• Latest
Στο σημείο «μηδέν» οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, καθηγητή ψυχολογίας στη Καστοριά

Εξαφάνιση 39χρονου στη Λάρισα: Περιπλέκεται το μυστήριο – Τί λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τον ίδιο και την οικογένειά του

25 Ιανουαρίου 2025
Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας με το Γιώργο Περρή στο Ωδείο Αθηνών

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας με το Γιώργο Περρή στο Ωδείο Αθηνών

1 Ιουνίου 2026
«Μηδενική Ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Πραγματοποιήθηκαν 461 τροχονομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

Δυτική Μακεδονία: 188- τροχονομικοί έλεγχοι για κράνος

1 Ιουνίου 2026
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο

Νεκρή 39χρονη στο διαμέρισμά της – Γεμάτος αίματα άνοιξε στους γείτονες ο σύζυγός της

1 Ιουνίου 2026
Δικαστήριο, δικη, μηνυση

Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο στις διαθήκες – Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων

1 Ιουνίου 2026
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 07-08-2024

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 03-06-2026

1 Ιουνίου 2026
Νεάπολη Βοΐου: Με μεγάλη επιτυχία το Πανηγύρι του Αγίου Πνεύματος. Βίντεο

Νεάπολη Βοΐου: Με μεγάλη επιτυχία το Πανηγύρι του Αγίου Πνεύματος. Βίντεο

1 Ιουνίου 2026
ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024

ΕΠΣ Κοζάνης: Έπεσε ο Τιτάν Σερβίων. Αποτελέσματα και τελική βαθμολογία

1 Ιουνίου 2026
Δύο σοβαρά ατυχήματα στην Καστοριά – 65χρονος και 11χρονος διακομίσθηκαν διασωληνωμένοι στη Θεσσαλονίκη

Τραγωδία στην Καστοριά : Εντοπίστηκε νεκρός ο γνωστός επαγγελματίας υγείας που αναζητούνταν

1 Ιουνίου 2026
Πτολεμαΐδα: Θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ο 19χρονος συνεπιβάτης δικύκλου

Τι αλλάζει με τις άδειες οδήγησης στην Ελλάδα: Νέα εγκύκλιος του Υπουργείου Μεταφορών

1 Ιουνίου 2026
Νέο πρόγραμμα «Ανακαινίζω» 2026: Ποιοι δικαιούνται έως 36.000 ευρώ

Ανακαινίζω 2026: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις και τι καλύπτει το πρόγραμμα

1 Ιουνίου 2026
Στο νοσοκομείο 12χρονη μετά από πτώση από ταράτσα

Πατέρας και γιος έχασαν τη ζωή τους σε βόλτα με τη μηχανή

1 Ιουνίου 2026
Μοναχός πήδηξε από το εν κινήσει ασθενοφόρο!

11χρονος έπεσε σε ακάλυπτο από ύψος 3 μέτρων – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

1 Ιουνίου 2026
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2026
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Εξαφάνιση 39χρονου στη Λάρισα: Περιπλέκεται το μυστήριο – Τί λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τον ίδιο και την οικογένειά του

sierafm by sierafm
25 Ιανουαρίου 2025
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
Στο σημείο «μηδέν» οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, καθηγητή ψυχολογίας στη Καστοριά
0
SHARES
225
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Νέα στοιχεία έφερε στην δημοσιότητα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για την εξαφάνιση του 39χρονου ψυχολόγου Βασίλη Καλογήρου στη Λάρισα, που χάθηκε μυστηριωδώς, όταν βγήκε για έναν περίπατο το απόγευμα της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου.

Οι Αρχές ερεύνησαν εξονυχιστικά την περιοχή, όπου εθεάθη τελευταία φορά χωρίς αποτέλεσμα. Ο 39χρονος από τα τέλη Οκτωβρίου εργαζόταν ως αναπληρωτής καθηγητής ειδικής αγωγής στα δημοτικά σχολεία της Καστοριάς . Η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας όπου έμενε τους τελευταίους δύο μήνες, περιγράφει έναν άνθρωπο σοβαρό, χαμηλών τόνων, πάντα συνοδευόμενο από τον προστατευτικό πατέρα του. Οι λεπτομέρειες που μοιράστηκε με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ήταν συγκλονιστικές, από τη σιωπηλή καθημερινότητά του, ως τις εικόνες που γέμιζαν το διαμέρισμα και τη μοναξιά που φαινόταν να τον περιβάλλει.

«Πατέρας και γιος πήγαιναν παντού μαζί…»

«Όσες φορές τον είχα δει ήταν μαζί με τον μπαμπά του. Μένανε μαζί στο διαμέρισμα. Ήταν ένας ιδιαίτερα ευγενέστατος κύριος. Μας είχε πει ότι ο γιος του εργαζόταν στη Σάμο για χρόνια και ότι τέλη Οκτώβρη είχε έρθει Καστοριά και τους φάνηκε η πόλη έρημη. Δεν ήθελε με τίποτα να πάει ο γιος του στο Νεστόριο, όπου είχε διοριστεί, αν και του εξηγούσα, ότι πρόκειται για ένα πολύ όμορφο χωριό και έτσι αποφάσισαν να μείνει στην πόλη», λέει χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει, μιλούσε συνέχεια στον πληθυντικό για θέματα που αφορούσαν το γιο του. «Έλεγε για παράδειγμα “είμαστε στο τάδε σχολείο”, “ήμασταν δύο χρόνια εκεί” και τον ρώτησα τότε αν πήγαινε παντού μαζί του. Του είχε κάνει εντύπωση μάλιστα που τον ρώτησα, αλλά μου είχε πει, που να άφηνε μόνο του το παιδί. Φαινόταν ότι ήταν αρκετά προστατευτικός. Γενικά όμως ήταν ωραίος άνθρωπος και μας είχε πει, ότι θα πήγαιναν για γιορτές στη Λάρισα, όπου η γυναίκα του είναι εισαγγελέας».

Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας που διέμενε στην Καστοριά θυμάται τις επισκέψεις του πατέρα του και την ξαφνική κινητοποίηση των αρχών μετά την εξαφάνισή του. «Στους δύο αυτούς μήνες που είχε έρθει στο διαμέρισμα, το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο δηλαδή, ήταν μαζί με τον πατέρα του ο Βασίλης. Έμεναν μαζί όλο αυτό το διάστημα. Προβληματίστηκα όταν κάλεσαν από την Αστυνομία εδώ τη συνάδελφο του γραφείου και τη ρωτούσαν λεπτομέρειες, για να ψάξουν το σπίτι. Δεν το περιμέναμε όλο αυτό».

Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές, όταν ο πατέρας του την κάλεσε, για να του δώσει τα στοιχεία που είχε ο Βασίλης στο laptop του, το οποίο δεν βρέθηκε. «O μπαμπάς του Βασίλη ήταν στη Λάρισα και με πήρε τηλέφωνο, γιατί δεν θυμόταν σε ποια οδό είναι το σπίτι. Τον ρώτησα αν συμβαίνει κάτι. Τότε μου είπε, ότι έχει φύγει ο Βασίλης και δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Αυτό έγινε στις αρχές Γενάρη. Με ξαναπήρε, όταν ήταν να μπει στο σπίτι η Αστυνομία. Μπήκε δύο φορές. Μια φορά η Αστυνομία Καστοριάς και την δεύτερη ειδικό κλιμάκιο από την Λάρισα. Όταν μου τα είπε αυτά, σοκαρίστηκα. Δεν είναι εύκολο πράγμα αυτό, να χαθεί το παιδί σου. Θέλω να βρεθεί το παιδί».

Εκπαιδευτικοί που συνεργάστηκαν με τον 39χρονο ψυχολόγο στην Καστοριά, τον περιγράφουν ως έναν ευγενικό, τυπικό και πάντα συνεπή άνθρωπο. «Δεν μας είχε προβληματίσει ποτέ, ήταν κλειστός αλλά συνεργάσιμος. Δεν έλειψε ούτε μία μέρα», είπαν συνάδελφοί του. Η είδηση της εξαφάνισής του, που έγινε γνωστή μέσα από το Silver Alert, προκάλεσε σοκ στους συναδέλφους του. «Στα σχολεία μας επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Τα παιδιά ρωτούν για εκείνον και έχουν στεναχωρηθεί», ανέφεραν. Ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, Αναστάσιος Ξανθόπουλος, δήλωσε συγκλονισμένος: «Ήταν ένας δικός μας άνθρωπος. Ελπίζουμε όλοι να τελειώσει αυτή η περιπέτεια με τον καλύτερο τρόπο» είπε.


Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Βασίλη Καλογήρου, είπε στην εκπομπή: «Τον είδα να περπατά μόνος, με σκυμμένο κεφάλι, προς ένα δρομάκι που οδηγεί στο Άλσος, έναν απομονωμένο χώρο». Η διαδρομή του προς τον Πηνειό ποταμό αποτυπωμένη σε ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, είναι το μοναδικό στοιχείο που κρατά το νήμα της έρευνας ζωντανό. Με το κινητό και το αυτοκίνητό του να μένουν πίσω και τους ειδικούς να αποκλείουν το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, το μυστήριο βαθαίνει.


«Πίστευε στο Θεό αλλά δεν θα επέλεγε τον μοναχισμό…»

Οικογενειακή φίλη είπε μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» είπε: «Θέλω να πιστεύω ότι κάπου είναι ο Βασίλης και θα εμφανιστεί. Με ενοχλεί να ακούω ήταν και ήταν. Γενικά είναι μια πάρα πολύ αγαπημένη οικογένεια, δεμένη και με Αρχές. Δεν είχαν ποτέ προστριβές, μιλούσαν με σεβασμό ο ένας στον άλλον και δεν θεωρώ ότι θα μπορούσε να είχε γίνει κάτι που να τον ώθησε στην εξαφάνιση. Στο σπίτι δεν βρέθηκε τίποτα που να δικαιολογεί και τη φυγή αυτή. Του Βασίλη του άρεσε πολύ να κάνει βόλτες και από όσα ξέρω ήταν με τους γονείς του, τρώγανε και μετά απλά έφυγε για μια βόλτα. Πρόκειται για μια διαδρομή που έκανε συχνά».

Όπως αναφέρει δεν θεωρεί πιθανό σενάριο να επέλεγε τον μοναχισμό. «Ο Βασίλης πίστευε όπως όλοι μας, αλλά όταν ένας άνθρωπος είναι σπουδασμένος, είναι στην έξω ζωή να το πούμε έτσι, δεν θεωρώ ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Πηγαίναμε και σε μοναστήρια μαζί αλλά δεν είχε πει ποτέ ότι θα ήθελε να μονάσει. Όλα όσα ακούγονται επίσης ότι ο Βασίλης δεν ήταν πολύ καλά ψυχολογικά το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ασύστολα ψεύδη. Λόγω της σχέσης που είχε με την οικογένειά του δεν θεωρώ ότι θα τους άφηνε τόσο καιρό να ζουν μέσα στην αγωνία, αλλά δεν θα ήθελα να μπω σε διαδικασία να κάνω υποθέσεις. Θέλω απλά να βρεθεί…» συμπλήρωσε.

Πηγή news.gr
Tags: ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΛΑΡΙΣΑ
Previous Post

Τέλος τα χαρτιά στο αυτοκίνητο – Πώς θα τα βάλεις στο κινητό σου με ένα κλικ

Next Post

Καστοριά: Συνελήφθη 20χρονος διακινητής ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκαν και πάνω από 12.000 ευρώ

Next Post
Καστοριά: Συνελήφθη 20χρονος διακινητής ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκαν και πάνω από 12.000 ευρώ

Καστοριά: Συνελήφθη 20χρονος διακινητής ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκαν και πάνω από 12.000 ευρώ

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας με το Γιώργο Περρή στο Ωδείο Αθηνών
  • Δυτική Μακεδονία: 188- τροχονομικοί έλεγχοι για κράνος
  • Νεκρή 39χρονη στο διαμέρισμά της – Γεμάτος αίματα άνοιξε στους γείτονες ο σύζυγός της
  • Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο στις διαθήκες – Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
  • Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 03-06-2026

Πρόσφατα σχόλια

  1. Self Care για Εσένα και το Κατοικίδιό σου - SieraFM στο Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η διημερίδα «Μακροχρόνια Φροντίδα Υγείας: Χτίζοντας Συνεργασίες»
  2. Το Σπίτι, το Σώμα και οι Στιγμές Ξεκούρασης - SieraFM στο Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων
  3. Η Εμπειρία Διακοπών που Συνεχίζεται στο Σπίτι - SieraFM στο Παρουσίαση των Βιβλίων του Δημήτρη Χριστόπουλο, “Ταξίδι στο Κράτος” και “Χρόνια Δοκιμασίας”
  4. Νεότερες πληροφορίες για την 59χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο οικοδομής στην Πτολεμαΐδα - SieraFM στο Σοκ στην Πτολεμαΐδα: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα σε ακάλυπτο οικοδομής
  5. Γεωργιος Κεραμαρης Τζεινας στο Bόιο: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωριτών «Η Πρόοδος» και 18 κατοίκων για τα παγκάκια στην πλατεία Ροδοχωρίου
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr