θα περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί τη Δευτέρα στη Βουλή.

Αυτό ανακοινώθηκε λίγο μετά την ολοκλήρωση ευρείας σύσκεψης στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών, με τη συμμετοχή των υπουργών με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση και του  υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη.

Στόχο της διυπουργικής σύσκεψης αποτελεί η διαδικασία επίσπευσης της έκδοσης και της καταβολής συντάξεων, επιδομάτων και παροχών προς τους δικαιούχους.

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, με την αναγραφή του ΑΜΚΑ σε όλα τα έγγραφα γίνεται το πρώτο βήμα για την σταδιακή ψηφιοποίηση των συντάξεων.

Σημειώνεται ότι με βάση τα στατιστικά στοιχεία τα ΚΕΠ πραγματοποιούν 5 εκατ. πράξεις το χρόνο για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Πηγή:Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *