• Latest
ΒΙΤΡΙΟΛΙ

Επίθεση με βιτριόλι: Ψυχρή στον εισαγγελέα η 35χρονη – Οι απαντήσεις που σοκάρουν

12 Ιουνίου 2020
Ομιλία Π. Κουκουλόπουλου για την Τηλεθέρμανση στην Ολομέλεια της Βουλής

Π. Κουκουλόπουλος:  «Με Κυβέρνηση ΝΔ, η δημοσιονομική σταθερότητα κατάντησε “πάρτι πριβέ” για λίγους»

21 Οκτωβρίου 2025
Δήμος Βοΐου: Γουρουνοχαρά στη Λούβρη

Δήμος Βοΐου: Γουρουνοχαρά στη Λούβρη

21 Οκτωβρίου 2025
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2023: Κάλεσμα του Δήμου Κοζάνης σε πολίτες, φορείς και συλλόγους

Δήμος Κοζάνης: Ερωτηματολόγιο για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2025

21 Οκτωβρίου 2025
Δήμος Βοΐου: Γουρουνοχαρά στο Δίλοφο

Δήμος Βοΐου: Γουρουνοχαρά στο Δίλοφο

21 Οκτωβρίου 2025
Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βοΐου

Δήμος Βοΐου: Ανάκληση Αντιδημάρχου Οικονομικών και Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Βοΐου

21 Οκτωβρίου 2025
Καλλιόπη Βέττα: «Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις»

Καλλιόπη Βέττα: «Ο καταστροφέας της Δυτικής Μακεδονίας κ. Μητσοτάκης έρχεται υποκριτικά, καθυστερημένα και δειλά να δηλώσει ότι έσφαλε»

21 Οκτωβρίου 2025

Δήμος Γρεβενών: Ανάρτηση 1ου Προσωρινού Πίνακα Δικαιούχων Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1,2% έτους 2024

21 Οκτωβρίου 2025
Μαγιάγκας Γεώργιος: Για μια Δίκαιη Μετάβαση χρειάζονται τολμηρές αποφάσεις

Ανεξάρτητος ο Γιώργος Μαγιάγκας. Παραιτείται από Αντιδήμαρχος

21 Οκτωβρίου 2025
Κοζάνη: Σύλληψη 28χρονου με αρχαία και ναρκωτικά

Κοζάνη: Σύλληψη 28χρονου με αρχαία και ναρκωτικά

21 Οκτωβρίου 2025
Δήμος Βοΐου: Β΄ Εμποροπανήγυρη Τσοτυλίου

Δήμος Βοΐου: Β΄ Εμποροπανήγυρη Τσοτυλίου

21 Οκτωβρίου 2025
Η 15η τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων

Δήμος Σερβίων: Το πρόγραμμα εορτασμού για την 28η Οκτωβρίου

21 Οκτωβρίου 2025
ΣΤΑΦΥΛΙΑ

«Δηλώσεις συγκομιδής σταφυλιών»

21 Οκτωβρίου 2025
  • Ακούστε Live
  • O Σταθμός
  • YouTube Videos
  • WEB TV
  • Πρόγραμμα
  • Εμβέλεια
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
SieraFM
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
Τρίτη, 21 Οκτωβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS
No Result
View All Result
SieraFM
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Ψυχρή στον εισαγγελέα η 35χρονη – Οι απαντήσεις που σοκάρουν

sierafm by sierafm
12 Ιουνίου 2020
in ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
0
ΒΙΤΡΙΟΛΙ
2
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το ότι αγόρασε το βιτριόλι 4,5 ευρώ από το internet ήταν ένα από τα λάθη που φέρεται να έκανε η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση στην 34χρονη Ιωάννα. Η παρουσία της στον εισαγγελέα και ο τρόπος που απάντησε στις ερωτήσεις, επικαλούμενη ως… άλλοθι τα νύχια και τα μαλλιά της, προκαλούν αίσθηση.

«Ναι ξέρω τι έχει πάθει». Αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ήταν η λακωνική απάντηση που έδωσε η 35χρονη όταν ρωτήθηκε χθες (11.06.2020) από τον εισαγγελέα εάν γνωρίζει την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρόνης Ιωάννας.

Η 35χρονη φέρεται να παραδέχθηκε ότι γνώριζε για την επίθεση με βιτριόλι μέσω μιας ξαδέρφης της, ωστόσο αρνήθηκε πως τη ζήλευε για κάποιον άνδρα. Ερωτηθείσα για τον επιχειρηματία που, κατά την αστυνομία, ήταν και η αιτία για τις εμμονές της, η γυναίκα φέρεται να απάντησε ότι η ίδια είχε ερωτική σχέση μαζί του, χωρίς ωστόσο να ισχυριστεί ότι φοβόταν ότι η άλλη γυναίκα είχε μπει ανάμεσά τους.

Η κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε ψυχρή και ψύχραιμη ενώπιον του εισαγγελέα ενώ οι απαντήσεις στις ερωτήσεις που δέχθηκε σχετικά με τα πειστήρια που βρέθηκαν πάνω της αλλά και στο σπίτι της, σοκάρουν.

 

Τα νύχια, τα μαλλιά και οι απαντήσεις που σοκάρουν

Στην ερώτηση γιατί είχε αγοράσει περούκα, η 35χρονη φέρεται να απάντησε ότι δεν είχε πετύχει η βαφή στα μαλλιά της και την αγόρασε γιατί δεν της άρεσε το χρώμα.

Στην ερώτηση για ποιο λόγο απουσίαζε από τη δουλειά της το πρωινό που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι η 34χρονη στην Καλλιθέα, εκείνη φέρεται να απάντησε ότι είχε πάει να φτιάξει τα νύχια της.

Για την μπεζ καμπαρντίνα, το μαύρο παντελόνι και το σακίδιο που εντοπίστηκαν στο σπίτι της και, κατά την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί από τα βίντεο ότι είναι τα ίδια που φορούσε και η δράστης της επίθεσης με βιτριόλι, η 35χρονη φέρεται να απάντησε ότι τέτοιες, ίδιες, καπαρντίνες κυκλοφορούν δεκάδες, το παντελόνι είχε χρόνια να το φορέσει, το σακίδιο είναι ένα συνηθισμένο σακίδιο.

Αγόρασε το βιτριόλι 4,5 ευρώ από το internet

Πέρα από τα πειστήρια ωστόσο, η 35χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έκανε δύο λάθη. Από την μια, με την τηλεκάρτα που έκανε το τηλεφώνημα στο ραδιοταξί, καλούσε αριθμούς που στη συνέχεια καλούσε και από το δικό της κινητό τηλέφωνο και αφετέρου αγόρασε το βιτριόλι μέσω διαδικτύου αντί 4,5 ευρώ κάτι που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς!

Τα λάθη

Μια σειρά από λάθη της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα, αξιοποίησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, για να φτάσουν στην ταυτοποίησή της.

Το βασικότερο λάθος, ήταν το γεγονός ότι η 35χρονη κατηγορούμενη κάλεσε από την τηλεκάρτα που χρησιμοποιούσε, εκτός από την εταιρεία ραδιοταξί, και έναν άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ασχολείται κυρίως ως κηπουρός. Αρχικά, τον είχε καλέσει από το προσωπικό κινητό της, αλλά επειδή ο αλλοδαπός δεν απάντησε αργότερα χρησιμοποίησε το καρτοτηλέφωνο και έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να μάθουν την ταυτότητά της ρωτώντας τον ποιος τον κάλεσε.

Επίσης, όπως έχει ήδη γράψει το newsit.gr, κάμερα ασφαλείας της περιοχής όπου έγινε η επίθεση στη λεωφόρο Θησέως, την είχε καταγράψει την ώρα που έφευγε από το σημείο και έτσι οι αστυνομικοί που διερευνούσαν την υπόθεση γνώριζαν τον σωματότυπό της.

 

Οι αστυνομικοί την παρακολουθούσαν εβδομάδες ολόκληρες

Πηγές της ΕΛΑΣ ανέφεραν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι αστυνομικοί παρακολουθούσαν εδώ και μια εβδομάδα όλες τις κινήσεις της 35χρονης, η οποία το περασμένο Σαββατοκύριακο είχε πάει στην ιδιαίτερη πατρίδα της που βρίσκεται πολύ κοντά με αυτή του θύματος. Παράλληλα, το ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι πώς μπόρεσε να προμηθευτεί το βιτριόλι.

Πηγή:Newsit.gr

Tags: ΒΙΤΡΙΟΛΙ
Previous Post

Αρδευτικά δίκτυα: Άμεσες παρεμβάσεις του Δήμου Κοζάνης για τη στήριξη των παραγωγών

Next Post

Άνω Κώμη: Σε προτεραιότητα οι μελέτες ανάπλασης της πλατείας και των αρδευτικών έργων

Next Post

Άνω Κώμη: Σε προτεραιότητα οι μελέτες ανάπλασης της πλατείας και των αρδευτικών έργων

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα άρθρα

  • Π. Κουκουλόπουλος:  «Με Κυβέρνηση ΝΔ, η δημοσιονομική σταθερότητα κατάντησε “πάρτι πριβέ” για λίγους»
  • Δήμος Βοΐου: Γουρουνοχαρά στη Λούβρη
  • Δήμος Κοζάνης: Ερωτηματολόγιο για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2025
  • Δήμος Βοΐου: Γουρουνοχαρά στο Δίλοφο
  • Δήμος Βοΐου: Ανάκληση Αντιδημάρχου Οικονομικών και Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Βοΐου

Πρόσφατα σχόλια

  1. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ στο Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Δημήτρη (Τάκη) Τσιώνα στη Χρυσαυγή Βοΐου
  2. C.A.SAMPSONIDIS στο Δυο αγρότες από Γρεβενά και Βόιο φέρονται εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
  3. Κωστας στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  4. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
  5. Ευδοκία Λιάτου στο Βόιο: ΟΠΕΚΕΠΕ, Fiesta Voio, Κληροδότημα Μανούση στη συνεδρίαση λογοδοσίας. Βίντεο
Facebook Twitter

Χρήσιμα

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακούστε μας ζωντανά

Επικοινωνία

© 2023 Sierafm.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ
  • ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • VIDEOS

© 2023 Sierafm.gr