Π. Κουκουλόπουλος: «Τρεις δεσμεύσεις για τη Δυτική Μακεδονία στις 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ»
Τσάφος: Επιβεβλημένη η κατεδάφιση των παλιών μονάδων – Το data center της ΔΕΗ μπορεί να δημιουργήσει υπεραξία που δεν δημιούργησε ποτέ ο λιγνίτης
Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης: «Έκφραση στήριξης στις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου».
Ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου
Έπαινοι και διακρίσεις για την τράπεζα αίματος του Σπάρτακου και όλους τους συναδέλφους εθελοντές αιμοδότες
Θεατρικό εργαστήρι Δήμου Βοΐου: Με μεγάλη επιτυχία η παράσταση «Μύθοι του Αισώπου».
Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από τρεις 16χρονες – Στο νοσοκομείο το κορίτσι
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
απατη
ΔΥΠΑ
Όλες οι αλλαγές σε επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου, ελάχιστο εγγυημένο και ανεργίας
Δήμος Κοζάνης: Ενημέρωση για το πρόγραμμα εκσκαφών οπτικών ινών (10 Μαρτίου – 15 Μαρτίου 2025)

ΕΝΦΙΑ και στα αγροτεμάχια – Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών

Στα εκτός σχεδίου αγροτεμάχια, οικόπεδα και εδαφικές εκτάσεις μεγάλης αξίας, η οποία προσδιορίζεται από το σημείο που βρίσκονται, π.χ. παραθαλάσσια ή πλησίον του αστικού ιστού, αναμένεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Realnews, να επιβληθεί ο ΕΝΦΙΑ, προκειμένου να διευρυνθεί η βάση των φορολογούμενων ιδιοκτητών, να διατηρηθεί το συμφωνημένο ποσό είσπραξης των 2,6 δισ. ευρώ και να εξυπηρετηθεί η μείωση του φόρου (μεσοσταθμικά 30%) που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση μέχρι το τέλος του 2018.

Η φορολόγηση των εκτός σχεδίου πάσης φύσεως εδαφικών εκτάσεων αποτελούσε δέσμευση του τρίτου μνημονίου από το 2015, ωστόσο στο φορολογικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε το 2016 είχαν εξαιρεθεί από το «χαράτσι» για τα έτη 2017 και 2018, καθώς δεν ήταν έτοιμος ο μηχανισμός εκτίμησης της αξίας τους.

Διαβάστε το δημοσίευμα της Realnews

Πηγή:Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια