ΕΠΣ Κοζάνης: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2024
ΕΠΣ Κοζάνης: Με τεσσάρα πέρασε ο Μακεδονικός Σιάτιστας από την Άρδασσα
Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι στην Π.Ε. Κοζάνης – Ζητούν άρση της καραντίνας πριν το Πάσχα. Βίντεο
Όλες οι αλλαγές σε επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου, ελάχιστο εγγυημένο και ανεργίας
Καστοριά: Περιμένουν την υποχώρηση των νερών για να απεγκλωβιστούν οι πέντε κτηνοτρόφοι στον Γράμμο
ΑΑΔΕ, Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων
Άργος Ορεστικό: Μετά τη Σιάτιστα έκλεψαν χρυσή αλυσίδα με σταυρό από ηλικιωμένη γυναίκα με την ίδια μέθοδο
ΕΟΠΥΥ
παχυσαρκια διαιτα
Στο νοσοκομείο 12χρονη μετά από πτώση από ταράτσα
Εμμανουήλ Καραλής: Δεύτερος καλύτερος όλων των εποχών στο επί κοντώ με τα 6,17 μ. -Ξεπέρασε Μπούμπκα και Λαβιλενί
Το Δήμο Βοΐου επέλεξε για την εκδρομή της η Ένωση Δημάρχων Αττικής – Θερμή υποδοχή από τον Χρήστο Ζευκλή

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι τις 10 Νοεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Μέχρι τις 10 Νοεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”.

Όπως εξήγησε, ένα κομμάτι του επιδόματος θα δοθεί ως προκαταβολή, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, σε αυτούς που είχαν πάρει επίδομα θέρμανσης πέρυσι. Θα λάβουν καταρχήν το σύνολο του επιδόματος που έλαβαν πέρυσι και αν τα τιμολόγια τους είναι μεγαλύτερα, θα πάρουν το υπόλοιπο μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα λάβουν το επίδομα και οι καινούργιοι δικαιούχοι.

Ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στα καύσιμα δεν μπορεί να μειωθεί, γιατί έχουμε έλλειμμα 7,3%, ξεκαθάρισε ο κ. Σκυλακάκης. «Αν μπορούσα, θα το έκανα αύριο το πρωί», σημείωσε.

Εκτίμησε πως οι τιμές στα προϊόντα θα υποχωρήσουν πριν από τον Απρίλιο, ενώ τόνισε ότι πρέπει να αυξήσουμε τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών εξήγησε πως δεν μπορεί να εισηγηθεί έκτακτο επίδομα σε χαμηλοσυνταξιούχους και χαμηλόμισθους, λόγω ελλείμματος.

Για τα αναδρομικά συνταξιούχων, είπε ότι τηρούμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Σχολιάζοντας την επισήμανση των Γιώργου Παπαδάκη, ότι η Κυβέρνηση έχει διατηρήσει ορισμένα άρθρα του νόμου Κατρούγκαλου, τον οποίο αρχικά είχε πει ότι θα καταργήσει, ο κ. Σκυλακάκης τόνισε ότι διορθώθηκαν οι αδικίες που υπήρχαν.

Τέλος, σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ, ανέφερε η μεγάλη πλειοψηφία των φορολογούμενων θα δει μείωση.

Πηγή: Real.gr

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *