Εγκαίνια Ιππικού Κέντρου Σιάτιστας στην Περιοχή Γιάνκοβης. Βίντεο και φωτογραφίες
Υπογραφή σύμβασης για το έργο «Άμεσες Ασφαλτικές Παρεμβάσεις στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τα έτη 2026-2027»
Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς για τους Απόδημους Καστοριανούς
Κέντρο Αγγλικής γλώσσας Τίνα Καϊνάρη. 100% επιτυχία στις εξετάσεις του φορέα LRN
Στην εκρίζωση όλων των δέντρων στην πλ. Ελευθερίας προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, με πόρους (;) από τη Δίκαιη Μετάβαση
Γρεβενά: Εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού
Ο Μανώλης Χαραλαμπίδης στον Μακεδονικό Σιάτιστας
Σεεν, ΣΕΕΕΝ σωματείο εργαζομένων στην ενεργεια
Τα πανηγύρια της Σιάτιστας στα παλιά χρόνια… του Λάζαρου Κώτσικα
«Αννίτσα»: Εκεί που λύγισε ο «Άξονας»-Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Γρεβενιώτες Ήρωες του Ελληνοϊταλικού Πολέμου
Καστοριά: Νέα σύλληψη μεθυσμένου οδηγού – Πέντε φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο έδειξε το αλκοτέστ

ΕΝΦΙΑ και στα αγροτεμάχια – Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών

Στα εκτός σχεδίου αγροτεμάχια, οικόπεδα και εδαφικές εκτάσεις μεγάλης αξίας, η οποία προσδιορίζεται από το σημείο που βρίσκονται, π.χ. παραθαλάσσια ή πλησίον του αστικού ιστού, αναμένεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Realnews, να επιβληθεί ο ΕΝΦΙΑ, προκειμένου να διευρυνθεί η βάση των φορολογούμενων ιδιοκτητών, να διατηρηθεί το συμφωνημένο ποσό είσπραξης των 2,6 δισ. ευρώ και να εξυπηρετηθεί η μείωση του φόρου (μεσοσταθμικά 30%) που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση μέχρι το τέλος του 2018.

Η φορολόγηση των εκτός σχεδίου πάσης φύσεως εδαφικών εκτάσεων αποτελούσε δέσμευση του τρίτου μνημονίου από το 2015, ωστόσο στο φορολογικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε το 2016 είχαν εξαιρεθεί από το «χαράτσι» για τα έτη 2017 και 2018, καθώς δεν ήταν έτοιμος ο μηχανισμός εκτίμησης της αξίας τους.

Διαβάστε το δημοσίευμα της Realnews

Πηγή:Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *